Eigen Wijze te Leeuwarden

Schrans 92, 8932NH Leeuwarden

De onderneming Eigen Wijze is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01112388 en is gelegen in Hollanderwijk in de gemeente Leeuwarden. Bij Eigen Wijze zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 10 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Hollanderwijk en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Eigen Wijze

Bezoekadres:
Schrans 92
Postcode / plaats:
8932NH Leeuwarden
Provincie:
Friesland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Eigen Wijze
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
01112388
Vestigingsnummer:
000001860518
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers


Andere meldingen op het adres Schrans 92

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Schrans 92 in Leeuwarden.

De besloten vennootschap Prozorg B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De besloten vennootschap Prozorg Beheer B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche ov. aanbieders gez.zorg. zonder overn..
De besloten vennootschap Prosaam B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Care to Coach is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..


Andere meldingen voor Schrans en postcodegebied

Leeuwarden - Een 19-jarige jongeman uit Leeuwarden raakte zaterdagavond rond 18.00 uur zwaar gewond bij een aanrijding op het Zuiderplein in Leeuwarden. Het slachtoffer reed op een brommer en kwam op het Zuiderplein in aanrijding met een witte bestelbus. De bestuurder van het busje reed door zonder eerste hulp te verlenen aan de 19-jarige. De politie zoekt getuigen van het ongeval.
Op 18 januari 2014 om 18:07 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schrans te Leeuwarden.
Leeuwarden - De politie hield vrijdagavond in een supermarkt aan de Schrans in Leeuwarden een 41-jarige man uit Groningen aan voor vernieling. De verdachte vernielde een ruit van een instelling aan de Oostergoweg in Leeuwarden. Hij had de pech dat een politieman in een burger hiervan getuige was.
Leeuwarden - De politie heeft donderdagavond een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor koperdiefstal. De man werd betrapt door een agent in zijn prive tijd.
Op 11 november 2013 om 06:43 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Schrans 145 te Leeuwarden.
De onderneming Kapsalon Ingermo-de is gevestigd op Schrans 82 te Leeuwarden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Van Assendelft Haarmode is gevestigd op Schrans 69 te Leeuwarden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Rob Oost is gevestigd op Schrans 91 te Leeuwarden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Schoonheidssalon Thea Hogenhuis is gevestigd op Schrans 101 te Leeuwarden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De besloten vennootschap Edelstomerij en -wasserij Miedema B.V. is gevestigd op Schrans 101b te Leeuwarden en is actief in de branche reinigen van kleding en textiel.
De onderneming It Frysk Skildershus is gevestigd op Schrans 44 te Leeuwarden en is actief in de branche musea/kunstgalerieën/-expositieruimten.
De onderneming Netwerkpsychologen is gevestigd op Schrans 50 te Leeuwarden en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming Set in is gevestigd op Schrans 50 te Leeuwarden en is actief in de branche ov. aanbieders gez.zorg. zonder overn..
De onderneming Netwerkpsychologen Arbeidsparticipatie is gevestigd op Schrans 50 te Leeuwarden en is actief in de branche ov. aanbieders gez.zorg. zonder overn..
De besloten vennootschap Orthodontiepraktijk Leeuwarden B.V. is gevestigd op Schrans 57-59 te Leeuwarden en is actief in de branche tandartspraktijken.
De onderneming Tandartspraktijk Hans Scholtanus is gevestigd op Schrans 147 te Leeuwarden en is actief in de branche tandartspraktijken.
De onderneming Yogacentrum Leeuwarden is gevestigd op Schrans 42 te Leeuwarden en is actief in de branche sport- en recreatieonderwijs.
De besloten vennootschap Adecco Personeelsdiensten B.V. is gevestigd op Schrans 9 te Leeuwarden en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming MF Uitzendbureau is gevestigd op Schrans 67 te Leeuwarden en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Silkesilke is gevestigd op Schrans 44 te Leeuwarden en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap Lacus Leonum Leoverdiae B.V. is gevestigd op Schrans 57-59 te Leeuwarden en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De besloten vennootschap Notarispraktijk mr. Y.R. Hoekstra B.V. is gevestigd op Schrans 48 te Leeuwarden en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De onderneming Hoekstra & Partners Notarissen is gevestigd op Schrans 48 te Leeuwarden en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De onderneming Bisschop Vastgoed is gevestigd op Schrans 93 te Leeuwarden en is actief in de branche verhuur van onroerend goed.
De onderneming I.P. de Jong t.h.o.d.n. New York Pizza Delivery is gevestigd op Schrans 133 te Leeuwarden en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Par'bo Royal is gevestigd op Schrans 22-24 te Leeuwarden en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Chinese Specialiteiten Afhaalcentrum He Zhon Cafetaria is gevestigd op Schrans 17 te Leeuwarden en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Chinees Indisch Restaurant Sin Jah is gevestigd op Schrans 103- 111 te Leeuwarden en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Foto Dikken & Hulsinga is gevestigd op Schrans 11 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De besloten vennootschap Schoonenberg Hoorcomfort B.V. is gevestigd op Schrans 65 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels drogisterij-/medische artikelen.
De onderneming De Hoop Brillen is gevestigd op Schrans 61 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Pet's Place is gevestigd op Schrans 55 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Bloembinderij Acanthus is gevestigd op Schrans 99 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming De Dierenboetiek is gevestigd op Schrans 135 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Scapino is gevestigd op Schrans 62- 64 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in schoenen en lederwaren.
De besloten vennootschap Kooistra's Kledinghuis Leeuwarden Dokkum B.V. is gevestigd op Schrans 73 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Miss! is gevestigd op Schrans 81 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming In Fession is gevestigd op Schrans 52 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming M. Kroon t.h.o.d.n. Vulpunt Leeuwarden is gevestigd op Schrans 117 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels kranten/tijdschr./kantoorbeh..
De onderneming Friese Schrijfkamer is gevestigd op Schrans 54 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels kranten/tijdschr./kantoorbeh..
De besloten vennootschap Jan de Jong Interieur B.V. is gevestigd op Schrans 25 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Warenhuis De Boer is gevestigd op Schrans 94-96 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Lippe Wonen Leeuwarden is gevestigd op Schrans 127 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Expert Tromp is gevestigd op Schrans 104 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De onderneming Bakkerij Schuurmans is gevestigd op Schrans 145 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels brood/banket/chocolade/suikerw..
De onderneming H. Nicolaij, H.O. Slagerij De Bras is gevestigd op Schrans 87-89 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De onderneming Kwaliteitsslagerij De Schrans is gevestigd op Schrans 80 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De besloten vennootschap NRGbike B.V. is gevestigd op Schrans 100 te Leeuwarden en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Tadema Makelaars is gevestigd op Schrans 19 te Leeuwarden en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming Juwelier Van der Zee is gevestigd op Schrans 88 te Leeuwarden en is actief in de branche bestek (van edele metalen).
De onderneming Tabaksspeciaalzaak P. van der Kamp is gevestigd op Schrans 115 te Leeuwarden en is actief in de branche aanstekers (rokersbenodigdheden).
De vennootschap onder firma Firma W. en R. Zaagemans is gevestigd op Schrans 84a te Leeuwarden en is actief in de branche alcoholhoudende dranken.
De vennootschap onder firma V.O.F. Schootstra Visspecialist is gevestigd op Schrans 119 te Leeuwarden en is actief in de branche schaal- en weekdieren.
De onderneming Supermarkt Liusja is gevestigd op Schrans 20 te Leeuwarden en is actief in de branche avondwinkels.
De vennootschap onder firma V.O.F. Behangers- en Woninginrichtingsbedrijf De Boer is gevestigd op Schrans 131 te Leeuwarden en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
De onderneming Banketbakkerij Nijstad is gevestigd op Schrans 6666A te Leeuwarden en is actief in de branche banketbakkerijen (verkoop aan detailhandel, horeca.
Leeuwarden - Drie dronken mannen zorgden zaterdagavond voor veel overlast in het winkelgebied De Schrans en het NS station
Leeuwarden - Agenten konden woensdagmorgen op de D' Hondecoeterstraat in Leeuwarden een winkeldief in de boeien slaan.
Op 2 oktober 2012 is het faillissement uitgesproken van Tersteeg Beheer Bv. Het insolventienummer is F.17/12/276. Tersteeg Beheer Bv is gevestigd in Leeuwarden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01