Loretta's Broodjesservice te Oosterhout

Bredaseweg 108A, 4902NS Oosterhout

De onderneming Loretta's Broodjesservice is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche Kantines en contractcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20116231 en is gelegen in Oud-West in de gemeente Oosterhout. Bij Loretta's Broodjesservice is 1 persoon werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Loretta's Broodjesservice

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A
Postcode / plaats:
4902NS Oosterhout
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Loretta's Broodjesservice
Branche:
Kantines en contractcatering
Kvk nummer:
20116231
Vestigingsnummer:
000015565467
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen op het adres Bredaseweg 108A

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Bredaseweg 108A in Oosterhout.

Op 24 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Project Bouw Oosterhout Bv. Het insolventienummer is F.02/13/1072. Project Bouw Oosterhout Bv is gevestigd in Oosterhout. Project Bouw Oosterhout Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming MultiMediations is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De onderneming Klerkx Training, Coaching & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap PRODUCA Communicatie B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De onderneming B.E.W. Detachering & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming Studio Wim Geerts is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap PRODUCA Consultancy B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Ir Carl Bossier Architectuur en Ruimtelijke Ontwikkeling is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche architecten.
De besloten vennootschap Sjors Broeders Finance B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Administratiekantoor Lemmers (AKL) is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Jongedijk Advocatenkantoor is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Auxit B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Ecommany B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Don Lawrence Collection is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche uitgeverijen van boeken.
De onderneming Maton Witgoed is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche winkels audio/video/alg.ass.wit-/bruing..
De besloten vennootschap Chemelon B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche groothandel in chemische producten.
De besloten vennootschap CFS Nederland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Prosense B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Xenofon Travel Cyprus Exclusive is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bemiddeling bij verhuur van hotelkamers.
De onderneming VBR Recruitment is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche adviesbureaus (psychotechnische).
De besloten vennootschap Bureau De Drie Waerden B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming M.E.B. Bedrijfsverzekeringen is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De besloten vennootschap Bureau De Drie Waerden Oosterhout B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming DeCongresbalie is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De besloten vennootschap Fietsned B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De besloten vennootschap Cheese Maze Holland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Sugar Power Holding B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Metastore Nederland is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap IDLS B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Yettefti B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche gh voedings-/genotmiddelen algemeen ass..
De besloten vennootschap Montage Constructie Unit Detacheringen B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
De besloten vennootschap GTV Drukwerk Project Management B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche aanhangwagens (caravans en vouwwagens).
De onderneming CB Trade Link is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche aardappelen (poot-).
Op 19 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Elno Lijmwerken Bv. Het insolventienummer is F.02/13/271. Elno Lijmwerken Bv is gevestigd in Oosterhout.
Op 5 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Metselbedrijf J Van Wijngaarden Bv. Het insolventienummer is F.02/13/217. Metselbedrijf J Van Wijngaarden Bv is gevestigd in Oosterhout.
De besloten vennootschap Sano Benelux B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche beetwortelsuiker.


Andere meldingen voor Bredaseweg en postcodegebied 4902NR

Op 11 april 2014 om 19:15 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 89 te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Oosterhout - Vandaag heeft de politie tussen 7.00 en 9.00 uur een bromfietscontrole gehouden op de Bredaseweg. Hierbij kregen 7 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Een brommerrijder bleek geen rijbewijs te hebben. In totaal werden 40 bromfietsen gecontroleerd.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 januari 2014 om 03:33 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 156 te Oosterhout.
In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 januari 2014 om 03:28 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 156 te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
Op 8 januari 2014 om 13:29 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 8 januari 2014 om 13:17 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Oosterhout - : In het kader van de landelijke verkeersactie "Ik wil je zien" hield de politie een verlichtingscontroles op de Bredaseweg en op de Vijf Eikenweg. De controle werd gehouden op dinsdagochtend 7 januari 2014.
Op 23 december 2013 om 13:58 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 140 te Oosterhout.
Op 17 december 2013 om 10:16 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Oosterhout - Bij een brand aan de Bredaseweg is een leegstaand voormalig café verloren gegaan. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de brand.
In de nacht van zondag op maandag 9 december 2013 om 04:26 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
In de nacht van zondag op maandag 9 december 2013 om 00:12 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 22:31 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:43 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:36 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 114 te Oosterhout.
Op 8 december 2013 om 21:28 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 20:55 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:39 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:37 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 december 2013 om 17:35 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Op 13 november 2013 om 09:42 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 13 november 2013 om 09:39 is de ambulancedienst uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 23 oktober 2013 om 07:57 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 23 oktober 2013 om 07:52 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 17 oktober 2013 om 05:20 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 115 te Oosterhout.
Op 15 oktober 2013 om 14:16 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Oosterhout - Politieagenten hielden dinsdag 1 oktober 2013 tussen 07.00 en 09.00 uur op en rond de Bredaseweg brom- en snorfietscontroles. Daarbij zijn in totaal 55 tweewielers en hun berijders gecontroleerd.
Op 22 augustus 2013 om 11:38 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 160 te Oosterhout.
Op 23 juli 2013 om 08:24 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 23 juli 2013 om 08:21 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
Op 5 juli 2013 om 16:32 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 117 te Oosterhout.
Oosterhout - De politie heeft woensdagmiddag 3 juli 2013 een verkeerscontrole uitgevoerd op de Bredaseweg ter hoogte van het museum. Er werden 18 bekeuringen uitgeschreven.
Op 20 juni 2013 om 05:06 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 125 te Oosterhout.
Op 10 juni 2013 om 19:48 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 140 te Oosterhout.
Oosterhout - Vrijdagmiddag 7 juni 2013 vond rond 17.00 uur een verkeersongeval plaats op de Bredaseweg. De 58-jarige bestuurster van een personenauto reed op de Bredaseweg komende vanuit het centrum. De auto slaat links af en de automobilist remt omdat er een motorrijder aankomt. De motor raakt de auto en de 23-jarige motorrijder valt. Hij werd met de ambulance meegenomen voor onderzoek. Een verkeersongevallenanalist deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Op 7 juni 2013 om 17:02 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 31 mei 2013 om 09:44 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 27 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:20 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:00 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
Op 26 mei 2013 om 18:00 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 129 te Oosterhout.
De onderneming SunPro Solutions is gevestigd op Bredaseweg 35C te Oosterhout en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.
Oosterhout - De politie heeft vanmorgen, donderdag 16 mei 2013, tussen 07.00 uur en 08.30 uur een bromfietscontrole gehouden op de Bredaseweg. Hierbij werden 28 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Er werden vijf bekeuringen uitgedeeld.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 86-88 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 182m² en een perceeloppervlakte van 662m² en heeft 6 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 349.000.
Op 13 mei 2013 om 07:36 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING ...
Het adres van deze woning is Bredaseweg 115a te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 220m² en een perceeloppervlakte van 009m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 709.000.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 33a te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 77m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). De laatst bekende vraagprijs betreft € 159.000.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 50 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 240m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 225.000.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 168 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 273m² en een perceeloppervlakte van 485m² en heeft 8 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, balkon, zwembad en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 1.800.000.
Het adres van deze woning is Bredaseweg 16 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 155m² en een perceeloppervlakte van 142m² en heeft 6 kamers (5 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 325.000.
B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING U...
De onderneming Haar- en Nagelstudio "ANKE" is gevestigd op Bredaseweg 31 te Oosterhout en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kapsalon Youssef is gevestigd op Bredaseweg 25A te Oosterhout en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Stichting ter Behartiging van de Gezamenlijke Belangen van de Waterwerkgroepen in de Admiraliteit "De Biesbosch" is gevestigd op Bredaseweg 114 te Oosterhout en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De onderneming Stichting Brabants Museum Oud Oosterhout is gevestigd op Bredaseweg 129 te Oosterhout en is actief in de branche musea/kunstgalerieën/-expositieruimten.
De onderneming Helen Vergouwen is gevestigd op Bredaseweg 48 te Oosterhout en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming Atelier-Galerie Antonia is gevestigd op Bredaseweg 104 te Oosterhout Nb en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming Saz Studio Cengiz Tutar is gevestigd op Bredaseweg 106A te Oosterhout en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De onderneming Pianostudio Frank Antens is gevestigd op Bredaseweg 106A te Oosterhout en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De onderneming Zang- en gitaarstudio Dries Oomen is gevestigd op Bredaseweg 106A te Oosterhout en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De onderneming A.M.A.L. van der Sloot-Dirkse h.o.d.n. Olympia Uitzendbureau is gevestigd op Bredaseweg 27A te Oosterhout en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De vennootschap onder firma Ontwerp- en Adviesburo De Kind V.O.F. is gevestigd op Bredaseweg 16 te Oosterhout en is actief in de branche architectenbureaus (binnenhuis).
De onderneming Perigeum is gevestigd op Bredaseweg 92 te Oosterhout en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Koos Overbeeke is gevestigd op Bredaseweg 90 te Oosterhout en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap A-Gave Accountants B.V. is gevestigd op Bredaseweg 33 te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Bedrijfseconomisch Advies- en Administratiekantoor "Adviso" B.V. is gevestigd op Bredaseweg 18 te Oosterhout en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Notariskantoor Daemen is gevestigd op Bredaseweg 4 te Oosterhout en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap De Hypotheker Oosterhout N.Br. B.V. is gevestigd op Bredaseweg 35 te Oosterhout en is actief in de branche administratiekantoren voor aandelen e.d..
De onderneming Horeca De Warande is gevestigd op Bredaseweg 117 te Oosterhout en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
Op 8 april 2013 om 15:08 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Bredaseweg 52 te Oosterhout.
De besloten vennootschap Ceny B.V. is gevestigd op Bredaseweg 127 te Oosterhout en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Twinkelotje Kadowinkeltje is gevestigd op Bredaseweg 56 te Oosterhout en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Discus Huisdierenspeciaalzaak Ad Gorisse is gevestigd op Bredaseweg 47 te Oosterhout en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De besloten vennootschap Trommelen Tweewielers B.V. is gevestigd op Bredaseweg 41 te Oosterhout en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De besloten vennootschap PC Interieurverzorging B.V. is gevestigd op Bredaseweg 23 te Oosterhout en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Theo Leenders B.V. is gevestigd op Bredaseweg 100 te Oosterhout en is actief in de branche winkels in elektr. huish. artikelen.
De besloten vennootschap H. Vrakking B.V. is gevestigd op Bredaseweg 162 te Oosterhout en is actief in de branche gh/hb in auto-onderdelen en -accessoires.
De besloten vennootschap Boomkwekerij Akkermans B.V. is gevestigd op Bredaseweg 150 te Oosterhout en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming K-Fitness & Aerobics Centrum is gevestigd op Bredaseweg 106C te Oosterhout en is actief in de branche aerobicclubs.
De onderneming Wellnessclub Only Women is gevestigd op Bredaseweg 106C te Oosterhout en is actief in de branche aerobicclubs.
De onderneming Donders Makelaardij O.Z. t.h.o.d.n. VMG Regio Oosterhout is gevestigd op Bredaseweg 31 te Oosterhout en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De besloten vennootschap KoQuKa B.V. is gevestigd op Bredaseweg 127 te Oosterhout en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Zonneweelde B.V. is gevestigd op Bredaseweg 160 te Oosterhout en is actief in de branche campings.
De besloten vennootschap Itineris Nederland B.V. is gevestigd op Bredaseweg 106A te Oosterhout en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De commanditaire vennootschap Renaissance Schilderwerken C.V. is gevestigd op Bredaseweg 6 te Oosterhout en is actief in de branche constructieschildersbedrijven (geen scheepsschilde.
De onderneming Minggoes Timmerwerken is gevestigd op Bredaseweg 48 te Oosterhout en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
Oosterhout - Een 29-jarige man uit Zutphen is zaterdagavond 23 maart 2013 rond 23.00 uur op de Bredaseweg betrapt op het rijden onder invloed. Hij werd met zijn auto tijdens een routinecontrole aan de kant gezet. Na de blaastest, werd hij recalcitrant en weigerde mee te gaan naar het bureau. Hij verzette zich en bedreigde en beledigde de agenten. Hij blies 520 ugl. Vanmorgen werd hij gehoord. Hij had naar eigen zeggen 7 a 8 biertjes op. Hij verklaarde een persoon te zijn die de discussie aangaat, hij had zich aan de hele gang van zaken gestoord.
Op 12 februari 2013 is het faillissement uitgesproken van Gevelrenovatie Baldinger Bv. Het insolventienummer is F.02/13/148. Gevelrenovatie Baldinger Bv is gevestigd in Oosterhout.
Op 3 maart 2013 om 20:39 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 127 te Oosterhout.
Op 4 maart 2013 om 09:42 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg te Oosterhout vanwege een keukenbrand.
Oosterhout - De politie trof in een bedrijfspand aan de Bredaseweg een hennepkwekerij aan. Overmatige stroomafname leidde vrijdagmiddag 8 februari 2013 tot de vondst van deze wietplantage.
Oosterhout - Een achtergebleven kentekenplaat en het embleem van het automerk maakten het de politie vrijdagavond 21 december 2012 wel heel makkelijk om een doorrijder na een eenzijdig verkeersongeval op te sporen. Een 38-jarige Oosterhouter gaf toe dat hij na een kerstborrel in de auto was gestapt en na het ongeval was doorgereden.
Oosterhout - De politie heeft donderdag 20 december 2012 een kerstborrelcontrole gehouden op de Bredaseweg. Er hebben 859 bestuurders een blaastest ondergaan. Daarvan hadden er twee alcohol teveel gedronken, namelijk 295 en 1000 ugl. Aan de actie werkte ook de Belastingdienst mee. Er werden 20 bestuurders gecontroleerd met een achterstallige belastingschuld.
Op 22 februari 2013 om 21:07 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bredaseweg 106 te Oosterhout.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01