Technisch Bureau Snijders B.V. te Dalen

Hoofdstraat 46, 7751GD Dalen

De besloten vennootschap Technisch Bureau Snijders B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 46 te Dalen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 54294894 en is gelegen in Dalen in de gemeente Coevorden. Bij Technisch Bureau Snijders B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Dalen en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Technisch Bureau Snijders B.V.

Bezoekadres:
Hoofdstraat 46
Postcode / plaats:
7751GD Dalen
Provincie:
Drenthe

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Technisch Bureau Snijders B.V.
Branche:
Elektrotechnische bouwinstallatie
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
54294894
Vestigingsnummer:
000000364223
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers


Andere meldingen voor Hoofdstraat en postcodegebied 7751GA

Dalen - Hoofdstraat: voor het innemen van een standplaats gedurende het jaar 2014
Dalen - Hoofdstraat: voor het innemen van een standplaats
Het adres van deze woning is Hoofdstraat 67 te Dalen. Het pand heeft een oppervlakte van 420m² en een perceeloppervlakte van 840m² en heeft 10 kamers (6 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 965.000.
Ontvangen op 16 augustus 2013. Verleend op 9 oktober 2013.Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit t/m bovenstaande einddatum schriftelijk e...
Ontvangen op 30 september 2013. Verleend op 15 oktober 2013.Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit t/m bovenstaande einddatum schriftelijk...
Ontvangen op 30 september 2013.zaak-3416
Dalen - De politie heeft zondagavond een 43-jarige man uit Emmen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een bezoeker van een café in de Hoofdstraat in Dalen te hebben mishandeld.
Het dagelijks bestuur van het waterschap Velt en Vecht te Coevorden heeft een vergunning verleend aan ProRail BV te Utrecht.Het betreft het ...
Het adres van deze woning is Hoofdstraat 35 te Dalen. Het pand heeft een oppervlakte van 360m² en een perceeloppervlakte van 305m² en heeft 7 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 695.000.
Het adres van deze woning is Hoofdstraat 37 te Dalen. Het pand heeft een oppervlakte van 270m² en een perceeloppervlakte van 682m² en heeft 9 kamers (6 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 497.500.
De onderneming CP Music Productions is gevestigd op Hoofdstraat 43 te Dalen en is actief in de branche podiumkunst en -vermaak.
De onderneming Fysiotherapeutisch Trainings Centrum Dalen is gevestigd op Hoofdstraat 17 te Dalen en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming Paramedisch Centrum Dalen is gevestigd op Hoofdstraat 51 te Dalen en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming Praktijk voor Osteopathie M.P. Wilps is gevestigd op Hoofdstraat 51 te Dalen en is actief in de branche praktijken medisch spec./med. dagbehand..
De onderneming Grietje Smit Consultancy is gevestigd op Hoofdstraat 51 te Dalen en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Coöperatieve Rabobank Emmen-Coevorden U.A. is gevestigd op Hoofdstraat 33 te Dalen en is actief in de branche overige geldscheppende financiële inst..
De onderneming China Garden is gevestigd op Hoofdstraat 42a te Dalen en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Café-Restaurant Cornelis is gevestigd op Hoofdstraat 29 te Dalen en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Breiweb is gevestigd op Hoofdstraat 44 te Dalen en is actief in de branche audio- en video-apparaten.
De onderneming Restaurant 't Oelnbret is gevestigd op Hoofdstraat 36 te Dalen en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Restaurant de Baander is gevestigd op Hoofdstraat 23 te Dalen en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Decohome Gerry is gevestigd op Hoofdstraat 37 te Dalen en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap B.M. Livestock B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 22BEDR te Dalen en is actief in de branche groothandel in levende dieren.
De besloten vennootschap Autobedrijf J. Hoiting Dalen B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 22 te Dalen en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Procreatio is gevestigd op Hoofdstraat 57 te Dalen en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De besloten vennootschap Bongerd Dalen Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 23 te Dalen en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Café Snackbar D'Aolle Bakkerij is gevestigd op Hoofdstraat 15 te Dalen en is actief in de branche bar-dancings.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01