Hassel-Art te Purmerend

Newtonstraat 85, 1446VS Purmerend

De onderneming Hassel-Art is gevestigd op Newtonstraat 85 te Purmerend en is actief in de branche Prepress- en premedia-activiteiten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 36048638 en is gelegen in Baanstee en omgeving in de gemeente Purmerend. Bij Hassel-Art is 1 persoon werkzaam.

Gerelateerde rubrieken in Baanstee en omgeving en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Hassel-Art

Bezoekadres:
Newtonstraat 85
Postcode / plaats:
1446VS Purmerend
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Hassel-Art
Branche:
Prepress- en premedia-activiteiten
Kvk nummer:
36048638
Vestigingsnummer:
000014137976
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer


Andere meldingen voor Newtonstraat en postcodegebied

Op 19 november 2013 om 11:55 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Newtonstraat 18 te Purmerend.
De onderneming Selims Klussenbedrijf is gevestigd op Newtonstraat 83 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
Op 6 augustus 2013 is het faillissement uitgesproken van Kab-Projectbouw Bv. Het insolventienummer is F.15/13/473. Kab-Projectbouw Bv is gevestigd in Purmerend. Kab-Projectbouw Bv is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.
Op 6 augustus 2013 is het faillissement uitgesproken van Kab-Holding Bv. Het insolventienummer is F.15/13/474. Kab-Holding Bv is gevestigd in Purmerend. Kab-Holding Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
De onderneming Allround Klussenbedrijf Sungur is gevestigd op Newtonstraat 83 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
Op 29 juni 2013 om 14:20 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Newtonstraat 77 te Purmerend.
Op 24 mei 2013 om 13:53 is de politie met grote spoed uitgereden naar Newtonstraat te Purmerend.
De besloten vennootschap Autorent Adrie Jonk B.V. is gevestigd op Newtonstraat 34 te Purmerend en is actief in de branche verh./lease personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap ESI Eurosilo B.V. is gevestigd op Newtonstraat 26 te Purmerend en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Technische Handelsonderneming "Coos" is gevestigd op Newtonstraat 79 te Purmerend en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Logistic Systems Engineers B.V. is gevestigd op Newtonstraat 26 te Purmerend en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Victormels Beheer B.V. is gevestigd op Newtonstraat 25 te Purmerend en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De onderneming Lunchroom de Baanstee is gevestigd op Newtonstraat 77 te Purmerend en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Pientermontage is gevestigd op Newtonstraat 44 te Purmerend en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Level Natuursteen is gevestigd op Newtonstraat 37 te Purmerend en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming All Office Kuipers is gevestigd op Newtonstraat 30 te Purmerend en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De besloten vennootschap Auto In- en Verkoop Johan Meure B.V. is gevestigd op Newtonstraat 50 te Purmerend en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Jonk Purmerend B.V. is gevestigd op Newtonstraat 34 te Purmerend en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autobedrijf Johan Meure is gevestigd op Newtonstraat 50 te Purmerend en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Purmerender Automobiel Maatschappij B.V. is gevestigd op Newtonstraat 34 te Purmerend en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming DS Installatie is gevestigd op Newtonstraat 93 te Purmerend en is actief in de branche overige bouwinstallatie.
De onderneming D.S. Service is gevestigd op Newtonstraat 93 te Purmerend en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De besloten vennootschap F.B. Beveiligingen is gevestigd op Newtonstraat 81 te Purmerend en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De onderneming Joiners Meubelmakerij is gevestigd op Newtonstraat 20-22 te Purmerend en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap Multi Papier Sans Fin B.V. is gevestigd op Newtonstraat 25 te Purmerend en is actief in de branche vervaardiging van papier en karton.
De onderneming R. van Kampen is gevestigd op Newtonstraat 31 te Purmerend en is actief in de branche aanleg van interieurbeplantingen.
De besloten vennootschap Kloosterboer Purmerend B.V. is gevestigd op Newtonstraat 20-22 te Purmerend en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap KAB-Holding B.V. is gevestigd op Newtonstraat 44 te Purmerend en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Spot Zakelijke Netwerken B.V. is gevestigd op Newtonstraat 32 te Purmerend en is actief in de branche beheer van computerfaciliteiten.
De onderneming Perfors Tuin- en Parkmachines is gevestigd op Newtonstraat 21 te Purmerend en is actief in de branche banden (tractor-).
De onderneming Rabbit Carshop is gevestigd op Newtonstraat 43 te Purmerend en is actief in de branche accessoires (auto-; detailhandel).
De onderneming Warner & Sharon Pranger is gevestigd op Newtonstraat 41 te Purmerend en is actief in de branche algemene metaalbewerking.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01