Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. te Barendrecht

Zuideinde 61, 2991LJ Barendrecht

De besloten vennootschap Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. is gevestigd op Zuideinde 61 te Barendrecht en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24050781 en is gelegen in BT Dierenstein in de gemeente Barendrecht. Bij Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 48 ondernemingen in de branche Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in BT Dierenstein en omgeving

Adres en contactgegevens Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V.

Bezoekadres:
Zuideinde 61
Postcode / plaats:
2991LJ Barendrecht
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Carl Gottmann's Handelmaatschappij B.V.
Branche:
Groothandel in groenten en fruit en in consumptie-aardappelen
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
24050781
Vestigingsnummer:
000004557794
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Frutasol Rotterdam B.V. is gevestigd op Zuideinde 61 te Barendrecht en is actief in de branche gh groenten/fruit/consumptieaardappelen.
De besloten vennootschap RoPa Staal B.V. is gevestigd op Zuideinde 61B te Barendrecht en is actief in de branche aardgas.
De besloten vennootschap Flier International B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te BARENDRECHT en is actief in de branche Financiële holdings.
Op 23 februari 2016 om 09:40 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Zuideinde 2991 te Barendrecht.
De besloten vennootschap Nalatenschap WJM van Leeuwen B.V. is gevestigd op Zuideinde 37 te BARENDRECHT en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.
Barendrecht, Zuideinde 21, uitbr. bedrijfspand
Op 6 februari 2015 om 07:30 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Zuideinde 21 te Barendrecht.
De besloten vennootschap Indigo Logistics B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te BARENDRECHT en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.
Op 2 juni 2014 om 09:11 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Zuideinde 68 te Barendrecht.
Omgevingsvergunning - Zuideinde 37
Omgevingsvergunning - Zuideinde 37
De besloten vennootschap Refrigerated Trailer Rentals Holland B.V. is gevestigd op Zuideinde 21 te Barendrecht en is actief in de branche verh./lease ov.mach./werkt./ov. goederen.
De besloten vennootschap Indigo Solutions B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te Barendrecht en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Ocean South B.V. is gevestigd op Zuideinde 59a te Barendrecht en is actief in de branche gh groenten/fruit/consumptieaardappelen.
De besloten vennootschap Flier Systems B.V. is gevestigd op Zuideinde 49 te Barendrecht en is actief in de branche verv. mach./werktuigen land- en bosbouw.
De besloten vennootschap BosBoon Expertise Rotterdam B.V. is gevestigd op Zuideinde 79 te Barendrecht en is actief in de branche averij-agenten.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor BT Dierenstein.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158