> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 3.458 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk.

De besloten vennootschap Ham Handel B.V. is gevestigd op Oosterdorpsstraat 125 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe). Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Rapids is gevestigd op Vlinderlaan 71 te NIJKERK en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De besloten vennootschap Sofa Industries B.V. is gevestigd op Dirk Ruitenbeekstraat 10 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Groothandel in bedrijfsmeubels. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Kevinski Art Productions is gevestigd op Van Oldenbarneveltstraat 205 te NIJKERK en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Pulse Management is gevestigd op Weidelaan 41 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De besloten vennootschap Haagse Aardwarmte Leyweg B.V. is gevestigd op Westerdorpsstraat 66 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De besloten vennootschap Ingenion Medical B.V. is gevestigd op Hogebrinkerweg 31 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Vervaardiging van farmaceutische producten (geen grondstoffen). Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Elj Entertainment is gevestigd op Julianalaan 82 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Co-Mutatio is gevestigd op Anthonie van Leeuwenlaan 4 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
De onderneming Kijk-Kindercoaching is gevestigd op Scherpencamp 19 te NIJKERK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in februari 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158