Stichting Parkeergelden SMSParking te Best

Industrieweg 160C, 5683CG Best

De onderneming Stichting Parkeergelden SMSParking is gevestigd op Industrieweg 160C te Best en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 17223076 en is gelegen in 't Zand in de gemeente Best. Bij Stichting Parkeergelden SMSParking is 1 persoon werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 55 ondernemingen in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Stichting Parkeergelden SMSParking

Bezoekadres:
Industrieweg 160C
Postcode / plaats:
5683CG Best
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Stichting Parkeergelden SMSParking
Branche:
Accountancy, belastingadvisering en administratie
Kvk nummer:
17223076
Vestigingsnummer:
Soort inschrijving:
Rechtspersoon
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen op het adres Industrieweg 160C

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Industrieweg 160C in Best.

De besloten vennootschap SMSParking B.V. is gevestigd op Industrieweg 160C te Best en is actief in de branche autobewaking.


Andere meldingen voor Industrieweg en postcodegebied 5683CG

Op 5 augustus 2013 om 12:44 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Industrieweg 150 te Best.
De onderneming Rij-instrukteursopleiding Nieuwegein is gevestigd op Industrieweg 71 te Best en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap Beter voor Best Projecten B.V. is gevestigd op Industrieweg 126 te Best en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap PPM Bouw B.V. is gevestigd op Industrieweg 153A te Best en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Van Poppel Administraties B.V. is gevestigd op Industrieweg 118 te Best en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap J.C.M. van Poppel Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 118 te Best en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Hertogs Administratie & Belastingadvies is gevestigd op Industrieweg 171 te Best en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Extrabox Eindhoven-Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 220 te Best en is actief in de branche opslag.
De besloten vennootschap Federtex B.V. is gevestigd op Industrieweg 161 te Best en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Federal By-Products (Holland) B.V. is gevestigd op Industrieweg 161 te Best en is actief in de branche groothandel in afval en schroot.
De besloten vennootschap A.D.W. Groothandel B.V. is gevestigd op Industrieweg 151 te Best en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Fetim B.V. is gevestigd op Industrieweg 150- 152 te Best en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Empire furniture en home decorations is gevestigd op Industrieweg 73 te Best en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Empire Rekwisieten is gevestigd op Industrieweg 73 te Best en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De besloten vennootschap Empire Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 73 te Best en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De besloten vennootschap Versmissen Antiek B.V. is gevestigd op Industrieweg 166-176 te Best en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De besloten vennootschap Meat Friends Best B.V.-vestiging Bedrijfsweg is gevestigd op Industrieweg 216 te Best en is actief in de branche gh vlees(waren)/wild en gev. (niet lev.).
De besloten vennootschap Meat Friends Best B.V.-vestiging Industrieweg is gevestigd op Industrieweg 145 te Best en is actief in de branche gh vlees(waren)/wild en gev. (niet lev.).
De onderneming Fonteyn Spotrepair & Print is gevestigd op Industrieweg 164A te Best en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Trucks en Cars Best is gevestigd op Industrieweg 196-198 te Best en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De onderneming Black Magic is gevestigd op Industrieweg 124 te Best en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Isolatiewerken Linssen Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 175-181 te Best en is actief in de branche overige bouwinstallatie.
De onderneming Offsetdrukkerij Peters-Lodewijks is gevestigd op Industrieweg 120 te Best en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming N. Boereboom is gevestigd op Industrieweg 164 te Best en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De besloten vennootschap FBP Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 161 te Best en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Beheersmaatschappij Linssen Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 175-181 te Best en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Solero Trading is gevestigd op Industrieweg 210 te Best en is actief in de branche aanhangwagens (caravans en vouwwagens).
De onderneming BTS Electronics is gevestigd op Industrieweg 156 te Best en is actief in de branche accessoires (auto-; detailhandel).
De besloten vennootschap Schiebroek Dakbedekkingen Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 130 te Best en is actief in de branche aannemersbedrijven van dakdekkerswerk.
De besloten vennootschap Alisco B.V. is gevestigd op Industrieweg 204-208 te Best en is actief in de branche branddeuren.
De besloten vennootschap Roxor Abrasives B.V. is gevestigd op Industrieweg 157-159 te Best en is actief in de branche amarilstenen.
De vennootschap onder firma Van Oirschot Natuursteen V.O.F. is gevestigd op Industrieweg 140 te Best en is actief in de branche grafmonumenten (natuursteen).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01