>  >  > 

Forcys Computers te Coevorden

Modem 2I, 7741MJ Coevorden

De onderneming Forcys Computers is gevestigd op Modem 2I te Coevorden en is actief in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 04033993 en is gelegen in Hare in de gemeente Coevorden. Bij Forcys Computers zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Hare en omgeving

Adres en contactgegevens Forcys Computers

Bezoekadres:
Modem 2I
Postcode / plaats:
7741MJ Coevorden
Provincie:
Drenthe

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Forcys Computers
Branche:
Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed
Kvk nummer:
04033993
Vestigingsnummer:
000015505537
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Ampulz B.V. i.o. is gevestigd op Modem 30 te COEVORDEN en is actief in de branche Vervaardiging van elektromotoren, elektrische generatoren en transformatoren.
De onderneming SPARQ Assembly B.V. i.o. is gevestigd op Modem 30 te COEVORDEN en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).
De onderneming Vonk EUA B.V. i.o. is gevestigd op Modem 30 te COEVORDEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.
De besloten vennootschap Apollo Group International B.V. is gevestigd op Modem 28 te COEVORDEN en is actief in de branche Financiële holdings.
Omgevingsvergunning - verlenging beslistermijn
Coevorden - Modem 14: voor de nieuwbouw van een opslaghal voor o.a. aanhangers en compressoren
Op 16 september 2015 is het faillissement uitgesproken van Imtech Automation Solutions B.V.. Het insolventienummer is F.10/15/642. Imtech Automation Solutions B.V. is gevestigd in Roermond. Imtech Automation Solutions B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.
Op 16 september 2015 is de surseance uitgesproken van Imtech Automation Solutions B.V.. Het insolventienummer is S.10/15/40. Imtech Automation Solutions B.V. is gevestigd in Roermond. Imtech Automation Solutions B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.
Op 10 september 2015 is het faillissement uitgesproken van Imtech Industrial Services B.V.. Het insolventienummer is F.10/15/641. Imtech Industrial Services B.V. is gevestigd in Emmen. Imtech Industrial Services B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
Op 2 september 2015 is de surseance beëindigd van Imtech Industrial Services B.V.. Het insolventienummer is S.10/15/38. Imtech Industrial Services B.V. is gevestigd in Emmen. Imtech Industrial Services B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming Handelsonderneming Hof is gevestigd op Modem 10h te COEVORDEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De stichting Stichting Aandelenbeheer Certe is gevestigd op Modem 22A te COEVORDEN en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.
De besloten vennootschap Certe B.V. is gevestigd op Modem 22A te COEVORDEN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap SF Stables B.V. is gevestigd op Modem 32 te COEVORDEN en is actief in de branche Groothandel in levend vee.
De besloten vennootschap EGID B.V. is gevestigd op Modem 32 te COEVORDEN en is actief in de branche Financiële holdings.
Coevorden - Modem 30: voor het houden van een oefendag vor jeugdbrandweer
De onderneming Autobedrijf Ferit is gevestigd op Modem 10J te Coevorden en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De vennootschap onder firma Schoonmaakbedrijf "De Toekomst" V.O.F. is gevestigd op Modem 14 te Coevorden en is actief in de branche gespec. reiniging gebouwen / industrieel.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hare.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158