Van den Eijnde Vangnetten B.V. te Someren

Nieuwendijk 90, 5712EN Someren

De besloten vennootschap Van den Eijnde Vangnetten B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 90 te Someren en is actief in de branche Vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 17116271 en is gelegen in Someren-Eind in de gemeente Someren. Bij Van den Eijnde Vangnetten B.V. zijn tussen de 21 en 50 personen werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Van den Eijnde Vangnetten B.V.

Bezoekadres:
Nieuwendijk 90
Postcode / plaats:
5712EN Someren
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Van den Eijnde Vangnetten B.V.
Branche:
Vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
17116271
Vestigingsnummer:
000016755308
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
21-50 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Van den Eijnde Netwerk B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 90 te Someren en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De vennootschap onder firma Maas Bouwmaterialen V.O.F. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te SOMEREN en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.
De onderneming Grieks Specialiteitenrestaurant Mythos is gevestigd op Nieuwendijk 40 te Someren en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap L.H. van den Eijnde Meubelhandel en Woninginrichting B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 60 te Someren en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap A. Maas Bouw B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te Someren en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap A. Maas Holding B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 84 te Someren en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming P v Meijl is gevestigd op Nieuwendijk 74 te Someren en is actief in de branche teelt groenten, wortel- en knolgewassen.
De vennootschap onder firma Assurantiebedrijf-Administratiekantoor-Reisbureau H.M.G. Koenders V.O.F. is gevestigd op Nieuwendijk 94 te Someren en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming Adviesbureau mr. H.C.M. Looijmans is gevestigd op Nieuwendijk 70 te Someren en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming E.L. Tegelwerken is gevestigd op Nieuwendijk 38 te Someren en is actief in de branche aannemersbedrijven van tegelzetterswerk.
De onderneming Thea Looijmans Couture is gevestigd op Nieuwendijk 70 te Someren en is actief in de branche anoraks.
De maatschap Mts. P.M. Greijmans & M.A.G. Greijmans-v. Mierlo is gevestigd op Nieuwendijk 100 te Someren en is actief in de branche boerenbedrijven (fokken en houden van rundvee).
De onderneming P.M. Greijmans stal is gevestigd op Nieuwendijk 100 te Someren en is actief in de branche boerenbedrijven (fokken en houden van rundvee).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01