Zonergie Duurzame Energiesystemen te Bunschoten-Spakenburg

Haarbrug 4d, 3751LM Bunschoten-Spakenburg

De onderneming Zonergie Duurzame Energiesystemen is gevestigd op Haarbrug 4d te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 31048876 en is gelegen in Verspreide huizen in de gemeente Bunschoten. Bij Zonergie Duurzame Energiesystemen zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 6 ondernemingen in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Verspreide huizen en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Zonergie Duurzame Energiesystemen

Bezoekadres:
Haarbrug 4d
Postcode / plaats:
3751LM Bunschoten-Spakenburg
Provincie:
Utrecht

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Zonergie Duurzame Energiesystemen
Branche:
Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen
Kvk nummer:
31048876
Vestigingsnummer:
000018786995
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Kowa Holland Aanhangwagen Centrum B.V. is gevestigd op Haarbrug 4d te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
Verleende vergunningen - Vergunningen 12-02-2014
Verleende vergunningen - Vergunning 12-02-2014
Verleende vergunningen - Vergunningen 04-12-2013
Aanvragen omgevingsvergunning - Omgevingsvergunningen 13-11-2013
Aanvragen omgevingsvergunning - Omgevingsvergunning 26-06-2013
Milieuzaken - Wet vervoer gevaarlijke stoffen 26-09-2012
Verkeerszaken - Wet vervoer gevaarlijke stoffen
Verleende vergunningen - Vergunningen 25-04-2012
Bouwaanvragen - Omgevingsvergunning 21-03-2012
De onderneming Coöperatieve Agrarische Bedrijfsverzorging AB Midden Nederland U.A. is gevestigd op Haarbrug 161 te BUNSCHOTEN-SPAKENBURG en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap AB Service Midden Nederland B.V. is gevestigd op Haarbrug 16-1 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Vloer Design Holland B.V. is gevestigd op Haarbrug 3 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche architectenbureaus (binnenhuis).
De onderneming Westra airco service is gevestigd op Haarbrug 13 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming HB mediation, coaching & begeleiding is gevestigd op Haarbrug 11 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Van de Groep Accountants & Belastingadviseurs is gevestigd op Haarbrug 14 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De vennootschap onder firma Steenhart & de Graaf V.O.F. is gevestigd op Haarbrug 20 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Exploitatie Maatschappij Bonneveld B.V. is gevestigd op Haarbrug 16 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche beleggingsinstellingen.
De onderneming JPC Zonwering Spakenburg is gevestigd op Haarbrug 1010A te Bunschoten Spakenburg en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De vennootschap onder firma V.O.F. Houtlosser Verhuur is gevestigd op Haarbrug 9 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Hortus Nederland B.V. is gevestigd op Haarbrug 3 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Transportonderhoud B.V. is gevestigd op Haarbrug 22 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Autobedrijf Blokhuis B.V. is gevestigd op Haarbrug 1 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap HAPO Betonreparaties B.V. is gevestigd op Haarbrug 5 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap I-Techniek B.V. is gevestigd op Haarbrug 15 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De vennootschap onder firma V.O.F. Combi Offset is gevestigd op Haarbrug 11 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming Hop Zeefdruk en Reclameontwerp is gevestigd op Haarbrug 17 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche overige drukkerijen.
De besloten vennootschap Multi Kozijn Spakenburg B.V. is gevestigd op Haarbrug 6 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche verv. overig timmerwerk voor de bouw.
De besloten vennootschap A.S.N. Apparaten Service Nederland B.V. is gevestigd op Haarbrug 14g te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche elektromotorenreparatie (voor huishoudelijke appar.
De besloten vennootschap Hoveniersbedrijf De Vernieuwing B.V. is gevestigd op Haarbrug 16d te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aanleg van interieurbeplantingen.
De besloten vennootschap Bonneveld Vastgoed B.V. is gevestigd op Haarbrug 16 te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aan- en verkoop van onroerend goed (geen verhuur).
De onderneming AM Trade is gevestigd op Haarbrug 14h te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche asfalteermachines.
De onderneming Tango Bunschoten is gevestigd op Haarbrug 1-3 te Bunschoten Spakenburg en is actief in de branche benzinelaadstations (met winkelactiviteit).
De besloten vennootschap BBG Home Design B.V. is gevestigd op Haarbrug 16b te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming van de Groep Bouw is gevestigd op Haarbrug 10e te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Tofix is gevestigd op Haarbrug 14e te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Bouw- en onderhoudsbedrijf Vedder is gevestigd op Haarbrug 14b te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Electrotechnisch Bedrijf Spil B.V. is gevestigd op Haarbrug 16h te Bunschoten-Spakenburg en is actief in de branche aggregaten voor stroomopwekking.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01