Forcys Computers te Coevorden

Modem 2I, 7741MJ Coevorden

De onderneming Forcys Computers is gevestigd op Modem 2I te Coevorden en is actief in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 04033993 en is gelegen in Hare in de gemeente Coevorden. Bij Forcys Computers zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Hare en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Forcys Computers

Bezoekadres:
Modem 2I
Postcode / plaats:
7741MJ Coevorden
Provincie:
Drenthe

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Forcys Computers
Branche:
Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed
Kvk nummer:
04033993
Vestigingsnummer:
000015505537
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Coevorden - Modem 30: voor het houden van een oefendag vor jeugdbrandweer
De onderneming Autobedrijf Ferit is gevestigd op Modem 10J te Coevorden en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De vennootschap onder firma Schoonmaakbedrijf "De Toekomst" V.O.F. is gevestigd op Modem 14 te Coevorden en is actief in de branche gespec. reiniging gebouwen / industrieel.
De onderneming Imtech Automation Solutions is gevestigd op Modem 30 te Coevorden en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Imtech Nederland B.V. is gevestigd op Modem 30 te Coevorden en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Ready4IT is gevestigd op Modem 22C te Coevorden en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap AGRO Handel Nederland B.V. is gevestigd op Modem 26 te Coevorden en is actief in de branche opslag.
De besloten vennootschap Multimove B.V. is gevestigd op Modem 22c te Coevorden en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming HIPPO HOLLAND is gevestigd op Modem 12 te Coevorden en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De besloten vennootschap B K Poultry Packaging B.V. is gevestigd op Modem 26 te Coevorden en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De besloten vennootschap Apollo VTS B.V. is gevestigd op Modem 28 te Coevorden en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Apollo Logistic Systems B.V. is gevestigd op Modem 28 te Coevorden en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Apollo Service B.V. is gevestigd op Modem 28 te Coevorden en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Apollo Holding B.V. is gevestigd op Modem 28 te Coevorden en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap DairyTuner B.V. is gevestigd op Modem 22C te Coevorden en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap B K Trading B.V. is gevestigd op Modem 26 te Coevorden en is actief in de branche gh vlees(waren)/wild en gev. (niet lev.).
De onderneming Autobedrijf Ferit is gevestigd op Modem 10J te Coevorden en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Dikkerboom Betonboringen B.V. is gevestigd op Modem 16 te Coevorden en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap Reinders Assurantiën B.V. is gevestigd op Modem 22B te Coevorden en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De besloten vennootschap De Groot Coevorden B.V. is gevestigd op Modem 22A te Coevorden en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01