>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 749 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen. In de afgelopen week zijn er 2 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De onderneming Emmen In Actie is gevestigd op Neptunusbaan 50 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Stoffenhandel Cosse is gevestigd op Akkerdistel 107 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Markthandel in overige goederen. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming Stukadoorsbedrijf Brinke is gevestigd op Sterrebaan 20 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche stukadoors. Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
De besloten vennootschap Density B.V. is gevestigd op Kloostermanswijk OZ 68 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Groothandel in vloeibare en gasvormige brandstoffen. Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
De onderneming Siebum Bouw is gevestigd op Industriestraat 29 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden. Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
De onderneming Buist Metselwerken is gevestigd op Zuiderkeerkring 1 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Metselen en voegen. Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
De onderneming Johnny Tant, Auto's. is gevestigd op Saffraan 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe). Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
De onderneming Schoenmakerij Gerard is gevestigd op Langestraat 172 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren. Deze onderneming is opgericht in juli 2015.
De besloten vennootschap Retal B.V. is gevestigd op Koriander 31 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in juli 2015.
De besloten vennootschap Expo & Sign B.V. is gevestigd op Koriander 31 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Interieurbouw. Deze onderneming is opgericht in juli 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158