Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug te Balkbrug

Zwolseweg 10, 7707AH Balkbrug

De onderneming Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug is gevestigd op Zwolseweg 10 te Balkbrug en is actief in de branche Keuring en controle. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 05075237 en is gelegen in Balkbrug-Zuidwest in de gemeente Hardenberg. Bij Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug

Bezoekadres:
Zwolseweg 10
Postcode / plaats:
7707AH Balkbrug
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug
Branche:
Keuring en controle
Kvk nummer:
05075237
Vestigingsnummer:
000005621607
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Snackcorner De Reest is gevestigd op Zwolseweg 4 te BALKBRUG en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
De onderneming Snackcorner De Reest is gevestigd op Zwolseweg 4 te BALKBRUG en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
Op 10 september 2013 is het faillissement uitgesproken van Starke Installatie Techniek Bv. Het insolventienummer is F.08/13/769. Starke Installatie Techniek Bv is gevestigd in Balkbrug. Starke Installatie Techniek Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
In de nacht van zaterdag op zondag 1 september 2013 om 03:50 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg 18 te Balkbrug.
De onderneming Loovers Advies is gevestigd op Zwolseweg 26 te Balkbrug en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Kapsalon Hairstyling ES~ER is gevestigd op Zwolseweg 8 te Balkbrug en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Ter Horst is gevestigd op Zwolseweg 8 te Balkbrug en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Peters Snackcorner is gevestigd op Zwolseweg 4 te Balkbrug en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De vennootschap onder firma VOF v. Broekhuizen is gevestigd op Zwolseweg 2 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De besloten vennootschap Starke Installatie Techniek B.V. is gevestigd op Zwolseweg 24 te Balkbrug en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De onderneming Café De Daalder is gevestigd op Zwolseweg 4a te Balkbrug en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming Drogisterij Carla's is gevestigd op Zwolseweg 6 te Balkbrug en is actief in de branche cosmetica.
De vennootschap onder firma V.O.F. A. Steen is gevestigd op Zwolseweg 20 te Balkbrug en is actief in de branche aardappelen, groenten en fruit.
De onderneming Basta badkamermontage is gevestigd op Zwolseweg 24 te Balkbrug en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
Op 14 maart 2013 om 08:06 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg 19 te Balkbrug.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01