Irfan Auto's te Hengelo

Slachthuisweg 173, 7556AZ Hengelo

De vennootschap onder firma Irfan Auto's is gevestigd op Slachthuisweg 173 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 08219412 en is gelegen in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest in de gemeente Hengelo. Bij Irfan Auto's is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 27 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest en omgeving

Adres en contactgegevens Irfan Auto's

Bezoekadres:
Slachthuisweg 173
Postcode / plaats:
7556AZ Hengelo
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Irfan Auto's
Branche:
Garagebedrijven
Rechtsvorm:
Vennootschap onder Firma (VOF)
Kvk nummer:
08219412
Vestigingsnummer:
000014817950
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

In de nacht van donderdag op vrijdag 24 februari 2017 om 00:39 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Slachthuisweg 101 te Hengelo.
De onderneming Autostad OZ is gevestigd op Slachthuisweg 177 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming A.S.G. Autoschade Hengelo is gevestigd op Slachthuisweg 157 te HENGELO en is actief in de branche Carrosserieherstel.
De vennootschap onder firma Autobedrijf O&B is gevestigd op Slachthuisweg 119 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming Autohandel J.A. is gevestigd op Slachthuisweg 133 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming Somo Autoservice is gevestigd op Slachthuisweg 153 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
In de nacht van dinsdag op woensdag 30 maart 2016 om 01:46 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Slachthuisweg 101 te Hengelo.
In de nacht van dinsdag op woensdag 30 maart 2016 om 01:34 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Slachthuisweg 101 te Hengelo.
De onderneming Sen Auto's is gevestigd op Slachthuisweg 147 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De besloten vennootschap Autobedrijf Twente B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 127 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming Akinov is gevestigd op Slachthuisweg 157 te HENGELO en is actief in de branche Carrosserieherstel.
De vennootschap onder firma B&F Auto's is gevestigd op Slachthuisweg 171 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De besloten vennootschap auto service Twente B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 127 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming Kosso Autoschadeherstel is gevestigd op Slachthuisweg 203 te HENGELO en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.
De onderneming Handelsonderneming Arjan is gevestigd op Slachthuisweg 135 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De onderneming Mitko Auto's is gevestigd op Slachthuisweg 147 te HENGELO en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
De besloten vennootschap next trading B.V. is gevestigd op Slachthuisweg 133 te HENGELO en is actief in de branche Import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.
Op 14 mei 2014 is het faillissement uitgesproken van Nieuwenhuis Vastgoed & Beheer Bv. Het insolventienummer is F.08/14/419. Nieuwenhuis Vastgoed & Beheer Bv is gevestigd in Hengelo. Nieuwenhuis Vastgoed & Beheer Bv is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.
Op 14 mei 2014 is het faillissement uitgesproken van Stichting Nieuwenhuis. Het insolventienummer is F.08/14/418. Stichting Nieuwenhuis is gevestigd in Hengelo. Stichting Nieuwenhuis is actief in de branche Financiële instellingen.
De onderneming Autobedrijf R32 is gevestigd op Slachthuisweg 139 te HENGELO OV en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158