>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 756 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen. In de afgelopen maand zijn er 7 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De onderneming CDV Dienstverlening is gevestigd op Meridiaan 166 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Particuliere beveiliging. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming ks bikes is gevestigd op Sterrebaan 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Williams Talentbox is gevestigd op Voeghoutenstraat 204 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Maatschappelijk werk. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Just New is gevestigd op Industriestraat 2 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment). Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De vennootschap onder firma Made by Jolligie & Co. is gevestigd op Langestraat 271 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen). Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Emmen In Actie is gevestigd op Neptunusbaan 50 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming GoPano is gevestigd op De Kap 169 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Fotografie. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Cha Beau is gevestigd op Stellingstraat ZZ 42 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Stoffenhandel Cosse is gevestigd op Akkerdistel 107 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Markthandel in overige goederen. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming Stukadoorsbedrijf Brinke is gevestigd op Sterrebaan 20 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche stukadoors. Deze onderneming is opgericht in augustus 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158