>  >  > 

Garage René Coumans Beek B.V. te Beek

Wethouder Sangersstraat 48, 6191NA Beek

De besloten vennootschap Garage René Coumans Beek B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 48 te Beek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14128519 en is gelegen in Beek in de gemeente Beek. Bij Garage René Coumans Beek B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 13 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Beek en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Garage René Coumans Beek B.V.

Bezoekadres:
Wethouder Sangersstraat 48
Postcode / plaats:
6191NA Beek
Provincie:
Limburg

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Garage René Coumans Beek B.V.
Branche:
Garagebedrijven
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
14128519
Vestigingsnummer:
000019185154
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 17 april 2015 om 18:42 is de brandweer uitgereden naar Wethouder Sangersstraat 48 te Beek.
De besloten vennootschap Montana Company is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 2 te BEEK en is actief in de branche Uitzendbureaus.
De besloten vennootschap Montana Beek Techniek B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 2 te BEEK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Plum Holding is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 2 te BEEK en is actief in de branche Holdings (geen financiële).
De besloten vennootschap Montana Beek Zakelijke Dienstverlening B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 2 te BEEK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Montana Beek Reflex B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 2 te BEEK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
Op 30 september 2015 om 17:51 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Wethouder Sangersstraat 314 te Beek.
In de nacht van zaterdag op zondag 6 september 2015 om 00:53 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Wethouder Sangersstraat 4631 te Beek.
Kennisgeving Activiteitenbesluit Milieubeheer Wethouder Sangersstraat 2, 6191 NA Beek
Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)
De besloten vennootschap NKF Nederlandse Kalenderfabriek B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 56 te BEEK en is actief in de branche Overige uitgeverijen (niet van software).
De besloten vennootschap Bocontact Limburg B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 25 te BEEK en is actief in de branche Uitzendbureaus.
De stichting Stichting Derdengelden Auction Online is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 25 te BEEK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.
De besloten vennootschap BL Cargo-care B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 25 te BEEK en is actief in de branche Koeriers.
De besloten vennootschap Robo Trading Beek B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 51 te BEEK en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).
De besloten vennootschap Holding P&M B.V. is gevestigd op Wethouder Sangersstraat 236 te BEEK en is actief in de branche Financiële holdings.
Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure
Op 19 april 2015 om 12:12 is de brandweer uitgereden naar Wethouder Sangersstraat 314 te Beek.
Omgevingsvergunning aangevraagd Wethouder Sangersstraat 314, 6191 NA Beek
Op 3 maart 2015 is het faillissement uitgesproken van Nederlandse Kalenderfabriek B.V.. Het insolventienummer is F.03/15/88. Nederlandse Kalenderfabriek B.V. is gevestigd in Beek. Nederlandse Kalenderfabriek B.V. is actief in de branche Industrie.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beek.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158