Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. te Barendrecht

Zuideinde 61, 2991LJ Barendrecht

De besloten vennootschap Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. is gevestigd op Zuideinde 61 te Barendrecht en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24050781 en is gelegen in BT Dierenstein in de gemeente Barendrecht. Bij Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 48 ondernemingen in de branche Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in BT Dierenstein en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V.

Bezoekadres:
Zuideinde 61
Postcode / plaats:
2991LJ Barendrecht
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V.
Branche:
Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
24050781
Vestigingsnummer:
000004557794
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Frutasol Rotterdam B.V. is gevestigd op Zuideinde 61 te Barendrecht en is actief in de branche gh groenten/fruit/consumptieaardappelen.
De besloten vennootschap RoPa Staal B.V. is gevestigd op Zuideinde 61B te Barendrecht en is actief in de branche aardgas.
Op 6 februari 2015 om 07:30 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Zuideinde 21 te Barendrecht.
De besloten vennootschap Indigo Logistics B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te BARENDRECHT en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.
Op 2 juni 2014 om 09:11 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Zuideinde 68 te Barendrecht.
Omgevingsvergunning - Zuideinde 37
Omgevingsvergunning - Zuideinde 37
De besloten vennootschap Refrigerated Trailer Rentals Holland B.V. is gevestigd op Zuideinde 21 te Barendrecht en is actief in de branche verh./lease ov.mach./werkt./ov. goederen.
De besloten vennootschap Indigo Solutions B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te Barendrecht en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Ocean South B.V. is gevestigd op Zuideinde 59a te Barendrecht en is actief in de branche gh groenten/fruit/consumptieaardappelen.
De besloten vennootschap Flier Systems B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te Barendrecht en is actief in de branche verv. mach./werktuigen land- en bosbouw.
De besloten vennootschap BosBoon Expertise Rotterdam B.V. is gevestigd op Zuideinde 79 te Barendrecht en is actief in de branche averij-agenten.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01