>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 733 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen.

De onderneming Spraakkompas is gevestigd op Derksweg 154 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in juni 2015.
De onderneming Zantinge Fiscaal is gevestigd op Borkerstraat 18 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Belastingconsulenten. Deze onderneming is opgericht in juni 2015.
De onderneming J.W. Fuhler is gevestigd op De Wieken 56 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in juni 2015.
De besloten vennootschap M.T.C. Real Properties B.V. is gevestigd op Koriander 35 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in juni 2015.
De onderneming Stukadoor Mulder is gevestigd op Dovenetel 40 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche stukadoors. Deze onderneming is opgericht in juni 2015.
De onderneming Klussenbedrijf J. Herder is gevestigd op Herderstraat 5 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Bouwtimmeren. Deze onderneming is opgericht in mei 2015.
De stichting Stichting Administratiekantoor Field Fashion is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 141 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties. Deze onderneming is opgericht in mei 2015.
De besloten vennootschap Field Fashion B.V. is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 141 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in mei 2015.
De onderneming Haarmode Sharon is gevestigd op Wega 8 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Haarverzorging. Deze onderneming is opgericht in mei 2015.
De onderneming Bakker metsel en lijmwerken is gevestigd op De Schoepen 47 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Metselen en voegen. Deze onderneming is opgericht in mei 2015.

Alle wijken in Emmen

Buurten in Klazienaveen

Wist je dat...?
de buurt Schildersbuurt-Oost in de gemeente 's-Gravenhage het hoogst aantal niet westerse allochtonen heeft?
88 %
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01