Yildiz Autohandel te Hengelo

Vosboerweg 18, 7556BS Hengelo

De onderneming Yildiz Autohandel is gevestigd op Vosboerweg 18 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 06087104 en is gelegen in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest in de gemeente Hengelo. Bij Yildiz Autohandel is 1 persoon werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 27 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Yildiz Autohandel

Bezoekadres:
Vosboerweg 18
Postcode / plaats:
7556BS Hengelo
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Yildiz Autohandel
Branche:
Garagebedrijven
Kvk nummer:
06087104
Vestigingsnummer:
000002826763
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen op het adres Vosboerweg 18

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Vosboerweg 18 in Hengelo.

De onderneming R. Horsthuis is gevestigd op Vosboerweg 18 te Hengelo en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.


Andere meldingen voor Höltersweg en postcodegebied 7556BS

aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere aanvraag, Holtersweg 1 Publicatiedatum: 10-09-2013 Omschrijving bekendmaking: plaatsen reclamezui...
Op 1 mei 2013 om 22:41 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Vosboerweg 50 te Hengelo.
aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere aanvraag, Vosboerweg 10 Publicatiedatum: 03-10-2012 Omschrijving bekendmaking: veranderen/vergrot...
De onderneming Muziekschool Menzing is gevestigd op Höltersweg 75 te Hengelo en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De onderneming Erik Ekkelboom Muziekschool is gevestigd op Höltersweg 75 te Hengelo en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap Auto Beheer Hengelo B.V. is gevestigd op Höltersweg 25 te Hengelo en is actief in de branche verh./lease personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Reclamebedrijf Carto Letters is gevestigd op Vosboerweg 6A te Hengelo en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap Berghorst Exploitatiemaatschappij B.V. is gevestigd op Höltersweg 15 te Hengelo en is actief in de branche verhuur van onroerend goed.
De besloten vennootschap Beheermaatschappij Pehold B.V. is gevestigd op Vosboerweg 28 te Hengelo en is actief in de branche beleggingsinstellingen.
De besloten vennootschap Dyka B.V. is gevestigd op Vosboerweg 4 te Hengelo en is actief in de branche opslag.
De onderneming Huigens Piano's - Vleugels - Muziekinstrumenten is gevestigd op Höltersweg 75 te Hengelo en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Leen Bakker is gevestigd op Höltersweg 65 te Hengelo en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Carpetright is gevestigd op Höltersweg 67 te Hengelo en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Bruynzeel Keukens is gevestigd op Holtersweg 77 te Hengelo Ov en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Brugman Keukens & Badkamers Hengelo is gevestigd op Höltersweg 55 te Hengelo en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Grando Keukens & Bad Hengelo is gevestigd op Höltersweg 17 te Hengelo en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Keukenconcurrent Hengelo is gevestigd op Höltersweg 51 te Hengelo en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Kwantum is gevestigd op Vosboerweg 14 te Hengelo en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De onderneming Sikkens Center Hengelo is gevestigd op Höltersweg 7 te Hengelo en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Lancier B.V. is gevestigd op Vosboerweg 22 te Hengelo en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De onderneming Decilux AV Sales is gevestigd op Vosboerweg 20 te Hengelo en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De besloten vennootschap Holland Audio Import B.V. is gevestigd op Vosboerweg 20 te Hengelo en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De besloten vennootschap A.T.U. Auto-Techniek-Unger B.V. is gevestigd op Höltersweg 49 te Hengelo en is actief in de branche gh/hb in auto-onderdelen en -accessoires.
De besloten vennootschap Peters Bedrijfswagens Twente B.V. is gevestigd op Vosboerweg 7 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Schadeherstel Twente B.V. is gevestigd op Höltersweg 25 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Berghorst Hengelo B.V. is gevestigd op Höltersweg 15 te Hengelo en is actief in de branche verv. sterk alcoholische dranken.
De onderneming Decilux AV Rent is gevestigd op Vosboerweg 20 te Hengelo en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming Decilux AV Activa is gevestigd op Vosboerweg 20 te Hengelo en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming Slagerij Peters Evenementen is gevestigd op Vosboerweg 28 te Hengelo en is actief in de branche beheer van markthallen.
De besloten vennootschap Veldhuis Schoonmaakbedrijf B.V. is gevestigd op Vosboerweg 26 te Hengelo en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De besloten vennootschap Holland Computer Systems Beheer B.V. is gevestigd op Vosboerweg 20-2 te Hengelo Ov en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Peters Projekt Catering B.V. is gevestigd op Vosboerweg 28 te Hengelo en is actief in de branche catering (party-; uitzending van diners, snacks, e.
De onderneming Taxi-centrale Hengelo is gevestigd op Vosboerweg 8 te Hengelo en is actief in de branche autoverhuur (personen-; met chauffeur).
De besloten vennootschap Holland Computer Systems B.V. is gevestigd op Vosboerweg 20-2 te Hengelo Ov en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Digital Data Communications Nederland B.V. is gevestigd op Vosboerweg 20-2 te Hengelo Ov en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Arnold Lammering sanitair - tegels - verwarming - staal B.V. is gevestigd op Höltersweg 81 te Hengelo en is actief in de branche adresplaatjes (metalen).
De onderneming KIMO Technische Metaalproducten is gevestigd op Vosboerweg 24 te Hengelo en is actief in de branche bankschroeven (handgereedschap).
De besloten vennootschap Graveerinrichting Kleinsmit B.V. is gevestigd op Vosboerweg 6A te Hengelo en is actief in de branche alumineerinrichtingen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01