Stichting Parkeergelden SMSParking te Best

Industrieweg 160C, 5683CG Best

De onderneming Stichting Parkeergelden SMSParking is gevestigd op Industrieweg 160C te Best en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 17223076 en is gelegen in 't Zand in de gemeente Best. Bij Stichting Parkeergelden SMSParking is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 56 ondernemingen in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Stichting Parkeergelden SMSParking

Bezoekadres:
Industrieweg 160C
Postcode / plaats:
5683CG Best
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Stichting Parkeergelden SMSParking
Branche:
Accountancy, belastingadvisering en administratie
Kvk nummer:
17223076
Vestigingsnummer:
Soort inschrijving:
Rechtspersoon
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap SMSParking B.V. is gevestigd op Industrieweg 160C te Best en is actief in de branche autobewaking.
Op 5 september 2014 om 15:37 is de ambulancedienst uitgereden naar Industrieweg 150 te Best.
Op 5 augustus 2013 om 12:44 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Industrieweg 150 te Best.
De besloten vennootschap Beter voor Best Projecten B.V. is gevestigd op Industrieweg 126 te Best en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Van Poppel Administraties B.V. is gevestigd op Industrieweg 118 te Best en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap J.C.M. van Poppel Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 118 te Best en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Fetim B.V. is gevestigd op Industrieweg 150- 152 te Best en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Fonteyn Spotrepair & Print is gevestigd op Industrieweg 164A te Best en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Black Magic is gevestigd op Industrieweg 124 te Best en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Offsetdrukkerij Peters-Lodewijks is gevestigd op Industrieweg 120 te Best en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming N. Boereboom is gevestigd op Industrieweg 164 te Best en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De onderneming BTS Electronics is gevestigd op Industrieweg 156 te Best en is actief in de branche accessoires (auto-; detailhandel).
De besloten vennootschap Schiebroek Dakbedekkingen Best B.V. is gevestigd op Industrieweg 130 te Best en is actief in de branche aannemersbedrijven van dakdekkerswerk.
De vennootschap onder firma Van Oirschot Natuursteen V.O.F. is gevestigd op Industrieweg 140 te Best en is actief in de branche grafmonumenten (natuursteen).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01