>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Bekijk alle bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen.

De onderneming Handelsonderneming Daan Veldman is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 93 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming G. Oosting is gevestigd op Dordsedijk 405 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Van der Veen Handel & Diensten B.V. i.o. is gevestigd op Derksweg 177 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Mojano is gevestigd op Veenhoeksweg 29 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens). Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming Pitches & Presentations is gevestigd op De Kring 12 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Maja is gevestigd op De Streek 11 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De besloten vennootschap W.T.I. Holding B.V. is gevestigd op Achter de Brandweer 3 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De besloten vennootschap W.T.I. Montage, Tegelwerken en Badkamers B.V. is gevestigd op Achter de Brandweer 3 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De commanditaire vennootschap BBV CV is gevestigd op Industriestraat 32 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease). Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De besloten vennootschap Hero Trading Holding B.V. is gevestigd op Pollux 10 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158