>  >  > 

Thijsen Metaalbewerking te Barneveld

Mercuriusweg 35, 3771NC Barneveld

De onderneming Thijsen Metaalbewerking is gevestigd op Mercuriusweg 35 te Barneveld en is actief in de branche Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 08085138 en is gelegen in Harselaar-Oost in de gemeente Barneveld. Bij Thijsen Metaalbewerking zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie in deze omgeving.

Adres en contactgegevens Thijsen Metaalbewerking

Bezoekadres:
Mercuriusweg 35
Postcode / plaats:
3771NC Barneveld
Provincie:
Gelderland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Thijsen Metaalbewerking
Branche:
Smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie
Kvk nummer:
08085138
Vestigingsnummer:
000014839229
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Geweigerde omgevingsvergunning reguliere procedure - geweigerde omgevingsvergunning Mercuriusweg 35A
Ontwerpbeschikking weigering omgevingsvergunning - ontwerpbeschikking weigering Mercuriusweg 35A
Ontwerpbeschikking weigering omgevingsvergunning - ontwerpbeschikking verlening Mercuriusweg 35A
Op 29 april 2014 om 22:04 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Mercuriusweg 35 te Barneveld.
Aanvragen omgevingsvergunningen - aanvraag omgevingsvergunning Mercuriusweg 35A
Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure - verleende omgevingsvergunning Mercuriusweg 43 het verhogen pand t.o.v. verleende vergunning en vergroten inrit
De besloten vennootschap Van de Haar Asbest Holding B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 16 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
De maatschap PB Nederland is gevestigd op Mercuriusweg 8 te BARNEVELD en is actief in de branche Projectontwikkeling.
De besloten vennootschap DETHI Beheer B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 41 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Interact.Veiligheids Opleiding Barneveld BV is gevestigd op Mercuriusweg 30 te BARNEVELD en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.
De besloten vennootschap Van de Kamp B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 7 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
Milieu - geaccepteerde melding Mercuriusweg 4  oprichten en in werking hebben van een reparatie- en onderhoudsbedrijf van personenwagens en lichte bedrijfswagens
De besloten vennootschap H. Wilbrink Holding B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 30 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap VEZA Holding B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 15 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Van de Haar Dak - Wand B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 16 te BARNEVELD en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.
De besloten vennootschap Koerier & Transportbedrijf Jofil B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 5 te BARNEVELD en is actief in de branche Koeriers.
De besloten vennootschap Van de Haar Asbest B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 16 te BARNEVELD en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.
De besloten vennootschap Business in Wind B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 8 te BARNEVELD en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.
De besloten vennootschap Ducon Beheer B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 11 te BARNEVELD en is actief in de branche Financiële holdings.
De stichting Stichting Breek is gevestigd op Mercuriusweg 11 te BARNEVELD en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Harselaar-Oost.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158