Bakkerij Nollen B.V. te Goor

Grotestraat 9799, 7471BM Goor

De besloten vennootschap Bakkerij Nollen B.V. is gevestigd op Grotestraat 9799 te Goor en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 06024321 en is gelegen in Centrum-Goor in de gemeente Hof van Twente. Bij Bakkerij Nollen B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Bakkerij Nollen B.V.

Bezoekadres:
Grotestraat 9799
Postcode / plaats:
7471BM Goor
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Bakkerij Nollen B.V.
Branche:
Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
06024321
Vestigingsnummer:
000019219571
Soort inschrijving:
Nevenvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Eetcafe Calimero is gevestigd op Grotestraat 56 te GOOR en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Optie 1 Goor is gevestigd op Grotestraat 55 te Goor en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.
De onderneming Carintreggeland is gevestigd op Grotestraat 86 te Goor en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.
Het adres van deze woning is Grotestraat 29 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 260m² en een perceeloppervlakte van 695m² en heeft 10 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, balkon, open haard en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 469.000.
Het adres van deze woning is Grotestraat 29 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 260m² en een perceeloppervlakte van 695m² en heeft 10 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, balkon, open haard en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 469.000.
Op 31 juli 2013 is het faillissement uitgesproken van Makelaardij Og En Asskantoor Berends Naafs Bv. Het insolventienummer is F.08/13/663. Makelaardij Og En Asskantoor Berends Naafs Bv is gevestigd in Goor. Makelaardij Og En Asskantoor Berends Naafs Bv is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.
Het adres van deze woning is Grotestraat 27 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 70m² en heeft 2 kamers (1 slaapkamer). Verder beschikt het pand over een balkon en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 134.500.
Het adres van deze woning is Grotestraat 35 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 133m² en een perceeloppervlakte van 353m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een monument, tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 284.500.
Het adres van deze woning is Grotestraat 16 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 175m² en een perceeloppervlakte van 336m² en heeft 6 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 175.000.
Het adres van deze woning is Grotestraat 105d te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een parkeerplaats en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 199.500.
Het adres van deze woning is Grotestraat 37 te Goor. Het pand heeft een oppervlakte van 150m² en een perceeloppervlakte van 350m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een monument, tuin, garage en parkeerplaats. De laatst bekende vraagprijs betreft € 324.500.
De onderneming Lounge Café Infinity is gevestigd op Grotestraat 122b te Goor en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming Hair & Beauty By Petra van den Burg is gevestigd op Grotestraat 115 te Goor en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Rita's Trendy Hair is gevestigd op Grotestraat 108 te Goor en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming MAJUN music&art centre & Pawnshop is gevestigd op Grotestraat 10 te Goor en is actief in de branche overige recreatie n.e.g..
De onderneming Carl Wittrock is gevestigd op Grotestraat 47 te Goor en is actief in de branche podiumkunst en -vermaak.
De vennootschap onder firma Praktijk voor Osteopathie Poppink V.O.F. is gevestigd op Grotestraat 28 te Goor en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming J. Stoker is gevestigd op Grotestraat 14913 te Goor en is actief in de branche sport- en recreatieonderwijs.
De onderneming J.W.H. Dienstverlening is gevestigd op Grotestraat 14911 te Goor en is actief in de branche overige zakelijke dienstverlening n.e.g..
De onderneming Morsink Bouwadvies is gevestigd op Grotestraat 80 te Goor en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Matrix Interimmanagement B.V. is gevestigd op Grotestraat 112 te Goor en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De maatschap Maatschap Rupert Accountants & Fiscalisten is gevestigd op Grotestraat 24 te Goor en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De naamloze vennootschap ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd op Grotestraat 126 te Goor en is actief in de branche overige geldscheppende financiële inst..
De onderneming Chinees Restaurant Kota Radja is gevestigd op Grotestraat 18 te Goor en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De vennootschap onder firma V.O.F. See You is gevestigd op Grotestraat 78 te Goor en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Bouwhuis opticien-audicien is gevestigd op Grotestraat 6062 te Goor en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Dierenspeciaalzaak R. v.d. Veen is gevestigd op Grotestraat 69 te Goor en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Bloemenatelier "de Oranjerie" is gevestigd op Grotestraat 58 te Goor en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Bloemenshop de Oranjerie is gevestigd op Grotestraat 75c te Goor en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De besloten vennootschap Dierenspeciaalzaak/Hondentrimsalon Vaarhorst B.V. is gevestigd op Grotestraat 45 te Goor en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De besloten vennootschap DA Goor B.V. is gevestigd op Grotestraat 93 te Goor en is actief in de branche winkels drogisterij-/medische artikelen.
De besloten vennootschap Hemmink Schoenen B.V. is gevestigd op Grotestraat 50 te Goor en is actief in de branche winkels in schoenen en lederwaren.
De onderneming Scapino is gevestigd op Grotestraat 61 te Goor en is actief in de branche winkels in schoenen en lederwaren.
De besloten vennootschap East Fashion B.V. is gevestigd op Grotestraat 71 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Sim Fashion B.V. i.o. is gevestigd op Grotestraat 76 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De vennootschap onder firma Sport-Inn Goor v.o.f. is gevestigd op Grotestraat 75 te Goor en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De besloten vennootschap Tuunte Fashion B.V. is gevestigd op Grotestraat 117 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Esko Broekenhuis B.V. is gevestigd op Grotestraat 95 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Middelkamp Nijverdal B.V. is gevestigd op Grotestraat 44 te Goor en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De vennootschap onder firma Kantoorboek- en Machinehandel Herman V.O.F. is gevestigd op Grotestraat 101 te Goor en is actief in de branche winkels kranten/tijdschr./kantoorbeh..
De onderneming Slagerij Roy Kemna is gevestigd op Grotestraat 83 te Goor en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Poelier Le Coq is gevestigd op Grotestraat 70 te Goor en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Wereldwinkel Goor is gevestigd op Grotestraat 68 te Goor en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De onderneming EmSuTech is gevestigd op Grotestraat 98 te Goor en is actief in de branche groothandel in metalen en metaalertsen.
De besloten vennootschap F. Rouweler B.V. is gevestigd op Grotestraat 84 te Goor en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De onderneming Lijstenmakerij De Schöppe is gevestigd op Grotestraat 12 te Goor en is actief in de branche verv. overige art. van hout/kurk/riet.
De onderneming Kranenberg Juweliers is gevestigd op Grotestraat 51 te Goor en is actief in de branche goudsmederijen (reparatie).
De vennootschap onder firma V.O.F. J. Bulten is gevestigd op Grotestraat 120 te Goor en is actief in de branche hakkenbars.
De onderneming Movado Sports is gevestigd op Grotestraat 12 te Goor en is actief in de branche aerobicclubs.
De onderneming Sunski Tours is gevestigd op Grotestraat 131 te Goor en is actief in de branche organiseren van reizen (met inschakeling van vervo.
De besloten vennootschap Selexi B.V. is gevestigd op Grotestraat 103 te Goor en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
De onderneming Berends-Naafs Makelaars is gevestigd op Grotestraat 19 te Goor en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De besloten vennootschap Middelkamp Goor B.V. is gevestigd op Grotestraat 4446 te Goor en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Bar Bistro D' Olde Smidse is gevestigd op Grotestraat 102 te Goor en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming Café 't Centrum is gevestigd op Grotestraat 122 te Goor en is actief in de branche bar-dancings.
De onderneming Lounge Café Infinity is gevestigd op Grotestraat 122b te Goor en is actief in de branche bar-dancings.
De besloten vennootschap Cajõn ICT Oost Nederland B.V. is gevestigd op Grotestraat 55 te Goor en is actief in de branche autotelefoons.
De onderneming Rouweler Vakzaak is gevestigd op Grotestraat 84 te Goor en is actief in de branche boormachines (gereedschapswerktuigen).
De onderneming Het Goud Inkoophuis is gevestigd op Grotestraat 109 te Goor en is actief in de branche bestek (van edele metalen).
De onderneming Primera "De Bandijk" is gevestigd op Grotestraat 135 te Goor en is actief in de branche aanstekers (rokersbenodigdheden).
De onderneming Wiljan's Wijnhuis & Slijterij is gevestigd op Grotestraat 77 te Goor en is actief in de branche alcoholhoudende dranken.
De onderneming Holtmaat, Vis, Salades en Catering is gevestigd op Grotestraat 100 te Goor en is actief in de branche schaal- en weekdieren.
De onderneming Wiemerink De Echte Groenteman is gevestigd op Grotestraat 64 te Goor en is actief in de branche aardappelen, groenten en fruit.
De onderneming Sim Design is gevestigd op Grotestraat 76 te Goor en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
De onderneming Patissier en Broodspecialist Van Otten is gevestigd op Grotestraat 66 te Goor en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01