Loretta's Broodjesservice te Oosterhout

Bredaseweg 108A, 4902NS Oosterhout

De onderneming Loretta's Broodjesservice is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche Kantines en contractcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20116231 en is gelegen in Oud-West in de gemeente Oosterhout. Bij Loretta's Broodjesservice is 1 persoon werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Loretta's Broodjesservice

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A
Postcode / plaats:
4902NS Oosterhout
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Loretta's Broodjesservice
Branche:
Kantines en contractcatering
Kvk nummer:
20116231
Vestigingsnummer:
000015565467
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 12 augustus 2014 is het faillissement uitgesproken van Project Metselwerken Oosterhout B.V.. Het insolventienummer is F.02/14/580. Project Metselwerken Oosterhout B.V. is gevestigd in Oosterhout. Project Metselwerken Oosterhout B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
Op 24 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Project Bouw Oosterhout Bv. Het insolventienummer is F.02/13/1072. Project Bouw Oosterhout Bv is gevestigd in Oosterhout. Project Bouw Oosterhout Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming MultiMediations is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De onderneming Klerkx Training, Coaching & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap PRODUCA Communicatie B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De onderneming B.E.W. Detachering & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Studio Wim Geerts is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap PRODUCA Consultancy B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Ir Carl Bossier Architectuur en Ruimtelijke Ontwikkeling is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche architecten.
De besloten vennootschap Sjors Broeders Finance B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Administratiekantoor Lemmers (AKL) is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Jongedijk Advocatenkantoor is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Auxit B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Ecommany B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Don Lawrence Collection is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitgeverijen van boeken.
De onderneming Maton Witgoed is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De besloten vennootschap Chemelon B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche groothandel in chemische producten.
De besloten vennootschap CFS Nederland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Prosense B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming VBR Recruitment is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01