Gowa Sportswear B.V. te St. Willebrord

Pastoor Palsstraat 4, 4711CN St. Willebrord

De besloten vennootschap Gowa Sportswear B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20079444 en is gelegen in Sint Willebrord in de gemeente Rucphen. Bij Gowa Sportswear B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Sint Willebrord en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Gowa Sportswear B.V.

Bezoekadres:
Pastoor Palsstraat 4
Postcode / plaats:
4711CN St. Willebrord
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Gowa Sportswear B.V.
Branche:
Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
20079444
Vestigingsnummer:
000018101712
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Rivera B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Advocatenkantoor Bellemakers is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap I.G. Invest B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Gowa is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh kleding, schoenen en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Mon Blesse Sportif B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh kleding, schoenen en mode-artikelen.
De onderneming Stichting Euro-Central Asian Council for Trade Sports and Tourism is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
De onderneming Monique on Route is gevestigd op Pastoor Palsstraat 9 te ST. WILLEBRORD en is actief in de branche Haarverzorging.
Wet milieubeheer, melding Activiteitenbesluit
Wet milieubeheer, melding Activiteitenbesluit
De besloten vennootschap Akkermans Interieurbouw B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 1 te St. Willebrord en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap Akkermans Holding B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 1 te St. Willebrord en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De onderneming Feestje- verhuur .nl is gevestigd op Pastoor Palsstraat 27 te St. Willebrord en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming Stratenmakersbedrijf van Meer is gevestigd op Pastoor Palsstraat 11 te St. Willebrord en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sint Willebrord.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158