Alice Hairstyling te Enschede

Schipholtstraat 79, 7534CS Enschede

De onderneming Alice Hairstyling is gevestigd op Schipholtstraat 79 te Enschede en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 52421074 en is gelegen in Schipholt-Glanermaten in de gemeente Enschede. Bij Alice Hairstyling zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 24 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Schipholt-Glanermaten en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Alice Hairstyling

Bezoekadres:
Schipholtstraat 79
Postcode / plaats:
7534CS Enschede
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Alice Hairstyling
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
52421074
Vestigingsnummer:
000015038483
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 1 januari 2014 om 19:21 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schipholtstraat 229 te Enschede.
Op 9 september 2013 om 21:03 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schipholtstraat 87 te Enschede.
Op 15 juni 2013 om 19:41 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schipholtstraat 45 te Enschede.
Het adres van deze woning is Schipholtstraat 201 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 198m² en een perceeloppervlakte van 000m² en heeft 8 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 349.000.
Het adres van deze woning is Schipholtstraat 106 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 90m² en een perceeloppervlakte van 206m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 169.000.
Het adres van deze woning is Schipholtstraat 39 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 225m² en een perceeloppervlakte van 729m² en heeft 7 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, dakterras, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 399.000.
De onderneming Kapsalon Alexandra is gevestigd op Schipholtstraat 28 te Enschede en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Herman Cousijnsen is gevestigd op Schipholtstraat 250 te Enschede en is actief in de branche podiumkunst en -vermaak.
De onderneming Tekstone, Tekstbureau Enschede is gevestigd op Schipholtstraat 250 te Enschede en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Van den Brand Bouwtech is gevestigd op Schipholtstraat 44A te Enschede en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming XtraTex Consultancy is gevestigd op Schipholtstraat 410 te Enschede en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Altecon Advies is gevestigd op Schipholtstraat 135 te Enschede en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Adviesbureau A en F Arbeidskunde-Funktie- Analyse is gevestigd op Schipholtstraat 233 te Enschede en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Nijboer Consultancy is gevestigd op Schipholtstraat 139 te Enschede en is actief in de branche colportage, straathandel en detailhandel.
De onderneming Kaashandel Schouten is gevestigd op Schipholtstraat 48 te Enschede en is actief in de branche markthandel voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Poeliersbedrijf Heuvels is gevestigd op Schipholtstraat 124 te Enschede en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Pooh Corner is gevestigd op Schipholtstraat 26 te Enschede en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De onderneming Hilja is gevestigd op Schipholtstraat 86 te Enschede en is actief in de branche gh kledingst./fournituren/huish.textiel.
De onderneming M.I.R. Nature Products is gevestigd op Schipholtstraat 333 te Enschede en is actief in de branche gh kledingst./fournituren/huish.textiel.
De onderneming Carworld is gevestigd op Schipholtstraat 26 te Enschede en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Montagebedrijf Richard Zwolle is gevestigd op Schipholtstraat 13 te Enschede en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De onderneming Biemold Elektro is gevestigd op Schipholtstraat 15 te Enschede en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De onderneming Anna Kotanjyan is gevestigd op Schipholtstraat 222 te Enschede en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De onderneming Schoonmaakbedrijf J. Vochteloo is gevestigd op Schipholtstraat 134 te Enschede en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De onderneming Sterod Dakbedekkingen & Kunststoftechniek is gevestigd op Schipholtstraat 110 te Enschede en is actief in de branche aannemersbedrijven van dakdekkerswerk.
De onderneming Gerrit's Klussenbedrijf is gevestigd op Schipholtstraat 168 te Enschede en is actief in de branche aannemersbedrijven van dakdekkerswerk.
De onderneming Alpha Klussenbedrijf is gevestigd op Schipholtstraat 83 te Enschede en is actief in de branche constructieschildersbedrijven (geen scheepsschilde.
De onderneming Repko's Klussendienst is gevestigd op Schipholtstraat 130 te Enschede en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Gebr. Van den Berg Aannemersbedrijf B.V. is gevestigd op Schipholtstraat 186 te Enschede en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Op 25 februari 2013 om 09:23 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schipholtstraat 45 te Enschede.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01