Bedrijven in de wijk Klazienaveen in Emmen

Er zijn 635 bedrijven gevonden in de wijk Klazienaveen in de gemeente Emmen.
De onderneming R peters timmer -en interieurwerken is gevestigd op Molenwerf 37 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Bouwtimmeren. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De onderneming Praktijk voor Fysiothrapie Jan Dekker is gevestigd op Bereklauw 7 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Auto Recycling Peters is gevestigd op Zuring 13 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Groothandel in autosloopmateriaal. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Chris Kuhl is gevestigd op Veenhoeksweg 38 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De onderneming Moderne Boxsprings is gevestigd op Mr. Ovingstraat 39-A te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming J.G. Hogelink is gevestigd op Van Echtenskanaal NZ 208 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Francisca's Opvang is gevestigd op De Schoepen 25 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in januari 2014.
De besloten vennootschap Nell Perik B.V. is gevestigd op De Kwakel 10 te KLAZIENAVEEN en is actief in de branche Beheer van onroerend goed. Deze onderneming is opgericht in november 2013.
De onderneming renovatie / steigerverhuur bedrijf Mink. is gevestigd op De Omloop 25 te Klazienaveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in november 2013.
De onderneming You&Me Gewichtsconsulente is gevestigd op Zuring 33 te Klazienaveen en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici. Deze onderneming is opgericht in november 2013.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01