Drukkerij-Uitgeverij "Vredro" te Alkmaar

Lindenlaan 52, 1815HH Alkmaar

De onderneming Drukkerij-Uitgeverij "Vredro" is gevestigd op Lindenlaan 52 te Alkmaar en is actief in de branche Overige drukkerijen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 37006929 en is gelegen in Nassaukwartier en Hout in de gemeente Alkmaar. Bij Drukkerij-Uitgeverij "Vredro" zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Overige drukkerijen in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Drukkerij-Uitgeverij "Vredro"

Bezoekadres:
Lindenlaan 52
Postcode / plaats:
1815HH Alkmaar
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Drukkerij-Uitgeverij "Vredro"
Branche:
Overige drukkerijen
Kvk nummer:
37006929
Vestigingsnummer:
000007855516
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Vredro Aktief is gevestigd op Lindenlaan 52 te Alkmaar en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De onderneming Panach? is gevestigd op Lindenlaan 130 te ALKMAAR en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
Nr. 140897 – Elektrisch oplaadpunt Lindenlaan
Op 10 januari 2014 om 10:45 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Lindenlaan 29 te Alkmaar.
In de nacht van dinsdag op woensdag 1 januari 2014 om 04:22 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Lindenlaan 1 te Alkmaar.
Het adres van deze woning is Lindenlaan 112 te Alkmaar. Het pand heeft een oppervlakte van 114m² en een perceeloppervlakte van 97m² en heeft 6 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 295.000.
Alkmaar - In de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 20.00 en 04.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Lindenlaan in Alkmaar. Uit de woning werden de sleutels van een auto ontvreemd, die bij de woning geparkeerd stond. Het ging om een blauwe Volvo V70 met in het kenteken de lettercombinatie –LS-LS.
Op 14 november 2013 om 11:39 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Lindenlaan 101 te Alkmaar.
Op 5 september 2013 om 10:16 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Lindenlaan 102 te Alkmaar.
Het adres van deze woning is Lindenlaan 70 te Alkmaar. Het pand heeft een oppervlakte van 99m² en een perceeloppervlakte van 99m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 187.500.
Reguliere voorbereidingsprocedure: geweigerde omgevingsvergunningenBurgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat de volgende omgevingsvergunning hebben geweigerd: Lindenlaan 105 Alkmaar: het plaatsen van een dakkapel aan beide zijden van het dakDatum einde bezwaartermijn: 02 augustus 2013 BezwaarTegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR. De termijn van zes weken loopt tot de genoemde datum einde bezwaartermijn. Eventuele bezwaren dienen vóór deze datum ontvangen te zijn.  
Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Lindenlaan 105 Alkmaar: het plaatsen van een dakkapel aan beide zijden van het dak. Datum ontvangst: 27 mei 2013.Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Uitdrukkelijk wordt er op gewezen dat over bovenstaande aanvra(a)g(en) nog geen besluit(en) is(zijn) genomen. Wilt u een aanvraag inzien dan kan dat alleen nadat u een afspraak heeft gemaakt bij de afdeling bouwen. U kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur onder telefoonnummer 072-548 8490.
Op 30 mei 2013 om 15:40 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Lindenlaan 101 te Alkmaar.
Reguliere voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend: Lindenlaan 127 Alkmaar: het kappen van een esdoorn in de voortuin. Datum einde bezwaartermijn: 28 februari 2013. Bezwaar Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR. De termijn van zes weken loopt tot de genoemde datum einde bezwaartermijn. Eventuele bezwaren dienen vóór deze datum ontvangen te zijn.
Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen: Lindenlaan 127 Alkmaar: het kappen van een esdoorn in de voortuin Datum ontvangst: 13 december 2012. Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Uitdrukkelijk wordt er op gewezen dat over bovenstaande aanvra(a)g(en) nog geen besluit(en) is(zijn) genomen. Wilt u een aanvraag inzien dan kan dat alleen nadat u een afspraak heeft gemaakt bij de afdeling bouwen. U kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur onder telefoonnummer 072-548 8490.
Het adres van deze woning is Lindenlaan 79 te Alkmaar. Het pand heeft een oppervlakte van 130m² en een perceeloppervlakte van 262m² en heeft 5 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 300.000.
Reguliere voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend: Lindenlaan 53 Alkmaar: een aanpassing verdieping woonhuis. Datum einde bezwaartermijn: 07 augustus 2012. Bezwaar Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR. De termijn van zes weken loopt tot de genoemde datum einde bezwaartermijn. Eventuele bezwaren dienen vóór deze datum ontvangen te zijn.
De besloten vennootschap Uitvaartverzorging Duin B.V. is gevestigd op Lindenlaan 100 te Alkmaar en is actief in de branche uitvaartverz./crematoria/mortuaria e.d..
De onderneming Stichting Nachtwerk is gevestigd op Lindenlaan 64 te Alkmaar en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De onderneming Federatie van Amateurtuindersverenigingen Alkmaar en omstreken is gevestigd op Lindenlaan 112 te Alkmaar en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
Reguliere voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend: Lindenlaan 16 Alkmaar: het vergroten van een woning (plaatsen dakopbouw en veranderen achtergevel). Datum einde bezwaartermijn: 31 mei 2012. Bezwaar Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR. De termijn van zes weken loopt tot de genoemde datum einde bezwaartermijn. Eventuele bezwaren dienen vóór deze datum ontvangen te zijn.
Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen: Lindenlaan 53 Alkmaar: aanpassing verdieping woonhuis. Datum ontvangst: 11 april 2012. Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Uitdrukkelijk wordt er op gewezen dat over bovenstaande aanvra(a)g(en) nog geen besluit(en) is(zijn) genomen. Wilt u een aanvraag inzien dan kan dat alleen nadat u een afspraak heeft gemaakt bij de afdeling bouwen. U kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur onder telefoonnummer 072-548 8490.
De onderneming F.L. van Bergen is gevestigd op Lindenlaan 31 te Alkmaar en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming REEX is gevestigd op Lindenlaan 37 te Alkmaar en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
Het adres van deze woning is Lindenlaan 106 te Alkmaar. Het pand heeft een oppervlakte van 130m² en een perceeloppervlakte van 161m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, balkon en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 369.000.
Het adres van deze woning is Lindenlaan 71 te Alkmaar. Het pand heeft een oppervlakte van 71m² en een perceeloppervlakte van 114m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 183.000.
De onderneming Censa is gevestigd op Lindenlaan 65 te Alkmaar en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Auto's van Beek is gevestigd op Lindenlaan 124-126 te Alkmaar en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Auto's van Beek is gevestigd op Lindenlaan 114-116 te Alkmaar en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Technisch Buro Erkamp is gevestigd op Lindenlaan 17 te Alkmaar en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De onderneming J.Th. v. Soest is gevestigd op Lindenlaan 36 te Alkmaar en is actief in de branche hakkenbars.
De onderneming interlingua is gevestigd op Lindenlaan 115 te Alkmaar en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De onderneming Cross Visie is gevestigd op Lindenlaan 38 te Alkmaar en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De onderneming Café-bar Angora is gevestigd op Lindenlaan 130 te Alkmaar en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming De Roos is gevestigd op Lindenlaan 1 te Alkmaar en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming Decor Bus is gevestigd op Lindenlaan 53 te Alkmaar en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De naamloze vennootschap Ben van Borkulo is gevestigd op Lindenlaan 67 te Alkmaar en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Bouwbedrijf R.M. Haverlag is gevestigd op Lindenlaan 75 te Alkmaar en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Fermento is gevestigd op Lindenlaan 2 te Alkmaar en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01