Wat gebeurt er in jouw buurt?

Htrans Logistiek Centrum B.V. te Groot-Ammers

Energieweg 10, 2964LE Groot-Ammers

De besloten vennootschap Htrans Logistiek Centrum B.V. is gevestigd op Energieweg 10 te Groot-Ammers en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24437112 en is gelegen in Gelkenes in de gemeente Molenwaard. Bij Htrans Logistiek Centrum B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 4 ondernemingen in de branche Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Gelkenes en omgeving

Adres en contactgegevens Htrans Logistiek Centrum B.V.

Bezoekadres:
Energieweg 10
Postcode / plaats:
2964LE Groot-Ammers
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Htrans Logistiek Centrum B.V.
Branche:
Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
24437112
Vestigingsnummer:
000015863042
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap A. den Hartog Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 10 te Groot-Ammers en is actief in de branche ov. dienstv. ohgv verz./pensioenfondsen.
De besloten vennootschap JTEKT Europe Bearings B.V. is gevestigd op Energieweg 10a te Groot-Ammers en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
voor het plaatsen van diverse reclame-objecten.
Voor het plaatsen van diverse reclame-objecten.
9 juli 2015 voor het uitvoeren van bronneringswerkzaamheden t.b.v. twee sleuven door de weg.
De besloten vennootschap Tekton Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Tekton B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Interieurbouw.
De besloten vennootschap R&M Canada Holding B.V. is gevestigd op Energieweg 26 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Acero B.V. is gevestigd op Energieweg 14 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.
De besloten vennootschap LGV Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 16 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Financiële holdings.
De onderneming R&M Canada Co?peratief U.A. is gevestigd op Energieweg 26 te GROOT-AMMERS en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..
De onderneming Cor Sterrenburg Vleeswaren Nieuwpoort is gevestigd op Energieweg 7a te Groot-Ammers en is actief in de branche markthandel voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Fixx Cargo Control is gevestigd op Energieweg 12c te Groot-Ammers en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De vennootschap onder firma Firma C. Bakker & Zn. is gevestigd op Energieweg 7 te Groot-Ammers en is actief in de branche gh zuivelprod./spijsoliën/-vetten/eieren.
De onderneming Elmon is gevestigd op Energieweg 6 te Groot-Ammers en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap EMCIS B.V. is gevestigd op Energieweg 8 te Groot-Ammers en is actief in de branche productie van elektriciteit.
De besloten vennootschap Tekton B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te Groot-Ammers en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap A1 Interieurstyling B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te Groot-Ammers en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De onderneming Dierenkliniek het Liesvelt is gevestigd op Energieweg 32 te Groot-Ammers en is actief in de branche bloedgroepenonderzoek voor dieren.
De besloten vennootschap Van Muijlwijk Beheer B.V. is gevestigd op Energieweg 18 te Groot-Ammers en is actief in de branche administratiekantoren voor onroerend goed (beheer.
Ongeveer de helft van alle examenkandidaten voor het rijexamen met de auto slaagt. De verschillen z...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158