> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 3.429 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk. In de afgelopen maand zijn er 78 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De besloten vennootschap De Beleving, interieur en meer B.V. is gevestigd op Gezellenstraat 9 te NIJKERK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap J.A. Broekhuis Holding B.V. is gevestigd op Ridderspoor 13 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Cornelissen Financieel Advies B.V. is gevestigd op Samuel Gerssenlaan 90 te NIJKERK en is actief in de branche Belastingconsulenten. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap MP Vastgoed B.V. is gevestigd op De Beek 1 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Van Eijs OG B.V. is gevestigd op Pastoorakker 6 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Makespace B.V. is gevestigd op Bremlaan 39 te NIJKERK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap KISO beheer B.V. is gevestigd op Van Oldenbarneveltstraat 513 te NIJKERK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap Ultra Magnus Holding B.V. is gevestigd op Wullenhovenstraat 22 te NIJKERK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap PD Techniek B.V. is gevestigd op Melkrijder 4a te NIJKERK en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap GP Beheer Nijkerk B.V. is gevestigd op Wouter van de Kampstraat 44 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158