> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Bekijk alle bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk.

De onderneming FAIRnumbers is gevestigd op Pastoorakker 6 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Registeraccountants. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Masereeuw Advies is gevestigd op Van Dedemlaan 35 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Struik Foods Europe B.V. is gevestigd op Voorthuizerweg 9 te NIJKERK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming H.C. Bekebrede is gevestigd op Akkerweg 20 te NIJKERK en is actief in de branche huisartsen. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Mr.Lunch is gevestigd op Woudweg 15015 te NIJKERK en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Priema Holding B.V. is gevestigd op Zuiderinslag 22 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Borghese Real Estate Holding II B.V. is gevestigd op Boekdrukker 5 te NIJKERK en is actief in de branche Projectontwikkeling. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Breegink Infra B.V. is gevestigd op Zeilmaker 2 te NIJKERK en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Plesant Real Estate Holding B.V. is gevestigd op Boekdrukker 5 te NIJKERK en is actief in de branche Projectontwikkeling. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Mosty is gevestigd op Molenweg 16 te NIJKERK en is actief in de branche Architecten. Deze onderneming is opgericht in september 2016.

Alle wijken in Nijkerk

Alle buurten in Nijkerk

Wist je dat...?
de bevolkingsdichtheid van 's-Gravenhage per km2 het hoogst is?
6.216 inwoners
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158