Durlinger Schoenen te Reuver

Rijksweg 44, 5953AG Reuver

De onderneming Durlinger Schoenen is gevestigd op Rijksweg 44 te Reuver en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14092839 en is gelegen in Reuver in de gemeente Beesel. Bij Durlinger Schoenen zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Winkels in schoenen en lederwaren in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Reuver en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Durlinger Schoenen

Bezoekadres:
Rijksweg 44
Postcode / plaats:
5953AG Reuver
Provincie:
Limburg

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Durlinger Schoenen
Branche:
Winkels in schoenen en lederwaren
Kvk nummer:
14092839
Vestigingsnummer:
000019182996
Soort inschrijving:
Nevenvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 14 april 2014 om 18:59 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 24 te Reuver.
Op 22 februari 2014 om 14:02 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Rijksweg 73 te Reuver.
Op 2 februari 2014 om 18:48 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 89 te Reuver.
Op 30 januari 2014 om 16:49 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 42 te Reuver.
De onderneming DEZACK is gevestigd op Rijksweg 89 te REUVER en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.
Op 22 december 2013 om 23:12 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 113 te Reuver.
Op 13 november 2013 om 21:03 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Rijksweg 31 te Reuver.
Op 6 november 2013 om 10:36 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 32 te Reuver.
Op 26 oktober 2013 om 20:16 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Rijksweg 67 te Reuver.
Op 5 september 2013 om 13:31 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 34 te Reuver.
In de nacht van zaterdag op zondag 25 augustus 2013 om 04:56 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 113 te Reuver.
Reuver / Hoensbroek - De politie heeft door onderzoek na een DNA-match een 23-jarige man uit Hoensbroek aangehouden als verdachte van een tweetal overvallen die gepleegd werden in 2010.
Op 17 juli 2013 om 20:34 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 107 te Reuver.
Op 17 juli 2013 om 20:26 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 107 te Reuver.
Op 18 juni 2013 om 10:48 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 50 te Reuver.
Op 18 juni 2013 om 10:47 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 50 te Reuver.
Op 10 juni 2013 om 13:36 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Rijksweg 39 te Reuver.
Het adres van deze woning is Rijksweg 62 te Reuver. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 228m² en heeft 6 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 195.000.
Het adres van deze woning is Rijksweg 50 te Reuver. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 710m² en heeft 9 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 219.000.
Het adres van deze woning is Rijksweg 29 te Reuver. Het pand heeft een oppervlakte van 135m² en een perceeloppervlakte van 550m² en heeft 7 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 332.000.
Op 12 mei 2013 om 08:43 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Rijksweg 100 te Reuver.
Op 4 mei 2013 om 12:03 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Rijksweg 137 te Reuver.
De onderneming Kapsalon Muller is gevestigd op Rijksweg 42 te Reuver en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Instituut Phyto is gevestigd op Rijksweg 75 te Reuver en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Nobri is gevestigd op Rijksweg 39 te Reuver en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Wilco's is gevestigd op Rijksweg 42 te Reuver en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Bianca is gevestigd op Rijksweg 3a te Reuver en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming A. Flos-Trzaskalik is gevestigd op Rijksweg 123 te Reuver en is actief in de branche reinigen van kleding en textiel.
De onderneming Hein Severijns, Keramist is gevestigd op Rijksweg 25 te Reuver en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming Aviso Communicatie is gevestigd op Rijksweg 24 te Reuver en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De onderneming Duo Dance is gevestigd op Rijksweg 63 te Reuver en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De onderneming JW Drums is gevestigd op Rijksweg 107 te Reuver en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap Foto John Hermans B.V. is gevestigd op Rijksweg 34a te Reuver en is actief in de branche fotografie/ontwikkelen van foto's/films.
De onderneming Ruud van Deuzen Ontwerpstudio is gevestigd op Rijksweg 27 te Reuver en is actief in de branche architectenbureaus (binnenhuis).
De onderneming V & A Advies Groep is gevestigd op Rijksweg 24a te Reuver en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Stichting Administratiekantoor aandelen Bel-Farm is gevestigd op Rijksweg 43 te Reuver en is actief in de branche administratiekantoren voor aandelen e.d..
De onderneming Alexandria Grill is gevestigd op Rijksweg 46 te Reuver en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Cafetaria 't Luifelke is gevestigd op Rijksweg 97 te Reuver en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De vennootschap onder firma V.O.F. Restaurant 't Raodhoes is gevestigd op Rijksweg 41 te Reuver en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Ijssalon het Jagershuis is gevestigd op Rijksweg 1a te Reuver en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De vennootschap onder firma Desire Custers V.O.F. is gevestigd op Rijksweg 55 te Reuver en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming 't Kallebeske is gevestigd op Rijksweg 89 te Reuver en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De naamloze vennootschap Zaad- en Vogelhuis "Floralia" is gevestigd op Rijksweg 95 te Reuver en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Bloemsierkunst Jacobs is gevestigd op Rijksweg 50 te Reuver en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Shoetime is gevestigd op Rijksweg 36 te Reuver en is actief in de branche winkels in schoenen en lederwaren.
De onderneming Mode en Textiel Killaars-Vriesen is gevestigd op Rijksweg 38 te Reuver en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De vennootschap onder firma V.O.F. Gommans Fietsen is gevestigd op Rijksweg 61 te Reuver en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De besloten vennootschap Sportcenter Venlo B.V. is gevestigd op Rijksweg 122 te Reuver en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De besloten vennootschap Leisure Bay Europe B.V. is gevestigd op Rijksweg 122 te Reuver en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De onderneming Ottenheim-Snijders h.o.d.n. Bruna is gevestigd op Rijksweg 36b te Reuver en is actief in de branche winkels kranten/tijdschr./kantoorbeh..
De onderneming Expert Thijssen is gevestigd op Rijksweg 118 te Reuver en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De onderneming Vogelhandel en kwekerij Blanche is gevestigd op Rijksweg 56 te Reuver en is actief in de branche groothandel in levende dieren.
De onderneming Schmitz Hekwerken is gevestigd op Rijksweg 124 te Reuver en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De onderneming W.P.A. Staaks is gevestigd op Rijksweg 105 te Reuver en is actief in de branche verv. overig timmerwerk voor de bouw.
De onderneming Cactuswereld is gevestigd op Rijksweg 1g te Reuver en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De vennootschap onder firma V.O.F. A.M.J. Croughs is gevestigd op Rijksweg 1b te Reuver en is actief in de branche alarmcentrales (voor persoonlijke hulp in het buit.
De onderneming Schoenmakerij Feller is gevestigd op Rijksweg 48 te Reuver en is actief in de branche hakkenbars.
De onderneming Nails & Beauty Suzanne is gevestigd op Rijksweg 94 te Reuver en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming Hondentrimsalon Roover is gevestigd op Rijksweg 71 te Reuver en is actief in de branche alarmcentrales (voor persoonlijke hulp in het buit.
De onderneming Toerkoop Reisburo Reuver is gevestigd op Rijksweg 37a te Reuver en is actief in de branche bemiddeling bij verhuur van hotelkamers.
De besloten vennootschap Krebbeks InterMakelaars B.V. is gevestigd op Rijksweg 39b te Reuver en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De besloten vennootschap Service-Bioscoop Luxor Reuver B.V. is gevestigd op Rijksweg 18 te Reuver en is actief in de branche autobioscopen.
De onderneming Apotheek Reuver is gevestigd op Rijksweg 43 te Reuver en is actief in de branche apotheken.
De besloten vennootschap O'Hof B.V. is gevestigd op Rijksweg 43 te Reuver en is actief in de branche apotheken.
De besloten vennootschap Geerlings-Teunissen B.V. is gevestigd op Rijksweg 113 te Reuver en is actief in de branche benzinelaadstations (met winkelactiviteit).
De besloten vennootschap Cactus World B.V. is gevestigd op Rijksweg 1g te Reuver en is actief in de branche aarde (tuin-).
De besloten vennootschap Samar Trading B.V. is gevestigd op Rijksweg 112 te Reuver en is actief in de branche aardappelen (poot-).
De onderneming Banketbakkerij Van Betteraij is gevestigd op Rijksweg 28 te Reuver en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
De besloten vennootschap Muysers Potgrond B.V. is gevestigd op Rijksweg 2 te Reuver en is actief in de branche brekerijen (amaril-).
De onderneming Indoorvisrivier Oppe Drake Baek is gevestigd op Rijksweg 1f te Reuver en is actief in de branche aalvisserij.
Reuver - De politie heeft drie mannen aangehouden die ervan worden verdacht op zaterdag 13 oktober een Venlonaar ernstig te hebben mishandeld. Het slachtoffer heeft hier blijvend letsel aan overgehouden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01