GKMS B.V. te Winschoten

Blijhamsterstraat 19, 9671AS Winschoten

De besloten vennootschap GKMS B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te Winschoten en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 53618963 en is gelegen in Winschoten-Centrum in de gemeente Oldambt. Bij GKMS B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 10 ondernemingen in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools in deze omgeving.

Adres en contactgegevens GKMS B.V.

Bezoekadres:
Blijhamsterstraat 19
Postcode / plaats:
9671AS Winschoten
Provincie:
Groningen

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
GKMS B.V.
Branche:
Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
53618963
Vestigingsnummer:
000023489103
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De maatschap Maatschap Transparant Advies + Accountancy is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.
De besloten vennootschap IPC Ilgner & Partner Consulting B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Hinrichs Management B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Overige administratiekantoren.
De besloten vennootschap Dutch Intraco Holding B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.
De besloten vennootschap DPL Holding B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Tide Media B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.
De besloten vennootschap B.V. Goede Uitvoering Werken (G.U.W.) is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te Winschoten en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Timmer Blauwe Stads Architecten is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te Winschoten en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap KennisPartner B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 19 te Winschoten en is actief in de branche adviesbureaus voor school- en beroepskeuze.
Beschikte aanvraag omgevingsvergunning, Blijhamsterstraat 7 Winschoten
Ingediende aanvraag omgevingsvergunning, Blijhamsterstraat 7 Winschoten
De stichting Hulp bij loonbeslag is gevestigd op Blijhamsterstraat 9 te WINSCHOTEN en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.
Voorgenomen vertrek uit Nederland
De besloten vennootschap Caf? 't Vaasje B.V. is gevestigd op Blijhamsterstraat 1C te WINSCHOTEN en is actief in de branche cafés.
Vertrek uit Nederland Blijhamsterstraat 13 A 1 Winschoten
Beschikte aanvraag omgevingsvergunning Blijhamsterstraat 1c Winschoten
Ingediende aanvraag omgevingsvergunning Blijhamsterstraat 1 Winschoten
De onderneming Webdesign Bureau Jigsaw is gevestigd op Blijhamsterstraat 7 te Winschoten en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Winschoten-Centrum.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158