>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 763 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen. In de afgelopen maand zijn er 7 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De onderneming beekleding.nl is gevestigd op Langestraat 187 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Tykro B.V. is gevestigd op De Langendijk 8A te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Uitzendbureaus. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap FIRE SAFETY SERVICES NOORD B.V. is gevestigd op Energiestraat 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Maatje Hovenier is gevestigd op Anker 9 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Landschapsverzorging. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Liesette Holding B.V. is gevestigd op Herderstraat 8 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Dutch Moving Company is gevestigd op Industriestraat 29 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Verhuisvervoer. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Fotografie VanMeij is gevestigd op Vroegeling 57 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Fotografie. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming CDV Dienstverlening is gevestigd op Meridiaan 166 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Particuliere beveiliging. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming ks bikes is gevestigd op Sterrebaan 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Williams Talentbox is gevestigd op Voeghoutenstraat 204 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Maatschappelijk werk. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158