> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Bekijk alle bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk.

De onderneming Utilis is gevestigd op Veenlanden 68 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Interieurbouw. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De vennootschap onder firma Jansen & Janssen Entertainment is gevestigd op Zijdevlinder 226 te NIJKERK en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming Boor Accountancy en Advisering is gevestigd op Schoenlapperweg 15b te NIJKERK en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De besloten vennootschap ZPConnect B.V. is gevestigd op Kamersteeg 2 te NIJKERK en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming YLM PC is gevestigd op De Hilt 6 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming CreaLeentjuh is gevestigd op Karel Doormanstraat 32 te NIJKERK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming Energy Project Services is gevestigd op Gaffel 22 te NIJKERK en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De maatschap Spraakhelder is gevestigd op Watergoorweg 108p te NIJKERK en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming Marieke Adegeest Impresariaat is gevestigd op Veenwal 24b te HOEVELAKEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
De onderneming Rijnsigt Management is gevestigd op Ark 14 te NIJKERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in augustus 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158