> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 3.300 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk. In de afgelopen week zijn er 31 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De onderneming Taupe Organisatieadvies is gevestigd op Ahornlaan 21 te NIJKERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Dierenkapsalon Hoevelaken is gevestigd op Christinapad 12 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De vennootschap onder firma Coco Coffee is gevestigd op Amersfoortseweg 109 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Verwerking van koffie en thee. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De besloten vennootschap Woudenberg en Zoon B.V. is gevestigd op Beatrixstraat 9 te NIJKERK en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming Sober&Knus is gevestigd op Hogenhof 32 te NIJKERK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De besloten vennootschap Relitech B.V. is gevestigd op Hoogstraat 24B 7 te Nijkerk Gld en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De besloten vennootschap Weldam Consulting B.V. is gevestigd op Park Weldam 19 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming FD Handelsbedrijf is gevestigd op Bakboord 40 te NIJKERK en is actief in de branche Markthandel in overige goederen. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming Tanya van Dasselaar Muziek en Meer is gevestigd op Kantemarsweg 8d te HOEVELAKEN en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen). Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming B&M Cosmetics is gevestigd op Vrouwenweg 1d te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab. Deze onderneming is opgericht in september 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158