Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug te Balkbrug

Zwolseweg 10, 7707AH Balkbrug

De onderneming Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug is gevestigd op Zwolseweg 10 te Balkbrug en is actief in de branche Keuring en controle. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 05075237 en is gelegen in Balkbrug-Zuidwest in de gemeente Hardenberg. Bij Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug

Bezoekadres:
Zwolseweg 10
Postcode / plaats:
7707AH Balkbrug
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Onafhankelijk APK Keuringsstation Tromp Balkbrug
Branche:
Keuring en controle
Kvk nummer:
05075237
Vestigingsnummer:
000005621607
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Fero Brandbeveiliging is gevestigd op Zwolseweg 80 te Balkbrug en is actief in de branche Brandweer.
De onderneming Kalverhouderij Mussche is gevestigd op Zwolseweg 231a te BALKBRUG en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).
Op 13 december 2013 om 11:32 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg te Balkbrug.
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, N377-Sluis IV’, Hardenberg
Het adres van deze woning is Zwolseweg 155 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 108m² en een perceeloppervlakte van 082m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 215.000.
Op 10 september 2013 is het faillissement uitgesproken van Starke Installatie Techniek Bv. Het insolventienummer is F.08/13/769. Starke Installatie Techniek Bv is gevestigd in Balkbrug. Starke Installatie Techniek Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 58 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 120m² en een perceeloppervlakte van 272m² en heeft 6 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 219.000.
In de nacht van zaterdag op zondag 1 september 2013 om 03:52 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg te Balkbrug.
In de nacht van zaterdag op zondag 1 september 2013 om 03:50 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg 18 te Balkbrug.
Op 24 juli 2013 om 13:08 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg te Balkbrug.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 72 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 68m² en een perceeloppervlakte van 286m² en heeft 4 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, parkeerplaats en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 159.500.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 79 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 195m² en heeft 5 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 298.000.
De onderneming Loovers Advies is gevestigd op Zwolseweg 26 te Balkbrug en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
Op 28 april 2013 om 12:14 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg 170 te Balkbrug.
Keurvergunning voor het aanbrengen van een dam met duiker aan de Maatschappijwijk te Balkbrug in de gemeente Hardenberg
Het adres van deze woning is Zwolseweg 145 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 120m² en een perceeloppervlakte van 690m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 269.000.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 78* te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 200m² en een perceeloppervlakte van 710m² en heeft 7 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 562.500.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 80 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 150m² en een perceeloppervlakte van 810m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 259.000.
Het adres van deze woning is Zwolseweg 192 te Balkbrug. Het pand heeft een oppervlakte van 170m² en een perceeloppervlakte van 800m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 399.000.
De onderneming Erna Roddenhof-Verhaar Praktijk voor voet en bodycare is gevestigd op Zwolseweg 117 te Balkbrug en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Hairstyling ES~ER is gevestigd op Zwolseweg 8 te Balkbrug en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Ter Horst is gevestigd op Zwolseweg 8 te Balkbrug en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Peters Snackcorner is gevestigd op Zwolseweg 4 te Balkbrug en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Café-Restaurant d'Olde Heerd is gevestigd op Zwolseweg 116 te Balkbrug en is actief in de branche hotels e.d..
De onderneming Ellermann Tuinmeubelen is gevestigd op Zwolseweg 50 te Balkbrug en is actief in de branche markthandel in non-food artikelen.
De onderneming Vrijetijds en Beroepsmode Huige Balkbrug is gevestigd op Zwolseweg 106 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De vennootschap onder firma V.O.F. A. Haasjes Textiel & Mode is gevestigd op Zwolseweg 42 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Henriette's Lingerie is gevestigd op Zwolseweg 54 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Ma-Maison is gevestigd op Zwolseweg 168 te Balkbrug en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De vennootschap onder firma VOF v. Broekhuizen is gevestigd op Zwolseweg 2 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Slagerij Hilberink is gevestigd op Zwolseweg 118 te Balkbrug en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Meubelmakerij Vrieling is gevestigd op Zwolseweg 53a te Balkbrug en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De onderneming Varkenshandel H.M. Brouwer is gevestigd op Zwolseweg 61 te Balkbrug en is actief in de branche groothandel in levende dieren.
De besloten vennootschap Th. Hof en Zonen B.V. is gevestigd op Zwolseweg 163 te Balkbrug en is actief in de branche gh granen/ruwe tabak/oliën/zaden/veevoer.
De onderneming Autobedrijf Schotmeijer is gevestigd op Zwolseweg 53 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autohandel Herman Willems is gevestigd op Zwolseweg 205 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Autobedrijf Jansen B.V. is gevestigd op Zwolseweg 197 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Harm Katoele is gevestigd op Zwolseweg 225 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Overmars Auto's is gevestigd op Zwolseweg 27 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autohandel G. Wink is gevestigd op Zwolseweg 77 te Balkbrug en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Montagebedrijf Avereest is gevestigd op Zwolseweg 161 te Balkbrug en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap Starke Installatie Techniek B.V. is gevestigd op Zwolseweg 24 te Balkbrug en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De vennootschap onder firma Refac Technische faciliteiten/recreatietechniek is gevestigd op Zwolseweg 156A te Balkbrug en is actief in de branche installatie van elektrische apparatuur.
De onderneming Van Mourik Tuintafels is gevestigd op Zwolseweg 130 te Balkbrug en is actief in de branche vervaardiging van overige meubels.
De onderneming MTS L. en R. Hof-Dekker is gevestigd op Zwolseweg 207 te Balkbrug en is actief in de branche teelt van overige eenjarige gewassen.
De onderneming Trainingscentrum & Hondenschool Adel is gevestigd op Zwolseweg 148 te Balkbrug en is actief in de branche alarmcentrales (voor persoonlijke hulp in het buit.
De onderneming Pro-Sec Security Advisory Service is gevestigd op Zwolseweg 154 te Balkbrug en is actief in de branche africhten van honden voor bewakingsdoeleinden.
De onderneming Tacet is gevestigd op Zwolseweg 186 te Balkbrug en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
De onderneming Dierenartsen Combinatie Balkbrug - Nieuwleusen is gevestigd op Zwolseweg 1 te Balkbrug en is actief in de branche bloedgroepenonderzoek voor dieren.
De besloten vennootschap G. Tuin Holding B.V. is gevestigd op Zwolseweg 213 te Balkbrug en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Café De Daalder is gevestigd op Zwolseweg 4a te Balkbrug en is actief in de branche bar-dancings.
De besloten vennootschap Transportbedrijf W.J. ten Cate B.V. is gevestigd op Zwolseweg 124 te Balkbrug en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De vennootschap onder firma Spijkerman Transport V.O.F. is gevestigd op Zwolseweg 185 te Balkbrug en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De vennootschap onder firma M. Schimmel Transport v.o.f. is gevestigd op Zwolseweg 35 te Balkbrug en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De onderneming Drogisterij Carla's is gevestigd op Zwolseweg 6 te Balkbrug en is actief in de branche cosmetica.
De onderneming Flower Fashion is gevestigd op Zwolseweg 148 te Balkbrug en is actief in de branche aarde (tuin-).
De vennootschap onder firma V.O.F. A. Steen is gevestigd op Zwolseweg 20 te Balkbrug en is actief in de branche aardappelen, groenten en fruit.
De onderneming Basta badkamermontage is gevestigd op Zwolseweg 24 te Balkbrug en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
De onderneming Overes Timmerwerken is gevestigd op Zwolseweg 150 te Balkbrug en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
De onderneming J. Winters Dienstverleningen is gevestigd op Zwolseweg 58 te Balkbrug en is actief in de branche aanleg van draineerwerken, drainagesystemen.
De onderneming Grondwerker A. Kijk in de Vegte is gevestigd op Zwolseweg 182 te Balkbrug en is actief in de branche aanleg van draineerwerken, drainagesystemen.
De besloten vennootschap A. Beverwijk en Zonen B.V. is gevestigd op Zwolseweg 31-33 te Balkbrug en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Loonbedrijf Tuin B.V. is gevestigd op Zwolseweg 213 te Balkbrug en is actief in de branche agrarische dienstverlening voor de akker- en tuinb.
De onderneming H.J. Seine is gevestigd op Zwolseweg 190 te Balkbrug en is actief in de branche fokken en houden van paarden en ezels.
De onderneming E.J. Koezen is gevestigd op Zwolseweg 233 te Balkbrug en is actief in de branche boerenbedrijven (fokken en houden van rundvee).
De onderneming R. Mussche is gevestigd op Zwolseweg 231a te Balkbrug en is actief in de branche fokken en houden van melkvee.
De maatschap Maatschap H.J. en B.A. Woertink is gevestigd op Zwolseweg 211 te Balkbrug en is actief in de branche fokken en houden van melkvee.
Op 14 maart 2013 om 08:06 is de politie met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg 19 te Balkbrug.
Op 14 maart 2013 om 07:54 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Zwolseweg te Balkbrug.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01