Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 2.718 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk.
De onderneming G.J. van de Beek/J. van den Burg is gevestigd op Deuverdenseweg 1 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee. Deze onderneming is opgericht in oktober 2014.
De onderneming Cafetaria HappyFood Hoevelaken is gevestigd op Westerdorpsstraat 8a te HOEVELAKEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in oktober 2014.
De onderneming David at home is gevestigd op Karel Doormanstraat 35 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Eventcatering. Deze onderneming is opgericht in oktober 2014.
De besloten vennootschap Industri?le Oven-/Brander Techn. Eur. B.V. io is gevestigd op Nieuwe Kerkstraat 35 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming Saphie is gevestigd op Havenstraat 81 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De besloten vennootschap DrukDrukDrukker B.V. is gevestigd op Galvanistraat 23 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming ATZO Retail is gevestigd op Touwslager 9b te NIJKERK GLD en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming C.S. Autohuis is gevestigd op Isaac Sweersstraat 14 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe). Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming Blom van Noort Dienstverlening is gevestigd op Frans Kragtstraat 4 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming ZeroMotion is gevestigd op Duifhuis 13 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms). Deze onderneming is opgericht in augustus 2014.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01