Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 2.698 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk. In de afgelopen maand zijn er 1 nieuwe bedrijven toegevoegd.
De onderneming Onderhoudsbedrijf van Zoeren is gevestigd op Aalscholverlaan 49 te Nijkerk en is actief in de branche Schilderen en glaszetten. Deze onderneming is opgericht in juni 2014.
De besloten vennootschap BvB Groep Services V.O.F. is gevestigd op Melkrijder 20c te NIJKERK GLD en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in juni 2014.
De onderneming Up2date Trading is gevestigd op Kajuit 11 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De onderneming L. vd Poll Klus & onderhoud is gevestigd op Sprinckelermaat 18 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De onderneming voskuilen handelsonderneming is gevestigd op Oosterdorpsstraat 170 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe). Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De onderneming Buro Brink is gevestigd op Schoolstraat 28 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Autoschadebedrijf Klaas Bos is gevestigd op Doornsteeg 1 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Carrosserieherstel. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Van Doornik Handelswaar is gevestigd op Birkenhof 19 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Ads4Web is gevestigd op Venestraat 13 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming CobraTrans is gevestigd op Beukenlaan 4 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Deze onderneming is opgericht in april 2014.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01