Gowa Sportswear B.V. te St. Willebrord

Pastoor Palsstraat 4, 4711CN St. Willebrord

De besloten vennootschap Gowa Sportswear B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 20079444 en is gelegen in Sint Willebrord in de gemeente Rucphen. Bij Gowa Sportswear B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Sint Willebrord en omgeving

Adres en contactgegevens Gowa Sportswear B.V.

Bezoekadres:
Pastoor Palsstraat 4
Postcode / plaats:
4711CN St. Willebrord
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Gowa Sportswear B.V.
Branche:
Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
20079444
Vestigingsnummer:
000018101712
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Rivera B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Advocatenkantoor Bellemakers is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap I.G. Invest B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Gowa is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh kleding, schoenen en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Mon Blesse Sportif B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche gh kleding, schoenen en mode-artikelen.
De onderneming Stichting Euro-Central Asian Council for Trade Sports and Tourism is gevestigd op Pastoor Palsstraat 4 te St. Willebrord en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
het uitbreiden van de woning
het uitbreiden van de woning
De onderneming Monique on Route is gevestigd op Pastoor Palsstraat 9 te ST. WILLEBRORD en is actief in de branche Haarverzorging.
Wet milieubeheer, melding Activiteitenbesluit
Wet milieubeheer, melding Activiteitenbesluit
De besloten vennootschap Akkermans Interieurbouw B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 1 te St. Willebrord en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De besloten vennootschap Akkermans Holding B.V. is gevestigd op Pastoor Palsstraat 1 te St. Willebrord en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sint Willebrord.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158