>  >  > 

Van den Eijnde Vangnetten B.V. te Someren

Nieuwendijk 90, 5712EN Someren

De besloten vennootschap Van den Eijnde Vangnetten B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 90 te Someren en is actief in de branche Vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 17116271 en is gelegen in Someren-Eind in de gemeente Someren. Bij Van den Eijnde Vangnetten B.V. zijn tussen de 21 en 50 personen werkzaam.

Adres en contactgegevens Van den Eijnde Vangnetten B.V.

Bezoekadres:
Nieuwendijk 90
Postcode / plaats:
5712EN Someren
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Van den Eijnde Vangnetten B.V.
Branche:
Vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
17116271
Vestigingsnummer:
000016755308
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
21-50 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Van den Eijnde Netwerk B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 90 te Someren en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
Op 20 oktober 2016 om 15:01 is er besteld ambulance vervoer uitgereden naar Nieuwendijk 94 te Someren.
Op 5 juli 2016 om 14:29 is er besteld ambulance vervoer uitgereden naar Nieuwendijk 70 te Someren.
Op 11 mei 2016 om 20:29 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Nieuwendijk 40 te Someren.
Op 7 februari 2016 om 20:19 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Nieuwendijk 70 te Someren.
De onderneming InnBizzNiss is gevestigd op Nieuwendijk 80 te SOMEREN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.
De besloten vennootschap A. van den Eijnde Holding B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te SOMEREN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap B. van den Eijnde Holding B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te SOMEREN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap P. van den Eijnde Holding B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te SOMEREN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Van den Eijnde Beheer B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te SOMEREN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap V.d. Eijnde Woninginrichting en Zonwering BV is gevestigd op Nieuwendijk 60 te SOMEREN en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.
De vennootschap onder firma Maas Bouwmaterialen V.O.F. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te SOMEREN en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.
De onderneming Grieks Specialiteitenrestaurant Mythos is gevestigd op Nieuwendijk 40 te Someren en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap L.H. van den Eijnde Meubelhandel en Woninginrichting B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te Someren en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap A. Maas Bouw B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te Someren en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap A. Maas Holding B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te Someren en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming P v Meijl is gevestigd op Nieuwendijk 74 te Someren en is actief in de branche teelt groenten, wortel- en knolgewassen.
De vennootschap onder firma Assurantiebedrijf-Administratiekantoor-Reisbureau H.M.G. Koenders V.O.F. is gevestigd op Nieuwendijk 94 te Someren en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming Adviesbureau mr. H.C.M. Looijmans is gevestigd op Nieuwendijk 70 te Someren en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming E.L. Tegelwerken is gevestigd op Nieuwendijk 38 te Someren en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Someren-Eind.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158