Bedrijven in de buurt Molenwijk in Katwijk

Bekijk alle bedrijven gevonden in de buurt Molenwijk in de gemeente Katwijk.

De besloten vennootschap Catering Cor Jansen B.V. is gevestigd op Katwijkerbroek 37 te KATWIJK en is actief in de branche Eventcatering. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Katwijkerbroek Vastgoed B.V. is gevestigd op Katwijkerbroek 37 te KATWIJK en is actief in de branche Beheer van onroerend goed. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Timmer & Tegelwerk Katwijk is gevestigd op Asterstraat 39 te KATWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Zani Thuiszorg is gevestigd op Zonnebloemstraat 24 te KATWIJK en is actief in de branche Thuiszorg. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De besloten vennootschap Surf en Beach Beheer B.V. is gevestigd op Molenplein 8 te KATWIJK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De onderneming Made by Granny is gevestigd op Molenplein 2 te KATWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Anouk Personal body coach is gevestigd op Asterstraat 27 te KATWIJK en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Binaring B.V. is gevestigd op Valkenburgseweg 55 te KATWIJK en is actief in de branche Loterijen en kansspelen (geen amusementsautomaten). Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De besloten vennootschap Saeb Dwairy Holding B.V. is gevestigd op Valkenburgseweg 55 te KATWIJK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Vishandel Evert van Rossum is gevestigd op Gerberastraat 3 te KATWIJK en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in januari 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158