Gerzon Eck en Wiel B.V. te Eck en Wiel

Doejenburg 21, 4024HE Eck en Wiel

De besloten vennootschap Gerzon Eck en Wiel B.V. is gevestigd op Doejenburg 21 te Eck en Wiel en is actief in de branche Slopen van bouwwerken. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 11069501 en is gelegen in Verspreide huizen Eck en Wiel in de gemeente Buren. Bij Gerzon Eck en Wiel B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Gerelateerde rubrieken in Verspreide huizen Eck en Wiel en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Gerzon Eck en Wiel B.V.

Bezoekadres:
Doejenburg 21
Postcode / plaats:
4024HE Eck en Wiel
Provincie:
Gelderland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Gerzon Eck en Wiel B.V.
Branche:
Slopen van bouwwerken
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
11069501
Vestigingsnummer:
000017246008
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Omgevingsvergunning ontwerpbesluit - Eck en Wiel, Doejenburg 21
Omgevingsvergunning aangevraagd - Eck en Wiel, Doejenburg 21
Omgevingsvergunning aangevraagd - Eck en Wiel, Doejenburg 5a
Milieumeldingen - Eck en Wiel, Doejenburg 4d
Op 20 december 2014 om 11:57 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Doejenburg 3 te Eck en Wiel.
Omgevingsvergunning verleend (bezwaar) - Eck en Wiel, Doejenburg 21
Op 7 maart 2014 om 05:52 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Doejenburg 12 te Eck en Wiel.
Op 8 januari 2014 om 12:32 is er besteld ambulance vervoer uitgereden naar Doejenburg 7 te Eck en Wiel.
Op 28 oktober 2013 om 15:06 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Doejenburg 12 te Eck en Wiel.
De onderneming Marlissa's Hair & Make-up is gevestigd op Doejenburg 1 te Eck en Wiel en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.
De besloten vennootschap Machine Inspectie B.V. is gevestigd op Doejenburg 26 te Eck en Wiel en is actief in de branche keuring en controle.
De onderneming Safe Seal Team is gevestigd op Doejenburg 26 te Eck en Wiel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De vennootschap onder firma Firma W.H.J. van de Vecht en CS. is gevestigd op Doejenburg 6-8 te Eck en Wiel en is actief in de branche markthandel voedings- en genotmiddelen.
De besloten vennootschap Antheo B.V. is gevestigd op Doejenburg 17 te Eck en Wiel en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De onderneming A.M.D. v/d Berg is gevestigd op Doejenburg 9a te Eck en Wiel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De onderneming Handelsonderneming Van Toorn is gevestigd op Doejenburg 18 te Eck en Wiel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap ASA B.V. is gevestigd op Doejenburg 5 te Eck en Wiel en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De onderneming Kosmos Optics is gevestigd op Doejenburg 5 te Eck en Wiel en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De onderneming Space Optics is gevestigd op Doejenburg 5b te Eck en Wiel en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De besloten vennootschap A & R Powersteering B.V. is gevestigd op Doejenburg 16 te Eck en Wiel en is actief in de branche gh/hb in auto-onderdelen en -accessoires.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01