Yildiz Autohandel te Hengelo

Vosboerweg 18, 7556BS Hengelo

De onderneming Yildiz Autohandel is gevestigd op Vosboerweg 18 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 06087104 en is gelegen in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest in de gemeente Hengelo. Bij Yildiz Autohandel is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 27 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest en omgeving

Adres en contactgegevens Yildiz Autohandel

Bezoekadres:
Vosboerweg 18
Postcode / plaats:
7556BS Hengelo
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Yildiz Autohandel
Branche:
Garagebedrijven
Kvk nummer:
06087104
Vestigingsnummer:
000002826763
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming R. Horsthuis is gevestigd op Vosboerweg 18 te Hengelo en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Lancier International B.V. is gevestigd op Vosboerweg 22 te HENGELO en is actief in de branche Groothandel in woningtextiel en vloerbedekking.
Op 19 juni 2016 om 16:31 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Vosboerweg 14 te Hengelo.
Vosboerweg 10, 7556 BS, verplaatsen 1 esdoorn (31-05-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Höltersweg 65, 7556 BS, plaatsen 3 vlaggenmasten (09-05-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Höltersweg 67, 7556 BS, plaatsen 3 vlaggenmasten (09-05-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Höltersweg 31, 7556 BS, plaatsen lichtreclame gevelletters (10-12-2015) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Vosboerweg nabij 10, 7556 BS, kappen 7 sierperen www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
Vosboerweg nabij 10, 7556 BS, kappen 7 sierperen De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
De besloten vennootschap Thijs Schreijer Holding B.V. is gevestigd op Vosboerweg 26 te HENGELO en is actief in de branche Financiële holdings.
Aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere procedure, Höltersweg 1 Publicatiedatum: 09-12-2014 Omschrijving bekendmaking: aanbrengen reclame op bedrijfspand (27-11-2014) Aangevraagde vergunning: Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Nadat het collega van B en W over deze aanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u wanneer u belanghebbende bent, eventueel een bezwaarschrift indienen. Dit kunt u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere aanvraag, Holtersweg 1 Publicatiedatum: 10-09-2013 Omschrijving bekendmaking: plaatsen reclamezuil en reclame uiting (02-09-2013) Verleende omgevingsvergunning: De besluiten met de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen. Als u stukken wilt inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 074-2459894. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep Aangevraagde vergunning: Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Nadat het collega van B en W over deze aanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u wanneer u belanghebbende bent, eventueel een bezwaarschrift indienen. Dit kunt u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere aanvraag, Vosboerweg 10 Publicatiedatum: 03-10-2012 Omschrijving bekendmaking: veranderen/vergroten showroom en werkplaats (25-09-2012) Verleende omgevingsvergunning: De besluiten met de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen. Als u stukken wilt inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 074-2459894. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep Aangevraagde vergunning: Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Nadat het collega van B en W over deze aanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u wanneer u belanghebbende bent, eventueel een bezwaarschrift indienen. Dit kunt u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
De onderneming Muziekschool Menzing is gevestigd op Höltersweg 75 te Hengelo en is actief in de branche Cultureel onderwijs.
De onderneming Erik Ekkelboom Muziekschool is gevestigd op Höltersweg 75 te Hengelo en is actief in de branche Cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap Auto Beheer Hengelo B.V. is gevestigd op Höltersweg 25 te Hengelo en is actief in de branche Verhuur en lease van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.
De onderneming Reclamebedrijf Carto Letters is gevestigd op Vosboerweg 6A te Hengelo en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap Berghorst Exploitatiemaatschappij B.V. is gevestigd op Höltersweg 15 te Hengelo en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed.
De besloten vennootschap Beheermaatschappij Pehold B.V. is gevestigd op Vosboerweg 28 te Hengelo en is actief in de branche beleggingsinstellingen.
De besloten vennootschap Dyka B.V. is gevestigd op Vosboerweg 4 te Hengelo en is actief in de branche opslag.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158