Koster Bedrijfswagens te Krabbendijke

Zuidweg 37, 4413NL Krabbendijke

De onderneming Koster Bedrijfswagens is gevestigd op Zuidweg 37 te Krabbendijke en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 50916238 en is gelegen in Verspreide huizen Krabbendijke in de gemeente Reimerswaal. Bij Koster Bedrijfswagens zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Verspreide huizen Krabbendijke en omgeving

Adres en contactgegevens Koster Bedrijfswagens

Bezoekadres:
Zuidweg 37
Postcode / plaats:
4413NL Krabbendijke
Provincie:
Zeeland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Koster Bedrijfswagens
Branche:
Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s, aanhangers en caravans
Kvk nummer:
50916238
Vestigingsnummer:
000002101033
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Aanhangwagens Paul Koster is gevestigd op Zuidweg 37 te Krabbendijke en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De onderneming Handelsonderneming van der Veeke is gevestigd op Zuidweg 37B te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Metaalbewerking JDK B.V. is gevestigd op Zuidweg 35 te KRABBENDIJKE en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).
De besloten vennootschap JDK Holding B.V. is gevestigd op Zuidweg 35 te KRABBENDIJKE en is actief in de branche Financiële holdings.
De vennootschap onder firma 't Zeeuwse Uitzendbureau is gevestigd op Zuidweg 21 te KRABBENDIJKE en is actief in de branche Uitzendbureaus.
De onderneming Zeeland Case is gevestigd op Zuidweg 21D te KRABBENDIJKE en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Attain is gevestigd op Zuidweg 33 te Krabbendijke en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De onderneming van den Dorpel Houtproducten is gevestigd op Zuidweg 27 te Krabbendijke en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Aannemersbedrijf Walhout is gevestigd op Zuidweg 23 te Krabbendijke en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Metaalbewerking Handel & Verhuur J. de Koster is gevestigd op Zuidweg 35 te Krabbendijke en is actief in de branche groothandel in metalen en metaalertsen.
De besloten vennootschap Pagee Banden B.V. is gevestigd op Zuidweg 25 te Krabbendijke en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap Drukkerij en Boekhandel Van Velzen B.V. is gevestigd op Zuidweg 19 te Krabbendijke en is actief in de branche overige drukkerijen.
De besloten vennootschap Gebroeders Weststrate B.V. is gevestigd op Zuidweg 13-15 te Krabbendijke en is actief in de branche banden (tractor-).
De besloten vennootschap Gebroeders Weststrate Bouwmachines B.V. is gevestigd op Zuidweg 13-15 te Krabbendijke en is actief in de branche asfalteermachines.
De naamloze vennootschap M. Weststrate Handelsonderneming en Verhuur is gevestigd op Zuidweg 11 te Krabbendijke en is actief in de branche aanleg van draineerwerken, drainagesystemen.
De onderneming Bouwbedrijf Kuzee is gevestigd op Zuidweg 33A te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Klussenbedrijf Pieper is gevestigd op Zuidweg 27A te Krabbendijke en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Krabbendijke.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158