Loretta's Broodjesservice te Oosterhout

Bredaseweg 108A, 4902NS Oosterhout

De onderneming Loretta's Broodjesservice is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche Kantines en contractcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20116231 en is gelegen in Oud-West in de gemeente Oosterhout. Bij Loretta's Broodjesservice is 1 persoon werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Loretta's Broodjesservice

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A
Postcode / plaats:
4902NS Oosterhout
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Loretta's Broodjesservice
Branche:
Kantines en contractcatering
Kvk nummer:
20116231
Vestigingsnummer:
000015565467
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen op het adres Bredaseweg 108A

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Bredaseweg 108A in Oosterhout.

Op 24 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Project Bouw Oosterhout Bv. Het insolventienummer is F.02/13/1072. Project Bouw Oosterhout Bv is gevestigd in Oosterhout. Project Bouw Oosterhout Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming MultiMediations is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De onderneming Klerkx Training, Coaching & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap PRODUCA Communicatie B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De onderneming B.E.W. Detachering & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Studio Wim Geerts is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap PRODUCA Consultancy B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Ir Carl Bossier Architectuur en Ruimtelijke Ontwikkeling is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche architecten.
De besloten vennootschap Sjors Broeders Finance B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Administratiekantoor Lemmers (AKL) is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Jongedijk Advocatenkantoor is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Auxit B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Ecommany B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Don Lawrence Collection is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitgeverijen van boeken.
De onderneming Maton Witgoed is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De besloten vennootschap Chemelon B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche groothandel in chemische producten.
De besloten vennootschap CFS Nederland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Prosense B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Xenofon Travel Cyprus Exclusive is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bemiddeling bij verhuur van hotelkamers.
De onderneming VBR Recruitment is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
De besloten vennootschap Bureau De Drie Waerden B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming M.E.B. Bedrijfsverzekeringen is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De besloten vennootschap Bureau De Drie Waerden Oosterhout B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming DeCongresbalie is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De besloten vennootschap Fietsned B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De besloten vennootschap Cheese Maze Holland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Sugar Power Holding B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Metastore Nederland is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap IDLS B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Yettefti B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh voedings-/genotmiddelen algemeen ass..
De besloten vennootschap Montage Constructie Unit Detacheringen B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
De besloten vennootschap GTV Drukwerk Project Management B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche aanhangwagens (caravans en vouwwagens).
De onderneming CB Trade Link is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche aardappelen (poot-).
Op 19 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Elno Lijmwerken Bv. Het insolventienummer is F.02/13/271. Elno Lijmwerken Bv is gevestigd in Oosterhout.
Op 5 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Metselbedrijf J Van Wijngaarden Bv. Het insolventienummer is F.02/13/217. Metselbedrijf J Van Wijngaarden Bv is gevestigd in Oosterhout.
De besloten vennootschap Sano Benelux B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche beetwortelsuiker.


Andere meldingen voor Bredaseweg en postcodegebied 4904SC

Op 19 april 2014 om 14:37 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 152 te Oosterhout.
Op 19 april 2014 om 14:14 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 152 te Oosterhout.
Op 11 april 2014 om 19:15 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 89 te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Oosterhout - Vandaag heeft de politie tussen 7.00 en 9.00 uur een bromfietscontrole gehouden op de Bredaseweg. Hierbij kregen 7 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Een brommerrijder bleek geen rijbewijs te hebben. In totaal werden 40 bromfietsen gecontroleerd.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 januari 2014 om 03:33 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 156 te Oosterhout.
In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 januari 2014 om 03:28 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 156 te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
Op 8 januari 2014 om 13:29 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 8 januari 2014 om 13:17 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Oosterhout - : In het kader van de landelijke verkeersactie "Ik wil je zien" hield de politie een verlichtingscontroles op de Bredaseweg en op de Vijf Eikenweg. De controle werd gehouden op dinsdagochtend 7 januari 2014.
Op 23 december 2013 om 13:58 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 140 te Oosterhout.
Op 17 december 2013 om 10:16 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Oosterhout - Bij een brand aan de Bredaseweg is een leegstaand voormalig café verloren gegaan. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de brand.
In de nacht van zondag op maandag 9 december 2013 om 04:26 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
In de nacht van zondag op maandag 9 december 2013 om 00:12 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 22:31 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:43 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:36 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:28 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 20:55 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:39 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:37 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:35 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Op 13 november 2013 om 09:42 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 13 november 2013 om 09:39 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 23 oktober 2013 om 07:57 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 23 oktober 2013 om 07:52 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 17 oktober 2013 om 05:20 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 115 te Oosterhout.
Op 15 oktober 2013 om 14:16 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Oosterhout - Politieagenten hielden dinsdag 1 oktober 2013 tussen 07.00 en 09.00 uur op en rond de Bredaseweg brom- en snorfietscontroles. Daarbij zijn in totaal 55 tweewielers en hun berijders gecontroleerd.
Op 22 augustus 2013 om 11:38 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 160 te Oosterhout.
Op 23 juli 2013 om 08:24 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 23 juli 2013 om 08:21 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 juli 2013 om 16:32 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 117 te Oosterhout.
Oosterhout - De politie heeft woensdagmiddag 3 juli 2013 een verkeerscontrole uitgevoerd op de Bredaseweg ter hoogte van het museum. Er werden 18 bekeuringen uitgeschreven.
Op 20 juni 2013 om 05:06 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 125 te Oosterhout.
Op 10 juni 2013 om 19:48 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 140 te Oosterhout.
Oosterhout - Vrijdagmiddag 7 juni 2013 vond rond 17.00 uur een verkeersongeval plaats op de Bredaseweg. De 58-jarige bestuurster van een personenauto reed op de Bredaseweg komende vanuit het centrum. De auto slaat links af en de automobilist remt omdat er een motorrijder aankomt. De motor raakt de auto en de 23-jarige motorrijder valt. Hij werd met de ambulance meegenomen voor onderzoek. Een verkeersongevallenanalist deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Op 7 juni 2013 om 17:02 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 31 mei 2013 om 09:44 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 27 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:20 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:00 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:00 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
De onderneming SunPro Solutions is gevestigd op Bredaseweg 35C te Oosterhout en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.
Oosterhout - De politie heeft vanmorgen, donderdag 16 mei 2013, tussen 07.00 uur en 08.30 uur een bromfietscontrole gehouden op de Bredaseweg. Hierbij werden 28 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Er werden vijf bekeuringen uitgedeeld.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 86-88 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 182m² en een perceeloppervlakte van 662m² en heeft 6 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 349.000.
Op 13 mei 2013 om 07:36 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Het adres van deze woning is Bredaseweg 33a te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 77m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). De laatst bekende vraagprijs betreft € 159.000.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 50 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 240m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 225.000.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01