Van Ham Reizen B.V. te Alphen aan den Rijn

Prins Bernhardlaan 10, 2405VT Alphen aan den Rijn

De besloten vennootschap Van Ham Reizen B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 10 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Reisorganisatie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 12032913 en is gelegen in Burgemeester Visserpark in de gemeente Alphen aan den Rijn. Bij Van Ham Reizen B.V. zijn tussen de 21 en 50 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Reisorganisatie in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Burgemeester Visserpark en omgeving

Adres en contactgegevens Van Ham Reizen B.V.

Bezoekadres:
Prins Bernhardlaan 10
Postcode / plaats:
2405VT Alphen aan den Rijn
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Van Ham Reizen B.V.
Branche:
Reisorganisatie
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
12032913
Vestigingsnummer:
000020081596
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
21-50 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 15 december 2014 om 12:23 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Prins Bernhardlaan 10 te Alphen aan den Rijn.
Op 30 oktober 2013 om 12:52 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Prins Bernhardlaan 10 te Alphen aan den Rijn.
De onderneming Stichting Overleg Samenwerkende Ouderenbonden in Alphen aan den Rijn is gevestigd op Prins Bernhardlaan 10/12-S te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De besloten vennootschap Koster Verzekeringen B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 10 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De besloten vennootschap De Drie Balonnen Holding B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 16P te ALPHEN AAN DEN RIJN en is actief in de branche Financiële holdings.
De onderneming Stichting Beheer Derdengelden in 't Veen Advocaten is gevestigd op Prins Bernhardlaan 14j te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming In ´t Veen Advocaten is gevestigd op Prins Bernhardlaan 14J te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Combi Motors Verzekeringen B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 16 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Emmalaan.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158