Kortmann Miniplant B.V. te Boskoop

Biezen 80, 2771CN Boskoop

De besloten vennootschap Kortmann Miniplant B.V. is gevestigd op Biezen 80 te Boskoop en is actief in de branche Teelt van sierplanten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 29025514 en is gelegen in Boskoop in de gemeente Boskoop. Bij Kortmann Miniplant B.V. zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 268 ondernemingen in de branche Teelt van sierplanten in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Kortmann Miniplant B.V.

Bezoekadres:
Biezen 80
Postcode / plaats:
2771CN Boskoop
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Kortmann Miniplant B.V.
Branche:
Teelt van sierplanten
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
29025514
Vestigingsnummer:
000016460251
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
6-10 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Beautysalon Beauty & More is gevestigd op Biezen 78 te Boskoop en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..
De besloten vennootschap TOP Offshore B.V. is gevestigd op Biezen 118 te Boskoop en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap T.O.P. (Training Organisatie Personeel) B.V. is gevestigd op Biezen 118 te Boskoop en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De vennootschap onder firma V.O.F. J.C. Benckhuijsen is gevestigd op Biezen 84 te Boskoop en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De vennootschap onder firma Firma P. Uitenbroek & Co. is gevestigd op Biezen 94 te Boskoop en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming Handelskwekerij Kortmann is gevestigd op Biezen 82 te Boskoop en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming A.W. van Bockel is gevestigd op Biezen 110 te Boskoop en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming Atelier J.M. Uitenbroek is gevestigd op Biezen 94 te Boskoop en is actief in de branche aanpassen van invalidenwagens.
De besloten vennootschap Nederlandse Cluster Organisatie Bouwstoffen B.V. is gevestigd op Biezen 118 te Boskoop en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De onderneming Van Eck Boskoop is gevestigd op Biezen 86 te Boskoop en is actief in de branche aarde (tuin-).
De besloten vennootschap P. de Frankrijker en Zonen Handelskwekerij B.V. is gevestigd op Biezen 78 te Boskoop en is actief in de branche aarde (tuin-).
De besloten vennootschap Hans Pannebakker Export B.V. is gevestigd op Biezen 72A te Boskoop en is actief in de branche aarde (tuin-).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01