>  >  > 

Loretta's Broodjesservice te Oosterhout

Bredaseweg 108A, 4902NS Oosterhout

De onderneming Loretta's Broodjesservice is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche Kantines en contractcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20116231 en is gelegen in Oud-West in de gemeente Oosterhout. Bij Loretta's Broodjesservice is 1 persoon werkzaam.

Adres en contactgegevens Loretta's Broodjesservice

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A
Postcode / plaats:
4902NS Oosterhout
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Loretta's Broodjesservice
Branche:
Kantines en contractcatering
Kvk nummer:
20116231
Vestigingsnummer:
000015565467
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 19 november 2016 is het faillissement uitgesproken van Bouw- En Aanneming Nvo B.V.. Het insolventienummer is F.02/16/554. Bouw- En Aanneming Nvo B.V. is gevestigd in Oosterhout.
Op 6 september 2016 is het faillissement uitgesproken van Abshari. Het insolventienummer is F.02/16/448. Abshari is gevestigd in Oosterhout. Abshari is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.
De vennootschap onder firma Reach strategische communicatie en vormgeving is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Reclamebureaus.
De onderneming Cozinezz Trading Agency is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Colportage.
Op 16 februari 2016 is het faillissement uitgesproken van Nvo Bouw B.V.. Het insolventienummer is F.02/16/92. Nvo Bouw B.V. is gevestigd in Oosterhout. Nvo Bouw B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
De besloten vennootschap Tankstation Advies B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.
De besloten vennootschap Pres Invest B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.
Op 8 december 2015 is het faillissement beëindigd van Basix Bouw B.V.. Het insolventienummer is F.02/15/613. Basix Bouw B.V. is gevestigd in Oosterhout. Basix Bouw B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
Op 8 december 2015 is het faillissement uitgesproken van Nvo Lijmwerken B.V.. Het insolventienummer is F.02/15/614. Nvo Lijmwerken B.V. is gevestigd in Oosterhout. Nvo Lijmwerken B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
De besloten vennootschap Bing Talent B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
Op 13 december 2011 is het faillissement uitgesproken van Eltink Metsel- En Lijmwerken B.V.. Het insolventienummer is F.02/11/779. Eltink Metsel- En Lijmwerken B.V. is gevestigd in Oosterhout. Eltink Metsel- En Lijmwerken B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
De besloten vennootschap Basix Bouw B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Metselen en voegen.
De besloten vennootschap Nova Experia Holding B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap B & T Match Personeelsdiensten B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Uitzendbureaus.
De besloten vennootschap Multiconcepts Holding B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Holdings (geen financiële).
De besloten vennootschap Multiconceptscompany B.V. is gevestigd op Bredaseweg 108A te OOSTERHOUT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
Op 12 augustus 2014 is het faillissement uitgesproken van Project Metselwerken Oosterhout B.V.. Het insolventienummer is F.02/14/580. Project Metselwerken Oosterhout B.V. is gevestigd in Oosterhout. Project Metselwerken Oosterhout B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
Op 24 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Project Bouw Oosterhout B.V.. Het insolventienummer is F.02/13/1072. Project Bouw Oosterhout B.V. is gevestigd in Oosterhout. Project Bouw Oosterhout B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming MultiMediations is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De onderneming Klerkx Training, Coaching & Advies is gevestigd op Bredaseweg 108A te Oosterhout en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-West.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158