Brand Loyalty Ventures te 's-Hertogenbosch

Het Zuiderkruis 1, 5215MV 's-Hertogenbosch

De onderneming Brand Loyalty Ventures is gevestigd op Het Zuiderkruis 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Public relationsbureaus. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 16079322 en is gelegen in Bedrijvenpark De Brand in de gemeente 's-Hertogenbosch. Bij Brand Loyalty Ventures zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Public relationsbureaus in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bedrijvenpark De Brand en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Brand Loyalty Ventures

Bezoekadres:
Het Zuiderkruis 1
Postcode / plaats:
5215MV 's-Hertogenbosch
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Brand Loyalty Ventures
Branche:
Public relationsbureaus
Kvk nummer:
16079322
Vestigingsnummer:
000016334051
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 23 juni 2014 om 08:46 is de brandweer uitgereden naar Het Zuiderkruis 1 te 's-Hertogenbosch.
Op 21 juni 2014 om 10:00 is de brandweer uitgereden naar Het Zuiderkruis 1 te 's-Hertogenbosch.
De besloten vennootschap BL Capital B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche onroerend goed projectontwikkeling.
In de nacht van donderdag op vrijdag 13 februari 2015 om 04:10 is de brandweer uitgereden naar Het Zuiderkruis 61 te 's-Hertogenbosch.
Op 29 april 2014 om 09:34 is de ambulancedienst uitgereden naar Het Zuiderkruis 29 te 's-Hertogenbosch.
Op 29 april 2014 om 09:02 is de ambulancedienst uitgereden naar Het Zuiderkruis 29 te 's-Hertogenbosch.
De besloten vennootschap StruktonHurks RIVM B.V. i.o. is gevestigd op Het Zuiderkruis 51 te 'S-HERTOGENBOSCH en is actief in de branche Projectontwikkeling.
De besloten vennootschap MEET RIVM B.V. i.o. is gevestigd op Het Zuiderkruis 51 te 'S-HERTOGENBOSCH en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.
Op 19 april 2013 om 12:56 is de brandweer uitgereden naar Het Zuiderkruis 11 te 's-Hertogenbosch.
De besloten vennootschap YAF Operations B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 65 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De besloten vennootschap Kuijpers Beveiligingssystemen B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 17 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Xcent B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 41 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Detron Retail B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 65 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ov. dienstv. act. ohgv informatietechn..
De onderneming Global Market Insite International Holding INC is gevestigd op Het Zuiderkruis 13 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Centric Netherlands B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 35-47 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Brouwers Logistics B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 11 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche opslag.
De besloten vennootschap Real Enterprise Solutions Nederland B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 33 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Siemens Industry Software B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 63 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap PinkRoccade Healthcare B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 61 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap BCS HRM en Salarisadministratie B.V. is gevestigd op Het Zuiderkruis 29 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01