Eigen Wijze te Leeuwarden

Schrans 92, 8932NH Leeuwarden

De onderneming Eigen Wijze is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01112388 en is gelegen in Hollanderwijk in de gemeente Leeuwarden. Bij Eigen Wijze zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 10 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Hollanderwijk en omgeving

Adres en contactgegevens Eigen Wijze

Bezoekadres:
Schrans 92
Postcode / plaats:
8932NH Leeuwarden
Provincie:
Friesland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Eigen Wijze
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
01112388
Vestigingsnummer:
000001860518
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Prozorg B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De besloten vennootschap Prozorg Beheer B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche ov. aanbieders gez.zorg. zonder overn..
De besloten vennootschap Prosaam B.V. is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Care to Coach is gevestigd op Schrans 92 te Leeuwarden en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Shorty Media is gevestigd op Schrans 78 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).
De onderneming Kapsalon Ingermo-de is gevestigd op Schrans 82 te Leeuwarden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Warenhuis De Boer is gevestigd op Schrans 94-96 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Expert Tromp is gevestigd op Schrans 104 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De onderneming Kwaliteitsslagerij De Schrans is gevestigd op Schrans 80 te Leeuwarden en is actief in de branche winkels in vlees(waren)/wild/gevogelte.
De besloten vennootschap NRGbike B.V. is gevestigd op Schrans 100 te Leeuwarden en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Juwelier Van der Zee is gevestigd op Schrans 88 te Leeuwarden en is actief in de branche bestek (van edele metalen).
De vennootschap onder firma Firma W. en R. Zaagemans is gevestigd op Schrans 84a te Leeuwarden en is actief in de branche alcoholhoudende dranken.
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hollanderwijk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158