Htrans Logistiek Centrum B.V. te Groot-Ammers

Energieweg 10, 2964LE Groot-Ammers

De besloten vennootschap Htrans Logistiek Centrum B.V. is gevestigd op Energieweg 10 te Groot-Ammers en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24437112 en is gelegen in Gelkenes in de gemeente Liesveld. Bij Htrans Logistiek Centrum B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 4 ondernemingen in de branche Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Gelkenes en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Htrans Logistiek Centrum B.V.

Bezoekadres:
Energieweg 10
Postcode / plaats:
2964LE Groot-Ammers
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Htrans Logistiek Centrum B.V.
Branche:
Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
24437112
Vestigingsnummer:
000015863042
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap A. den Hartog Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 10 te Groot-Ammers en is actief in de branche ov. dienstv. ohgv verz./pensioenfondsen.
De besloten vennootschap JTEKT Europe Bearings B.V. is gevestigd op Energieweg 10a te Groot-Ammers en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Cor Sterrenburg Vleeswaren Nieuwpoort is gevestigd op Energieweg 7a te Groot-Ammers en is actief in de branche markthandel voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Fixx Cargo Control is gevestigd op Energieweg 12c te Groot-Ammers en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De vennootschap onder firma Firma C. Bakker & Zn. is gevestigd op Energieweg 7 te Groot-Ammers en is actief in de branche gh zuivelprod./spijsoliën/-vetten/eieren.
De onderneming Elmon is gevestigd op Energieweg 6 te Groot-Ammers en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap EMCIS B.V. is gevestigd op Energieweg 8 te Groot-Ammers en is actief in de branche productie van elektriciteit.
De besloten vennootschap Tekton B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te Groot-Ammers en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap A1 Interieurstyling B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te Groot-Ammers en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De onderneming Dierenkliniek het Liesvelt is gevestigd op Energieweg 32 te Groot-Ammers en is actief in de branche bloedgroepenonderzoek voor dieren.
De besloten vennootschap Van Muijlwijk Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 18 te Groot-Ammers en is actief in de branche administratiekantoren voor onroerend goed (beheer.
De besloten vennootschap VNL Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 16 te Groot-Ammers en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Bemutrans B.V. is gevestigd op Energieweg 18 te Groot-Ammers en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Asep Group Holding B.V. is gevestigd op Energieweg 26 te Groot-Ammers en is actief in de branche asfalteermachines.
De besloten vennootschap Genpower Trading B.V. is gevestigd op Energieweg 3 te Groot-Ammers en is actief in de branche aardklemmen (elektrotechnisch installatiemateriaal.
De besloten vennootschap DSG Nederland B.V. is gevestigd op Energieweg 8 te Groot-Ammers en is actief in de branche aardklemmen (elektrotechnisch installatiemateriaal.
De besloten vennootschap Van der Vlist Services B.V. is gevestigd op Energieweg 20 te Groot-Ammers en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
De onderneming Logisticon Waterbehandeling is gevestigd op Energieweg 2 te Groot-Ammers en is actief in de branche aanlijmmachines.
De besloten vennootschap NOV ASEP ELMAR NL B.V. is gevestigd op Energieweg 26 te Groot-Ammers en is actief in de branche bandtransporteurs.
De besloten vennootschap Genpower B.V. is gevestigd op Energieweg 3 te Groot-Ammers en is actief in de branche aggregaten voor stroomopwekking.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01