Cor den Hollander dienstverlening te Hazerswoude-Dorp

Loeteweg 40, 2391NM Hazerswoude-Dorp

De onderneming Cor den Hollander dienstverlening is gevestigd op Loeteweg 40 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57849277 en is gelegen in Voorweg vanaf Middelweg, Roemer, ITC in de gemeente Rijnwoude. Bij Cor den Hollander dienstverlening is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 4 ondernemingen in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Cor den Hollander dienstverlening

Bezoekadres:
Loeteweg 40
Postcode / plaats:
2391NM Hazerswoude-Dorp
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Cor den Hollander dienstverlening
Branche:
Overige specialistische zakelijke dienstverlening
Kvk nummer:
57849277
Vestigingsnummer:
000027251209
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer
Datum oprichting:
mei 2013

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Next Dimension B.V. is gevestigd op Loeteweg 29 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Emit B.V. is gevestigd op Loeteweg 29 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De commanditaire vennootschap M.G. de Boer C.V. is gevestigd op Loeteweg 46 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De vennootschap onder firma V.O.F. A.A. Harkes is gevestigd op Loeteweg 34a te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming H.P. van Dorp Jz. is gevestigd op Loeteweg 26 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming Dinand van Klaveren is gevestigd op Loeteweg 21 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche teelt van sierplanten.
De onderneming Nimo-Marketing is gevestigd op Loeteweg 25 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche acquisitie (reclame-).
De besloten vennootschap A.P. Broere B.V. is gevestigd op Loeteweg 38 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Werner Pielanen Timmer- en Stelbedrijf is gevestigd op Loeteweg 19 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01