>  >  > 

Bakkerij Nollen B.V. te Goor

Grotestraat 9799, 7471BM Goor

De besloten vennootschap Bakkerij Nollen B.V. is gevestigd op Grotestraat 9799 te Goor en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 06024321 en is gelegen in Centrum-Goor in de gemeente Hof van Twente. Bij Bakkerij Nollen B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk in deze omgeving.

Adres en contactgegevens Bakkerij Nollen B.V.

Bezoekadres:
Grotestraat 9799
Postcode / plaats:
7471BM Goor
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Bakkerij Nollen B.V.
Branche:
Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
06024321
Vestigingsnummer:
000019219571
Soort inschrijving:
Nevenvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Smit Energie Advies is gevestigd op Grotestraat 103a te GOOR en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.
De onderneming Hair & Beauty By Petra van den Burg is gevestigd op Grotestraat 115 te Goor en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De besloten vennootschap DA Goor B.V. is gevestigd op Grotestraat 93 te Goor en is actief in de branche winkels drogisterij-/medische artikelen.
De besloten vennootschap Esko Broekenhuis B.V. is gevestigd op Grotestraat 95 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De vennootschap onder firma Kantoorboek- en Machinehandel Herman V.O.F. is gevestigd op Grotestraat 101 te Goor en is actief in de branche winkels kranten/tijdschr./kantoorbeh..
De besloten vennootschap Selexi B.V. is gevestigd op Grotestraat 103 te Goor en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
De onderneming Het Goud Inkoophuis is gevestigd op Grotestraat 109 te Goor en is actief in de branche bestek (van edele metalen).
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum-Goor.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158