>  > 

Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Bekijk alle bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen.

De besloten vennootschap Hero Trading Holding B.V. is gevestigd op Pollux 10 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Hero Trading B.V. is gevestigd op Pollux 10 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Windscreen Repair is gevestigd op De Metten 20 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming de Wiebelboot is gevestigd op De Stender 13 te Klazienaveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Monique Hoevers is gevestigd op Voeghoutenstraat 61 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Gezondediervoedingdrenthe.com is gevestigd op Kloostermanswijk OZ 69 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming M. Mohlmann - Oostingh is gevestigd op Borkerstraat 3 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Ferrywmedia is gevestigd op Hondsdraf 20 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst. Deze onderneming is opgericht in april 2016.
De onderneming Manu Film Editing is gevestigd op Langestraat 100 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms). Deze onderneming is opgericht in april 2016.
De onderneming KITWERELD en Advies is gevestigd op Boeg 9 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen. Deze onderneming is opgericht in april 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158