>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 766 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen.

De onderneming SaMa toezicht beheer en projectbegeleiding is gevestigd op Helmstok 26 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Handelsonderneming R de Vries is gevestigd op Kloostermanswijk WZ 49 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Visser Leidingen & Montage is gevestigd op De Lauden 26 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Algemene metaalbewerking. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming A. Adema, verpleegkundig specialist is gevestigd op Broekweg 38 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming beekleding.nl is gevestigd op Langestraat 187 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Tykro B.V. is gevestigd op De Langendijk 8A te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Uitzendbureaus. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap FIRE SAFETY SERVICES NOORD B.V. is gevestigd op Energiestraat 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Maatje Hovenier is gevestigd op Anker 9 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Landschapsverzorging. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Liesette Holding B.V. is gevestigd op Herderstraat 8 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Dutch Moving Company is gevestigd op Industriestraat 29 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Verhuisvervoer. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158