Bedrijven in Klazienaveen

Wil je weten welke bedrijven er in Klazienaveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Klazienaveen.

In Klazienaveen zoek ik een:

  Eyedentity B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Eyedentity B.V. is gevestigd op Langestraat 503 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  7891AXEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  Handelsonderneming Daan Veldman
  september 2016

  De onderneming Handelsonderneming Daan Veldman is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 93 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  7891ADEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  G. Oosting
  september 2016

  De onderneming G. Oosting is gevestigd op Dordsedijk 405 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  7891NNEmmenKlazienaveenDordse Dijk
  Van der Veen Handel & Diensten B.V. i.o.
  september 2016

  De onderneming Van der Veen Handel & Diensten B.V. i.o. is gevestigd op Derksweg 177 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  7891PNEmmenKlazienaveenDerksweg
  Mojano
  augustus 2016

  De onderneming Mojano is gevestigd op Veenhoeksweg 29 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  7891NWEmmenKlazienaveenBarger-Oosterveen
  Pitches & Presentations
  juli 2016

  De onderneming Pitches & Presentations is gevestigd op De Kring 12 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  7891TEEmmenKlazienaveenTuinbouwcentrum Klazienaveen
  Maja
  juli 2016

  De onderneming Maja is gevestigd op De Streek 11 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

  7891TBEmmenKlazienaveenTuinbouwcentrum Klazienaveen
  W.T.I. Montage, Tegelwerken en Badkamers B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap W.T.I. Montage, Tegelwerken en Badkamers B.V. is gevestigd op Achter de Brandweer 3 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  7891PZEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  W.T.I. Holding B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap W.T.I. Holding B.V. is gevestigd op Achter de Brandweer 3 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  7891PZEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  BBV CV
  juni 2016

  De commanditaire vennootschap BBV CV is gevestigd op Industriestraat 32 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

  7891GVEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  job4everybody EU B.V.
  maart 2016

  De besloten vennootschap job4everybody EU B.V. is gevestigd op Strijp 9 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  7891XCEmmenKlazienaveenTuinbouwcentrum Klazienaveen
  Lotho Sport
  maart 2016

  De onderneming Lotho Sport is gevestigd op Dovenetel 1 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  7891WCEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  bb meubelstoffering
  maart 2016

  De onderneming bb meubelstoffering is gevestigd op De Bovenkruier 18 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

  7891NDEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  Dieetstyle Drenthe Eline Voss
  februari 2016

  De onderneming Dieetstyle Drenthe Eline Voss is gevestigd op Rozemarijn 4 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  7892ANEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  Comshop Meppel B.V.
  februari 2016

  De besloten vennootschap Comshop Meppel B.V. is gevestigd op Van Echtenstraat 8 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  7891LMEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  Mesthandel Noordoost B.V.
  februari 2016

  De besloten vennootschap Mesthandel Noordoost B.V. is gevestigd op Verlengde Scheperweg 2 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.

  7891THEmmenKlazienaveenVerspreide huizen Klazienaveen
  VD Automotive
  januari 2016

  De onderneming VD Automotive is gevestigd op Rigel 1 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  7891VHEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  FB Productions
  januari 2016

  De onderneming FB Productions is gevestigd op Boterbloem 9 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  7891DCEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord
  Voetpraktijk Vijf
  januari 2016

  De onderneming Voetpraktijk Vijf is gevestigd op De Metten 20 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  7891PVEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Zuid
  Duivenkoerier Klazienaveen
  januari 2016

  De onderneming Duivenkoerier Klazienaveen is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 85 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Koeriers.

  7891ADEmmenKlazienaveenKlazienaveen-Noord

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klazienaveen

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl