Hassel-Art te Purmerend

Newtonstraat 85, 1446VS Purmerend

De onderneming Hassel-Art is gevestigd op Newtonstraat 85 te Purmerend en is actief in de branche Prepress- en premedia-activiteiten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 36048638 en is gelegen in Baanstee en omgeving in de gemeente Purmerend. Bij Hassel-Art is 1 persoon werkzaam.

Gerelateerde rubrieken in Baanstee en omgeving en omgeving

Adres en contactgegevens Hassel-Art

Bezoekadres:
Newtonstraat 85
Postcode / plaats:
1446VS Purmerend
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Hassel-Art
Branche:
Prepress- en premedia-activiteiten
Kvk nummer:
36048638
Vestigingsnummer:
000014137976
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Selims Klussenbedrijf is gevestigd op Newtonstraat 83 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
De onderneming Allround Klussenbedrijf Sungur is gevestigd op Newtonstraat 83 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
Op 29 juni 2013 om 14:20 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Newtonstraat 77 te Purmerend.
De onderneming Technische Handelsonderneming "Coos" is gevestigd op Newtonstraat 79 te Purmerend en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Lunchroom de Baanstee is gevestigd op Newtonstraat 77 te Purmerend en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming DS Installatie is gevestigd op Newtonstraat 93 te Purmerend en is actief in de branche overige bouwinstallatie.
De onderneming D.S. Service is gevestigd op Newtonstraat 93 te Purmerend en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De besloten vennootschap F.B. Beveiligingen is gevestigd op Newtonstraat 81 te Purmerend en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Baanstee en omgeving.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158