Stichting De Hoog Biljart- en Bridgecentrum Gouda te Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 11b, 2801SB Gouda

De onderneming Stichting De Hoog Biljart- en Bridgecentrum Gouda is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 11b te Gouda en is actief in de branche Binnensport. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 58427333 en is gelegen in De Goudse Poort in de gemeente Gouda. Bij Stichting De Hoog Biljart- en Bridgecentrum Gouda is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Binnensport in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in De Goudse Poort en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Stichting De Hoog Biljart- en Bridgecentrum Gouda

Bezoekadres:
Nieuwe Gouwe O.Z. 11b
Postcode / plaats:
2801SB Gouda
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Stichting De Hoog Biljart- en Bridgecentrum Gouda
Branche:
Binnensport
Kvk nummer:
58427333
Vestigingsnummer:
Soort inschrijving:
Rechtspersoon
Werkzame personen:
1 werknemer
Datum oprichting:
juli 2013

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Handelsonderneming Marja Bos v/h Uitgeverij "De Lantaarn" is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 11b te Gouda en is actief in de branche uitgeverijen van boeken.
De besloten vennootschap Area Masters B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13c te Gouda en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Administratie- en Belastingadviesbureau Gouda is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 9a te Gouda en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap F.A.C.E. (Fugo Automaterialen, Carrosserie, Equipment) B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13 te Gouda en is actief in de branche beleggingsinstellingen.
De besloten vennootschap Fugo Equipment B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13 te Gouda en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Tegel Outlet Gouda is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13b te Gouda en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Koemans Verpakkingen B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 1 te Gouda en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De vennootschap onder firma CarWash Gouda V.O.F. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13c te Gouda en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap Fugo Automaterialen B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13 te Gouda en is actief in de branche gh/hb in auto-onderdelen en -accessoires.
De onderneming Kruisinga-Gouda Auto-, Caravan en Garagebedrijf is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 13b te Gouda en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap CityTec B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 3 te Gouda en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap Sant & Steenland Interieurmakers B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 9 te Gouda en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap Boekbinderij Hoogendijk B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 12c te Gouda en is actief in de branche grafische afwerking en verwante activit.
De besloten vennootschap J. Koemans Czn. Beheer B.V. is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 1 te Gouda en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Hoogvliet is gevestigd op Nieuwe Gouwe O.Z. 2d te Gouda en is actief in de branche avondwinkels.
Op 3 maart 2013 om 04:40 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Nieuwe Gouwe O.Z. 2 te Gouda.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01