Bedrijven in Nijkerk

Wil je weten welke bedrijven er in Nijkerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijkerk.

In Nijkerk zoek ik een:

  Gerran Kok dienstverlening
  juli 2017

  De onderneming Gerran Kok dienstverlening is gevestigd op Bulderweg 29 te Nijkerk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  3862PKNijkerk't WoudAppel
  Hengelsport Centrum Nijkerk
  juli 2017

  De vennootschap onder firma Hengelsport Centrum Nijkerk is gevestigd op Vlinderlaan 76 te Nijkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  3861MANijkerkNijkerkIndustriegebied
  Saar zorgt.
  juli 2017

  De onderneming Saar zorgt. is gevestigd op Veenlanden 101 te Hoevelaken en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  3871RANijkerkHoevelakenHogenbrink
  Retail Tribes B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Retail Tribes B.V. is gevestigd op Koninginneweg 1 te Hoevelaken en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  3871JZNijkerkHoevelakenOverhorst
  Rob Leerink Holding B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Rob Leerink Holding B.V. is gevestigd op Slichtenhorsterweg 12a te Nijkerk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3862NRNijkerk't WoudSlichtenhorst
  Rob Leerink Vastgoed B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Rob Leerink Vastgoed B.V. is gevestigd op Slichtenhorsterweg 12a te Nijkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  3862NRNijkerk't WoudSlichtenhorst
  3F Company B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap 3F Company B.V. is gevestigd op Slichtenhorsterweg 12a te Nijkerk en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  3862NRNijkerk't WoudSlichtenhorst
  Safety & Security Solution
  juni 2017

  De onderneming Safety & Security Solution is gevestigd op Nieuwe Kerkstraat 30a te Nijkerkerveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  3864EDNijkerkNijkerkerveenNijkerkerveen
  Family Production B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Family Production B.V. is gevestigd op Ds. Kuypersstraat 16v te Nijkerk en is actief in de branche Reclamebureaus.

  3863CANijkerkNijkerkDoornsteeg
  Mostert en De Vrij Vastgoed Holding B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Mostert en De Vrij Vastgoed Holding B.V. is gevestigd op Domstraat 60a te Nijkerkerveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  3864PRNijkerkNijkerkerveenHolkerveen
  BRE Logistics Prisma I B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap BRE Logistics Prisma I B.V. is gevestigd op Boekdrukker 5 te Nijkerk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  3861SENijkerkNijkerkIndustriegebied
  BRICC Holding B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap BRICC Holding B.V. is gevestigd op Sprinckelermaat 11 te Nijkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  3863XANijkerkNijkerkCorlaer
  Van der Linden Bouwonderneming B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Van der Linden Bouwonderneming B.V. is gevestigd op Watergoorweg 108j te Nijkerk en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  3861MANijkerkNijkerkIndustriegebied
  BRICC B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap BRICC B.V. is gevestigd op Sprinckelermaat 11 te Nijkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  3863XANijkerkNijkerkCorlaer
  Eigenhuis Services B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Eigenhuis Services B.V. is gevestigd op Zeilmaker 9 te Nijkerk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  3861SMNijkerkNijkerkIndustriegebied
  Zuur B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Zuur B.V. is gevestigd op Singel 16 te Nijkerk en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  3861AENijkerkNijkerkCentrum Nijkerk
  Expert Keukens B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Expert Keukens B.V. is gevestigd op Zeilmaker 9 te Nijkerk en is actief in de branche Winkels in keukens.

  3861SMNijkerkNijkerkIndustriegebied
  IT-Landscape
  juni 2017

  De onderneming IT-Landscape is gevestigd op Peter van der Kieftlaan 26 te Hoevelaken en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  3871WGNijkerkHoevelakenHorstbeek
  Technical Consultancy Services
  juni 2017

  De onderneming Technical Consultancy Services is gevestigd op Eiberlaan 35 te Hoevelaken en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  3871THNijkerkHoevelakenOverhorst
  MooieTasjes.nl
  juni 2017

  De onderneming MooieTasjes.nl is gevestigd op Vreugdenhilstraat 9 te Nijkerkerveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  3864PJNijkerkNijkerkerveenHolkerveen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijkerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk