Koster Bedrijfswagens te Krabbendijke

Zuidweg 37, 4413NL Krabbendijke

De onderneming Koster Bedrijfswagens is gevestigd op Zuidweg 37 te Krabbendijke en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 50916238 en is gelegen in Krabbendijke in de gemeente Reimerswaal. Bij Koster Bedrijfswagens zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Krabbendijke en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Koster Bedrijfswagens

Bezoekadres:
Zuidweg 37
Postcode / plaats:
4413NL Krabbendijke
Provincie:
Zeeland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Koster Bedrijfswagens
Branche:
Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans
Kvk nummer:
50916238
Vestigingsnummer:
000002101033
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Aanhangwagens Paul Koster is gevestigd op Zuidweg 37 te Krabbendijke en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De onderneming Handelsonderneming van der Veeke is gevestigd op Zuidweg 37B te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Op 10 september 2013 is het faillissement uitgesproken van Lymahe Construct Bv. Het insolventienummer is F.02/13/772. Lymahe Construct Bv is gevestigd in Krabbendijke. Lymahe Construct Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.
De onderneming Attain is gevestigd op Zuidweg 33 te Krabbendijke en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De onderneming van den Dorpel Houtproducten is gevestigd op Zuidweg 27 te Krabbendijke en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Aannemersbedrijf Walhout is gevestigd op Zuidweg 23 te Krabbendijke en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Metaalbewerking Handel & Verhuur J. de Koster is gevestigd op Zuidweg 35 te Krabbendijke en is actief in de branche groothandel in metalen en metaalertsen.
De besloten vennootschap Pagee Banden B.V. is gevestigd op Zuidweg 25 te Krabbendijke en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap Drukkerij en Boekhandel Van Velzen B.V. is gevestigd op Zuidweg 19 te Krabbendijke en is actief in de branche overige drukkerijen.
De besloten vennootschap Gebroeders Weststrate B.V. is gevestigd op Zuidweg 13-15 te Krabbendijke en is actief in de branche banden (tractor-).
De besloten vennootschap Gebroeders Weststrate Bouwmachines B.V. is gevestigd op Zuidweg 13-15 te Krabbendijke en is actief in de branche asfalteermachines.
De naamloze vennootschap M. Weststrate Handelsonderneming en Verhuur is gevestigd op Zuidweg 11 te Krabbendijke en is actief in de branche aanleg van draineerwerken, drainagesystemen.
De onderneming Bouwbedrijf Kuzee is gevestigd op Zuidweg 33A te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Klussenbedrijf Pieper is gevestigd op Zuidweg 27A te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01