Irfan Auto's te Hengelo

Slachthuisweg 173, 7556AZ Hengelo

De vennootschap onder firma Irfan Auto's is gevestigd op Slachthuisweg 173 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 08219412 en is gelegen in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest in de gemeente Hengelo. Bij Irfan Auto's is 1 persoon werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 27 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Irfan Auto's

Bezoekadres:
Slachthuisweg 173
Postcode / plaats:
7556AZ Hengelo
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Irfan Auto's
Branche:
Garagebedrijven
Rechtsvorm:
Vennootschap onder Firma (VOF)
Kvk nummer:
08219412
Vestigingsnummer:
000014817950
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen voor Slachthuisweg en postcodegebied 7556AZ

De onderneming Autobedrijf R32 is gevestigd op Slachthuisweg 139 te HENGELO OV en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
Hengelo - De politie heeft donderdag 5 september een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen in een pand aan de Slachthuisweg.
Op 21 augustus 2013 om 13:08 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Slachthuisweg 119 te Hengelo.
Op 19 augustus 2013 om 14:46 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Slachthuisweg 133 te Hengelo.
verleend: omgevingsvergunning reguliere procedure, Slachthuisweg 77 Publicatiedatum: 29-04-2013 Omschrijving bekendmaking: veranderen/vergro...
De besloten vennootschap Technisch Adviesburo Hemmes B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 37 te Hengelo en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming ING.LOG is gevestigd op Slachthuisweg 77 te Hengelo en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
Op 11 april 2013 om 08:57 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Slachthuisweg 181 te Hengelo.
De onderneming Van Tubbergh Diensten is gevestigd op Slachthuisweg 77 te Hengelo en is actief in de branche opslag.
De besloten vennootschap Hollger B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 77 te Hengelo en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De besloten vennootschap Electronische Weeg- en Afrekenapparatuur Oude Lenferink B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 31 te Hengelo en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Healthy Lifestyle is gevestigd op Slachthuisweg 23 te Hengelo en is actief in de branche gh ov. voedingsmiddelen en -grondstoffen.
De onderneming Reis Poetsbedrijf is gevestigd op Slachthuisweg 141 te Hengelo en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Auto Electronica Hengelo is gevestigd op Slachthuisweg 153 te Hengelo en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Vlierakkers Autoschadeherstel is gevestigd op Slachthuisweg 203 te Hengelo en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Autoservice Jan Dekker is gevestigd op Slachthuisweg 63 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autohandel Twente is gevestigd op Slachthuisweg 165 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming JS Autoschade is gevestigd op Slachthuisweg 129 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autohandel Celebi is gevestigd op Slachthuisweg 135 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming G. Korkmaz Autohandel is gevestigd op Slachthuisweg 219 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autoservice Herman Benërink is gevestigd op Slachthuisweg 155 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autohandel Simsek is gevestigd op Slachthuisweg 121 te Hengelo en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Albert Koetse BouwSupport is gevestigd op Slachthuisweg 45 te Hengelo en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De onderneming Drukkerij Euro-Pers is gevestigd op Slachthuisweg 179 te Hengelo en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming A&A Mehran Mobiele2wielers is gevestigd op Slachthuisweg 203 te Hengelo en is actief in de branche aanpassen van invalidenwagens.
De onderneming At-Asya is gevestigd op Slachthuisweg 181 te Hengelo en is actief in de branche accessoires (auto-; detailhandel).
De onderneming Afwerkingsbedrijf "Jagoda" is gevestigd op Slachthuisweg 103 te Hengelo en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Sophia Schoonmaak is gevestigd op Slachthuisweg 139 te Hengelo en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Nieuwenhuis Service is gevestigd op Slachthuisweg 107 te Hengelo en is actief in de branche onroerend goed projectontwikkeling.
De onderneming NIMA Tooling is gevestigd op Slachthuisweg 21 te Hengelo en is actief in de branche bankschroeven (handgereedschap).
De onderneming Bakkerij Dalyan is gevestigd op Slachthuisweg 149 te Hengelo en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01