Yoga- en massagepraktijk "De Stille Oceaan" te Amsterdam

C. van Eesterenlaan 540, 1019KB Amsterdam

De onderneming Yoga- en massagepraktijk "De Stille Oceaan" is gevestigd op C. van Eesterenlaan 540 te Amsterdam en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 34351368 en is gelegen in Oostelijk Havengebied in de gemeente Amsterdam. Bij Yoga- en massagepraktijk "De Stille Oceaan" is 1 persoon werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 53 ondernemingen in de branche Overige recreatie n.e.g. in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Oostelijk Havengebied en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Yoga- en massagepraktijk "De Stille Oceaan"

Bezoekadres:
C. van Eesterenlaan 540
Postcode / plaats:
1019KB Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Yoga- en massagepraktijk "De Stille Oceaan"
Branche:
Overige recreatie n.e.g.
Kvk nummer:
34351368
Vestigingsnummer:
000015057828
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen voor C. van Eesterenlaan en postcodegebied 1019JR

Het adres van deze woning is C. van Eesterenlaan 256 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 108m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 269.000.
De onderneming Soffistic is gevestigd op C. van Eesterenlaan 406 te Amsterdam en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De onderneming Salon "Ajna" is gevestigd op C. van Eesterenlaan 48 te Amsterdam en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Yogaschool Satya is gevestigd op C. van Eesterenlaan 210 te Amsterdam en is actief in de branche overige recreatie n.e.g..
De onderneming Annemieke Gerrist is gevestigd op C. van Eesterenlaan 516 te Amsterdam en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming FTSA (Praktijk voor Fysiotherapie en Sportadvies) is gevestigd op C. van Eesterenlaan 40 te Amsterdam en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming R.G. Oudega Praktijk 212 Zeeburg Orthondontie is gevestigd op C. van Eesterenlaan 25- 29 te Amsterdam en is actief in de branche tandartspraktijken.
De onderneming Tandartspraktijk C. van Eesterenlaan is gevestigd op C. van Eesterenlaan 303 te Amsterdam en is actief in de branche tandartspraktijken.
De onderneming E. dos Santos Gomes is gevestigd op C. van Eesterenlaan 272 te Amsterdam en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap Whackytag B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 19 te Amsterdam en is actief in de branche architectenbureaus (binnenhuis).
De onderneming hintofblue (design studio) is gevestigd op C. van Eesterenlaan 314 te Amsterdam en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Frans Salman is gevestigd op C. van Eesterenlaan 614 te Amsterdam en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap Moerkerken Broekzitter Mélis Bouwkosten B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 266 te Amsterdam en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Prolinea Holding B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 19 te Amsterdam en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Sociaal Geograaf is gevestigd op C. van Eesterenlaan 214 te Amsterdam en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Heukels Advies is gevestigd op C. van Eesterenlaan 402 te Amsterdam en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Van Tiel Advies B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 313 te Amsterdam en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Structuur! werkplekorganisatie is gevestigd op C. van Eesterenlaan 80 te Amsterdam en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
Het adres van deze woning is C. van Eesterenlaan 316+ PP te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en heeft 3 kamers. Verder beschikt het pand over een balkon, lift, garage en parkeerplaats. De laatst bekende vraagprijs betreft € 335.000.
Het adres van deze woning is C. van Eesterenlaan 394 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 105m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een balkon, lift, garage en parkeerplaats. De laatst bekende vraagprijs betreft € 299.950.
Het adres van deze woning is C. van Eesterenlaan te Amsterdam. De laatst bekende vraagprijs betreft € 36.000.
De onderneming Le Mutant is gevestigd op C. van Eesterenlaan 354 te Amsterdam en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De onderneming Encantado Het Winkeltje is gevestigd op C. van Eesterenlaan 46 te Amsterdam en is actief in de branche colportage, straathandel en detailhandel.
De besloten vennootschap Beehive Netherlands B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 606 te Amsterdam en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Moerkerken Broekzitter Mélis Systems B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 266 te Amsterdam en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Open Source Pictures is gevestigd op C. van Eesterenlaan 72 te Amsterdam en is actief in de branche facilitaire activ. voor film-/tv-prod..
De onderneming Brechtje Boeke film productions is gevestigd op C. van Eesterenlaan 522 te Amsterdam en is actief in de branche prod. films en televisieprogramma's.
De onderneming TPF Photo Products is gevestigd op C. van Eesterenlaan 13-15 te Amsterdam en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Bloemenkiosk Patrick is gevestigd op C. van Eesterenlaan 0to 216 kiosk te Amsterdam en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming U Cars is gevestigd op C. van Eesterenlaan 114 te Amsterdam en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De onderneming Reuling huisarts is gevestigd op C. van Eesterenlaan 313 te Amsterdam en is actief in de branche acupuncturisten (artsenpraktijken).
De onderneming Stichting Blauwe Feniks is gevestigd op C. van Eesterenlaan 64 te Amsterdam en is actief in de branche archeologisch onderzoek.
De besloten vennootschap Kolt Makelaardij B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 44 te Amsterdam en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming Exprimens Media & More is gevestigd op C. van Eesterenlaan 274 te Amsterdam en is actief in de branche fotografie (pers-).
De besloten vennootschap Secure Hosting Media B.V. is gevestigd op C. van Eesterenlaan 610 te Amsterdam en is actief in de branche data processing diensten.
De onderneming Pickyourimage is gevestigd op C. van Eesterenlaan 590 te Amsterdam en is actief in de branche ansichtkaartenuitgeverijen.
De onderneming Garrity Fine Wines is gevestigd op C. van Eesterenlaan 31- 33 te Amsterdam en is actief in de branche alcoholhoudende dranken.
De onderneming Oliveira 9 is gevestigd op C. van Eesterenlaan 636 te Amsterdam en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming S.I. Installatiebedrijf is gevestigd op C. van Eesterenlaan 566 te Amsterdam en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Op 14 februari 2013 om 02:46 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar C. van Eesterenlaan 158 te Amsterdam.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01