> 

Bedrijven in de gemeente Nijkerk

Er zijn 3.566 bedrijven gevonden in de gemeente Nijkerk.

De onderneming Zegers Interim Management & Consultancy is gevestigd op Bieslook 3 te NIJKERK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De onderneming Kindercoaching Op Eigen Kracht is gevestigd op Kamille 12 te NIJKERK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De onderneming Het Dorpsmeisje is gevestigd op Nieuwstraat 6c te NIJKERK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De onderneming Salenteyn is gevestigd op 't Woud 10a te NIJKERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Smink Soesterberg B.V. is gevestigd op Galvanistraat 31 te NIJKERK en is actief in de branche Projectontwikkeling. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Dredging Marine Offshore Equipment B.V. is gevestigd op Van Reenenpark 30 te NIJKERK en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Dredging Marine Offshore Holding B.V. is gevestigd op Van Reenenpark 30 te NIJKERK en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming BEREPF III Co?peratie U.A. is gevestigd op De Beek 18 te HOEVELAKEN en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Brons Online is gevestigd op Wulpenhof 39 te NIJKERK en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De besloten vennootschap Caboba Vastgoed en Advies B.V. is gevestigd op Schoolstraat 143 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.

Alle wijken in Nijkerk

Alle buurten in Nijkerk

Wist je dat...?
de bevolkingsdichtheid van 's-Gravenhage per km2 het hoogst is?
6.216 inwoners
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158