Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 2.686 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk. In de afgelopen maand zijn er 3 nieuwe bedrijven toegevoegd.
De onderneming De Parfumfles is gevestigd op Tuinstraat 24 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De onderneming Lilly Shoes is gevestigd op Veenlanden 42 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De besloten vennootschap G. Willigenburg Tegels, Sanit. en Wonen B.V. is gevestigd op Van Dijkhuizenstraat 13 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Groothandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De onderneming regiowebgidsnijkerk.nl is gevestigd op Galjoen 32 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming DuPreez is gevestigd op Van Dedemlaan 33 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van standaardsoftware. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De vennootschap onder firma Body en More V.O.F. is gevestigd op Tijgervlinder 16 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Adelinde Training Center (ATC) is gevestigd op Barneveldseweg 126 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De besloten vennootschap Blue Castles B.V. is gevestigd op Schoolstraat 67 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Charisma Fashion is gevestigd op Bunschoterweg 14 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming van Dijkhuizen cleaning is gevestigd op Eikepage 5 te NIJKERK GLD en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01