Finance Direct B.V. te Etten-Leur

Bredaseweg 185, 4872LA Etten-Leur

De besloten vennootschap Finance Direct B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te Etten-Leur en is actief in de branche Assurantietussenpersonen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 22059702 en is gelegen in Het Hooghuis in de gemeente Etten-Leur. Bij Finance Direct B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 9 ondernemingen in de branche assurantietussenpersonen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Het Hooghuis en omgeving

Adres en contactgegevens Finance Direct B.V.

Bezoekadres:
Bredaseweg 185
Postcode / plaats:
4872LA Etten-Leur
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Finance Direct B.V.
Branche:
Assurantietussenpersonen
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
22059702
Vestigingsnummer:
000016077741
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 20 februari 2017 om 11:23 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 185 te Etten-Leur.
De onderneming Scheidingsdesk Etten-Leur is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap BCN B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.
De onderneming D.M. Isolatie is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
De stichting Stichting Starterscentrum Etten-Leur is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.
De besloten vennootschap Doop Products B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.
De besloten vennootschap WESCO B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..
De besloten vennootschap Health Wrap B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.
De besloten vennootschap Nedkra B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Uitzendbureaus.
De besloten vennootschap Amfood Holding B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Absolute Fruit B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.
De onderneming MacDermid Agricultural Solutions Neth.Co?p,UA is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap MacDermid Agricultural Solutions Hold. BV is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.
De besloten vennootschap ITM Process Technology B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..
De besloten vennootschap azalp.nl B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.
De besloten vennootschap Africa Logistics B.V. is gevestigd op Bredaseweg 185 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Overige administratiekantoren.
Op 10 mei 2011 is het faillissement uitgesproken van M En M Bv. Het insolventienummer is F.11/11/93. M En M Bv is gevestigd in Etten-Leur. M En M Bv is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.
Op 16 september 2014 is het faillissement uitgesproken van Multiplan Design & Build Iii. Het insolventienummer is F.02/14/651. Multiplan Design & Build Iii is gevestigd in Etten-Leur. Multiplan Design & Build Iii is actief in de branche Bouwnijverheid.
Op 16 september 2014 is het faillissement uitgesproken van Multiplan Design & Build. Het insolventienummer is F.02/14/652. Multiplan Design & Build is gevestigd in Etten-Leur.
Op 16 september 2014 is het faillissement uitgesproken van Multiplan Design & Development. Het insolventienummer is F.02/14/653. Multiplan Design & Development is gevestigd in Etten-Leur. Multiplan Design & Development is actief in de branche Bouwnijverheid.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Het Hooghuis.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158