V.o.f. G.A. van der Waal te Ridderkerk

Lagendijk 178, 2988AD Ridderkerk

De vennootschap onder firma V.o.f. G.A. van der Waal is gevestigd op Lagendijk 178 te Ridderkerk en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24359532 en is gelegen in Rijsoord in de gemeente Ridderkerk. Bij V.o.f. G.A. van der Waal zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 4 ondernemingen in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Rijsoord en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens V.o.f. G.A. van der Waal

Bezoekadres:
Lagendijk 178
Postcode / plaats:
2988AD Ridderkerk
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
V.o.f. G.A. van der Waal
Branche:
Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren
Rechtsvorm:
Vennootschap onder Firma (VOF)
Kvk nummer:
24359532
Vestigingsnummer:
000017754143
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 1 juli 2014 om 20:31 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Lagendijk 152 te Ridderkerk.
De onderneming Elly's Groendecoraties is gevestigd op Lagendijk 180 te Ridderkerk en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap Hagoort Machinistenverhuur B.V. is gevestigd op Lagendijk 150 te Ridderkerk en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Hagoort Transport B.V. is gevestigd op Lagendijk 150 te Ridderkerk en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming W.P. van der Pol Verhuur is gevestigd op Lagendijk 180 te Ridderkerk en is actief in de branche verhuur van overige consumentenartikelen.
De onderneming RBT Roest Building Technology is gevestigd op Lagendijk 184 te Ridderkerk en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap L. Hagoort Beheer B.V. is gevestigd op Lagendijk 150 te Ridderkerk en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De besloten vennootschap Snoei Tuinmaterialen Ridderkerk B.V. is gevestigd op Lagendijk 154 te Ridderkerk en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Installatiebedrijf P. van de Voorde sr. is gevestigd op Lagendijk 156 te Ridderkerk en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De maatschap Maatschap B en P Kranendonk is gevestigd op Lagendijk 160a te Ridderkerk en is actief in de branche teelt van overige eenjarige gewassen.
De onderneming Loonbedrijf A. Nugteren is gevestigd op Lagendijk 152a te Ridderkerk en is actief in de branche agrarische dienstverlening voor de akker- en tuinb.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01