> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 3.351 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk. In de afgelopen maand zijn er 51 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De vennootschap onder firma Veer & van Ree thodn The Travel Club Nijkerk is gevestigd op Stuurboord 11 te NIJKERK en is actief in de branche reisbureaus. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De onderneming QERN Fusies en overnames is gevestigd op Scheg 7 te NIJKERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De besloten vennootschap Envision Scientific B.V. is gevestigd op Hogebrinkerweg 33 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek). Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De vennootschap onder firma V.O.F. Ontwikkelingscombinatie BPD/Trebbe is gevestigd op Westerdorpsstraat 66 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Projectontwikkeling. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Kruger Business Intelligence is gevestigd op 't Viertel 6 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming VOOR DE SIER atelier is gevestigd op Holkerweg 12 te NIJKERK en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Grant Scott Productions is gevestigd op Hertenwissel 5 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming the Wakeskate Connection is gevestigd op Wullenhovenstraat 6 te NIJKERK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De besloten vennootschap De Greef Trans B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 58a te NIJKERK en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte). Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Duna is gevestigd op Debijehof 18 te NIJKERK en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158