Xtreem Bulktransport B.V. te Son en Breugel

Ekkersrijt 3133, 5692CD Son en Breugel

De besloten vennootschap Xtreem Bulktransport B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 18087343 en is gelegen in Industrieterrein Ekkersrijt in de gemeente Son en Breugel. Bij Xtreem Bulktransport B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 16 ondernemingen in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen) in deze omgeving.

Op 1 oktober 2013 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Bulktransport Bv. Het insolventienummer is F.01/13/945. Xtreem Bulktransport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Bulktransport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.

Lees hier alles over het faillissement van Xtreem Bulktransport B.V..

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Xtreem Bulktransport B.V.

Bezoekadres:
Ekkersrijt 3133
Postcode / plaats:
5692CD Son en Breugel
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Xtreem Bulktransport B.V.
Branche:
Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
18087343
Vestigingsnummer:
000005509564
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers


Andere meldingen op het adres Ekkersrijt 3133

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Ekkersrijt 3133 in Son en Breugel.

Op 18 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Transport Bv. Het insolventienummer is F.01/14/207. Xtreem Transport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Transport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.
Op 1 oktober 2013 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Bulktransport Bv. Het insolventienummer is F.01/13/945. Xtreem Bulktransport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Bulktransport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.
De besloten vennootschap Xtreem Trading en Verhuur B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De besloten vennootschap Xtreem Transport B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).


Andere meldingen voor Ekkersrijt en postcodegebied 5692AJ

De besloten vennootschap Lumosa LED B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1323 te SON EN BREUGEL en is actief in de branche Groothandel in verlichtingsartikelen.
Op 4 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van Video Participaties Bv. Het insolventienummer is F.01/14/116. Video Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 7 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van Videoland Participaties Bv. Het insolventienummer is F.09/14/88. Videoland Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Gemeenteblad 5, jan. 2014 - Ontwerpbestemmingsplan 'Son Midden; Europalaan 2A'
Op 17 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movies Twenty 4U Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1194. Movies Twenty 4U Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movies Twenty 4U Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.
Op 20 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movies Twenty 4U Bv. Het insolventienummer is F.09/13/1094. Movies Twenty 4U Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movies Twenty 4U Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.
Op 4 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movie Max Finance Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1139. Movie Max Finance Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movie Max Finance Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
Op 4 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movie Max Participaties Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1138. Movie Max Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movie Max Participaties Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
De besloten vennootschap Saturn Eindhoven Ekkersrijt B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4086 te Son en Breugel en is actief in de branche Winkels in elektrische huishoudelijke apparatuur en onderdelen daarvoor.
De besloten vennootschap Schellens Retail B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2025-2027 te Son En Breugel en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.
Evenementen - Evenementenvergunning Jaarmarkt
Evenementen - Evenementenvergunning Towerfestival
Evenementen - Vergunning evenement “Oktoberfest”
Op 7 mei 2013 is het faillissement uitgesproken van Uzs Brabant Bv. Het insolventienummer is F.01/13/456. Uzs Brabant Bv is gevestigd in Son en Breugel.
De onderneming FleuraMetz Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 7419 te Son en Breugel en is actief in de branche aarde (tuin-).
De onderneming Meubelstoffeerderij P. Swinkels is gevestigd op Ekkersrijt 4425 te Son en Breugel en is actief in de branche reparatie en stoffering van meubels.
De onderneming Quiero is gevestigd op Ekkersrijt 4502 te Son en Breugel en is actief in de branche overige recreatie n.e.g..
De besloten vennootschap Body-Care Verbeek B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4206 te Son en Breugel en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De besloten vennootschap 24/7 Chauffeursdiensten B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4415 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap DeGraaf Technisch Personeel B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2029 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap 1ToDrive B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4409 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Brouwers Reklame B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1337 te Son en Breugel en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Markand Media is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Aroen Autoservice & APK is gevestigd op Ekkersrijt 3004 te Son en Breugel en is actief in de branche keuring en controle.
De besloten vennootschap B.V. Van Hemert A.L.M. is gevestigd op Ekkersrijt 2056 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Knaapen Facilities B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Inpijn-Blokpoel Son Milieu B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Mat-Tech B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4605 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Sonar Geotechnical Engineering B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Jonker Advies Corporate Finance B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4502a te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Koop Beheer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005b te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Conformiso B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4419 te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Syndeks is gevestigd op Ekkersrijt 4504 te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Videoland Digitaal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De onderneming Dinkelberg & Kuipers Accountants-Adviseurs is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Midion is gevestigd op Ekkersrijt 4134 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Midion Outsourcing is gevestigd op Ekkersrijt 4134 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De vennootschap onder firma Bernards Belastingadvies VOF is gevestigd op Ekkersrijt 4502 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap 365 Payroll en Salarisadministratie B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4415 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Van der Velden Advies B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming I-Co is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Van Tits Advies B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2046 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Ferenda B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Decor Pensioen en Management B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1214 te Son en Breugel en is actief in de branche pensioenfondsen.
De besloten vennootschap F. van Dooren Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2010 te Son en Breugel en is actief in de branche administratiekantoren voor aandelen e.d..
De besloten vennootschap Kaban B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4404 te Son en Breugel en is actief in de branche expediteurs/cargadoors/bevrachters e.d..
De besloten vennootschap Lekkerland Vending Services B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7601 te Son en Breugel en is actief in de branche colportage, straathandel en detailhandel.
De besloten vennootschap De Rooy Warehousing B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche laad-, los- en overslagactiviteiten.
De besloten vennootschap Distributiecentrum Van den Anker B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7604 te Son en Breugel en is actief in de branche opslag.
De vennootschap onder firma Initi V.O.F. is gevestigd op Ekkersrijt 2004 te Son en Breugel en is actief in de branche audio- en video-apparaten.
De onderneming Van Hemert Geotechniek is gevestigd op Ekkersrijt 1402 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Liemar Automatiseringen B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4502a te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Max My Site is gevestigd op Ekkersrijt 7308 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Alletha B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4429 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Publik reclamebureau is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Burger King Restaurant EKKERSRIJT is gevestigd op Ekkersrijt 4019 te Son en Breugel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap Van Kemenade Tuincentrum B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1509 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Vijvercentrum Ekkersrijt is gevestigd op Ekkersrijt 7418 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Prenatal is gevestigd op Ekkersrijt 4155 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Tapijtcentrum Nederland is gevestigd op Ekkersrijt 4014 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Sanders Meubelstad Son is gevestigd op Ekkersrijt 4121 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Sijben Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4119 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Trendhopper Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4101 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Leolux is gevestigd op Ekkersrijt 4040 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Van der Vlist Valhal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4115 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Van den Heuvel Verlichting/Kleinmeubel B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4026 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Leef is gevestigd op Ekkersrijt 4123 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Natuzzi by Donjon is gevestigd op Ekkersrijt 4007 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Rofra Meubelen Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4015 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Morgana Slaapkamers is gevestigd op Ekkersrijt 4115A te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Carpetright is gevestigd op Ekkersrijt 4109 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Gamma Ekkersrijt is gevestigd op Ekkersrijt 4030 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Bruynzeel Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 4020 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Brugman Keukens & Badkamers Son is gevestigd op Ekkersrijt 4024 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Køkken B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4147 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Sanidirect Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4016 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Tulp Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 4022 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Keukenconcurrent Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4032 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Keukenkampioen Son is gevestigd op Ekkersrijt 4139 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Grando Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4084 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap De Brug Timmerfabriek Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2015 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming van den Boom Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 2004 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Houthandel H. Maas B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7108 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Kwantum Nederland B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4011 te Son en Breugel en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De besloten vennootschap Cartera B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7318 te Son en Breugel en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De besloten vennootschap Handelsonderneming Frijters B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1509 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in afval en schroot.
De besloten vennootschap Quaron B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1301 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in chemische producten.
De besloten vennootschap Jase Packaging B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7410 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Holt/Waterloo International is gevestigd op Ekkersrijt 4304 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Metafa Holland B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1311 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Metafa Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1311 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Decor Handelsmaatschappij B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1214 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Belihoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4309 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Econox B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1007 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Canam Sales B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7208 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Canam Roof Systems B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7208 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Kaban Panels B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4404 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Staalmarkt Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 7204 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in metalen en metaalertsen.
De besloten vennootschap Van Erp International B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7408 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Jansen Transport & Verhuur B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1502 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Rotom Nederland is gevestigd op Ekkersrijt 1428 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Aetaire International is gevestigd op Ekkersrijt 7408 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De onderneming Van Hemert Intech is gevestigd op Ekkersrijt 2056 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap GKS Packaging B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7308 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Unicorn Industrial Cleaning Solutions B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7057 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Smarte Partz Benelux B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1106 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Rieff Geo Service B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2012 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap DCD Projects B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7053 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap "Koop Kantoormeubel-Discount Ekkersrijt" B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De besloten vennootschap Jobline B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De onderneming Van Rooij Grafische Machines is gevestigd op Ekkersrijt 3106 te Son en Breugel en is actief in de branche gh mach. grafische/voedings-/genotm.ind..
De onderneming Office Centre is gevestigd op Ekkersrijt 7101 te Son en Breugel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De besloten vennootschap Koop Kantoorinrichting Den Bosch B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De besloten vennootschap Koop Supplies Den Bosch B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De besloten vennootschap Koop Kantoorinrichting B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in bedrijfsmeubels.
De onderneming Van Hoorn Piano's Vleugels is gevestigd op Ekkersrijt 6034 te Son en Breugel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De onderneming Vvandaag by 2b-Xclusive is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De besloten vennootschap E & M B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7318 te Son en Breugel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De besloten vennootschap Amee B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7318 te Son en Breugel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De onderneming Maree is gevestigd op Ekkersrijt 1333 te Son en Breugel en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De besloten vennootschap Ekkerson B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4111 te Son en Breugel en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De besloten vennootschap Grando Retail B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4084 te Son en Breugel en is actief in de branche gh huismeub./woningtext./vloerbed./verl..
De besloten vennootschap Music Book Company B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche gh el.huish.app./audio-/video/fotogr.art.
De onderneming Horecaslagerij van der Heijden is gevestigd op Ekkersrijt 3020 te Son en Breugel en is actief in de branche gh vlees(waren)/wild en gev. (niet lev.).
De besloten vennootschap Groenevelt Motoren B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1012 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/reparatie motorfiets(onderdel)en.
De naamloze vennootschap Groenevelt Motoren is gevestigd op Ekkersrijt 1012 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/reparatie motorfiets(onderdel)en.
De besloten vennootschap Auto-Inbouwcentrum Lean Mesman B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2023 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Autoservice Ekkersrijt is gevestigd op Ekkersrijt 2017 te Son en Breugel en is actief in de branche gh/hb in auto-onderdelen en -accessoires.
De besloten vennootschap Ad Hazenberg Autoschade B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1403 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap De Burgh Remservice B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1405 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Autoschade van Boxtel is gevestigd op Ekkersrijt 1119 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming De Molen Banden is gevestigd op Ekkersrijt 2020 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap J. de Rooy Garage B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap BAS Groep B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap B & T.T. Bedrijfswagen en Trailertechniek Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1015 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Auto Truck Service Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1407 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De onderneming Autobedrijf Hölscher is gevestigd op Ekkersrijt 1321 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Symonaise Centrale Mesman B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2023 te Son en Breugel en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap De Burgh Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2054 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Walter Cars & Trucks B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3101 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Golèn B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2054 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Autobedrijf van den Udenhout B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1001 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Autobedrijf gebr. de Heijde is gevestigd op Ekkersrijt 2008 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Rono Trading B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1223 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming R. Leenders Auto's is gevestigd op Ekkersrijt 1204 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De naamloze vennootschap Ted Strijbosch In- en verkoop gebruikte auto's is gevestigd op Ekkersrijt 1321 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap De Tweede Komo Auto's B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1420 te Son en Breugel en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Bufix Funderingstechniek B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4407 te Son en Breugel en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap Knaapen Renovatie en Onderhoud B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche overige bouwinstallatie.
De besloten vennootschap Innovent Luchttechniek B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1007 te Son en Breugel en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De naamloze vennootschap Van der Velden Verwarming & Sanitair is gevestigd op Ekkersrijt 4202 te Son en Breugel en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De besloten vennootschap L.A.B.-Rodam B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap De Kever Installaties B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2042 te Son en Breugel en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap Elektro Techniek van Lieshout B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2021 te Son en Breugel en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap Van Lieshout Beheer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2021 te Son en Breugel en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De besloten vennootschap Camtronics B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3209 te Son en Breugel en is actief in de branche reparatie en onderhoud van machines.
De onderneming Harrie Reijnders is gevestigd op Ekkersrijt 1426a te Son en Breugel en is actief in de branche vervaardiging van overige meubels.
De onderneming Interieurspuiterij Reijnders is gevestigd op Ekkersrijt 1426a te Son en Breugel en is actief in de branche vervaardiging van overige meubels.
De onderneming Tridec is gevestigd op Ekkersrijt 6030 te Son en Breugel en is actief in de branche carrosseriebouw/verv. aanhangers/oplegg..
De onderneming Vogels Autogassystemen is gevestigd op Ekkersrijt 3016 te Son en Breugel en is actief in de branche verv. niet-elektr(on)ische auto-onderd..
De besloten vennootschap Velltec Communication Technology B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4417 te Son en Breugel en is actief in de branche vervaardiging van communicatieapparatuur.
De besloten vennootschap Catena Radio Design B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6040 te Son en Breugel en is actief in de branche verv. elektronische componenten.
De onderneming Asuro is gevestigd op Ekkersrijt 1323 te Son en Breugel en is actief in de branche verv. elektronische componenten.
De onderneming Betonson is gevestigd op Ekkersrijt 3301 te Son en Breugel en is actief in de branche verv. producten van beton voor de bouw.
De onderneming Final-Touch is gevestigd op Ekkersrijt 4502 te Son en Breugel en is actief in de branche grafische afwerking en verwante activit.
De besloten vennootschap Schuttingbouw H. Maas B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7108 te Son en Breugel en is actief in de branche verv. overig timmerwerk voor de bouw.
De besloten vennootschap Mainteq Europe B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4134 te Son en Breugel en is actief in de branche agrarisch technologisch onderzoek (s en o).
De besloten vennootschap Leermakers/Van der Vleuten Evenementen B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1205 te Son en Breugel en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming Aquart is gevestigd op Ekkersrijt 1325 te Son en Breugel en is actief in de branche aanleg van interieurbeplantingen.
De besloten vennootschap Ledzgo B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4304 te Son en Breugel en is actief in de branche acquisitie (reclame-).
De besloten vennootschap Payroll & International Benefit Services B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4095 te Son en Breugel en is actief in de branche payrolling (personeelsbeheer).
De besloten vennootschap Rolmaat B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7102 te Son en Breugel en is actief in de branche autobusverhuur (zonder chauffeur).
De besloten vennootschap Van der Maat Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7102 te Son en Breugel en is actief in de branche aan- en verkoop van onroerend goed (geen verhuur).
De besloten vennootschap Colorado B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3125 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Sonar Geotechniek B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Valij B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap ProfSigns B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1335 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Pneumix Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7057 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Jase Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7410 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap J.H.C. de Rooy Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Albatros Son Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1412 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Vogels Autogassystemen is gevestigd op Ekkersrijt 3016 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap SW Beheer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming Media Advies Eindhoven (MAE) is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche programmabladuitgeverijen.
De besloten vennootschap Movies on Demand B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche overige telecommunicatie.
De besloten vennootschap Holding Harrie van Son & Partners B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche ansichtkaartenuitgeverijen.
De onderneming Beij Ching is gevestigd op Ekkersrijt 1408 te Son en Breugel en is actief in de branche catering (party-; uitzending van diners, snacks, e.
De besloten vennootschap Microtech Netherlands B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Allurion Telecom B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap G.M. de Rooy & Zn. Internationaal Transportbedrijf Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Wester Transport Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7604 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap De Rooy Distributie B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Transportbedrijf P. van der Maat B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7102 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Transport- en Grondwerk P. Overmans B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1008 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap D. Klunder Transport B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1013 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De onderneming Rhenus Contract Logistics is gevestigd op Ekkersrijt 2060a te Son En Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De onderneming Anja´s Special Delivery is gevestigd op Ekkersrijt 7501 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Autoambulance & Transportservice Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1015 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Abton Europe B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4304 te Son en Breugel en is actief in de branche boormachines (gereedschapswerktuigen).
De besloten vennootschap Universal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2012 te Son en Breugel en is actief in de branche banden (tractor-).
De besloten vennootschap HiTi Digital Europe B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1331 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap BenK Telecom Solutions B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005 te Son en Breugel en is actief in de branche aardklemmen (elektrotechnisch installatiemateriaal.
De besloten vennootschap Mystar Computer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6050 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Techxs Value Added IT Distribution B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4601 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De besloten vennootschap Videoland Participaties B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche automatiseringsbureaus (allround; levering van har.
De onderneming Beauty XL is gevestigd op Ekkersrijt 7304 te Son en Breugel en is actief in de branche badzout.
De besloten vennootschap Lekkerland Nederland B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7601 te Son en Breugel en is actief in de branche chocolade.
De onderneming Bloemengroothandel Lamers is gevestigd op Ekkersrijt 7419 te Son en Breugel en is actief in de branche aarde (tuin-).
De onderneming S.E.L. Supplies is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche aarde (tuin-).
De besloten vennootschap Provision Trading B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7304 te Son en Breugel en is actief in de branche aanhangwagens (caravans en vouwwagens).
De onderneming Rossano Wijnimport is gevestigd op Ekkersrijt 7102 te Son en Breugel en is actief in de branche aardappelen (consumptie-).
De besloten vennootschap Frank Walder NL B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1412 te Son en Breugel en is actief in de branche babykleding.
De besloten vennootschap Flower Design Noordwijk B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7421 te Son en Breugel en is actief in de branche aardewerk.
De besloten vennootschap Genzo Zonwering B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4603 te Son en Breugel en is actief in de branche bewegwijzering in gebouwen (plaatsen van).
De onderneming Knaapen Planmatig Onderhoud is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche constructieschildersbedrijven (geen scheepsschilde.
De onderneming Timmer-Interieurbedrijf De Meester is gevestigd op Ekkersrijt 1404 te Son en Breugel en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
De onderneming Knaapen Breda is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
De onderneming HJJ Montage is gevestigd op Ekkersrijt 1319 te Son en Breugel en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
De besloten vennootschap Knaapen Beheer en Onderhoud B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4504 te Son en Breugel en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Van Eck Trappen & Kozijnen B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7402 te Son en Breugel en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Jennissen Son Aanneming B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3125 te Son en Breugel en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4008 te Son en Breugel en is actief in de branche onroerend goed projectontwikkeling.
De besloten vennootschap JaSonnius B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4008 te Son en Breugel en is actief in de branche onroerend goed projectontwikkeling.
De onderneming Meubelmakerij Frank Kolder is gevestigd op Ekkersrijt 1327 te Son en Breugel en is actief in de branche aanrechtbladen.
De besloten vennootschap Bakker Metaalbewerkingsbedrijf B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1310 te Son en Breugel en is actief in de branche aanlijmmachines.
De besloten vennootschap Pneumix Injection Units B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7057 te Son en Breugel en is actief in de branche aanlijmmachines.
De besloten vennootschap Cryozone B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4611 te Son en Breugel en is actief in de branche aanjagers.
De besloten vennootschap Smit Ovens B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4302 te Son en Breugel en is actief in de branche afvalverbranders.
De onderneming Koledo European Led Company is gevestigd op Ekkersrijt 7051 te Son en Breugel en is actief in de branche armaturen (verlichtings-; niet voor voertuigen).
De besloten vennootschap Smederij-Lasbedrijf Swinkels B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3002 te Son en Breugel en is actief in de branche adresplaatjes (metalen).
De besloten vennootschap Kerbos B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1201 te Son en Breugel en is actief in de branche bankschroeven (handgereedschap).
De besloten vennootschap Bakker Fijnmetaal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1310 te Son en Breugel en is actief in de branche algemene metaalbewerking.
De besloten vennootschap Sekomet B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1309 te Son en Breugel en is actief in de branche algemene metaalbewerking.
De besloten vennootschap Machinefabriek De Kort B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7306 te Son en Breugel en is actief in de branche algemene metaalbewerking.
De besloten vennootschap Adruu B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7302 te Son en Breugel en is actief in de branche alumineerinrichtingen.
De besloten vennootschap Jan Swinkels Beheer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3002 te Son en Breugel en is actief in de branche assen (gesmede).
De besloten vennootschap Transportbeton Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1502 te Son en Breugel en is actief in de branche betonmortel (stortklare).
De besloten vennootschap Jansen Beton B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1502 te Son en Breugel en is actief in de branche betonmortel (droge).
De besloten vennootschap Decor Produktiemaatschappij B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1216 te Son en Breugel en is actief in de branche aarden buizen (draineerbuizen en hulpstukken).
Op 26 februari 2013 is het faillissement uitgesproken van Group Ultimate Technical Solutions Bv. Het insolventienummer is F.13/13/196. Group Ultimate Technical Solutions Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 26 februari 2013 is het faillissement uitgesproken van Group Ultimate Technical Solutions Bv. Het insolventienummer is F.01/13/194. Group Ultimate Technical Solutions Bv is gevestigd in Son en Breugel.
De besloten vennootschap De Letterspecialist B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2010 te Son en Breugel en is actief in de branche beslag (kunststof; bouw-, koffer-, meubel-).
De besloten vennootschap MB Business Promotion B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7316 te Son en Breugel en is actief in de branche appreteerbedrijven (textiel-).
Op 20 november 2012 is het faillissement uitgesproken van Timmerfabriek De Brug Bv. Het insolventienummer is F.01/12/1098. Timmerfabriek De Brug Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 10 juli 2012 is de surseance uitgesproken van Tandem Retail Bv. Het insolventienummer is S.01/12/71. Tandem Retail Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 24 april 2012 is de surseance uitgesproken van Tandem Retail Bv. Het insolventienummer is S.03/12/4. Tandem Retail Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 14 februari 2012 is het faillissement uitgesproken van Moviebank Sales En DiStributie Bv. Het insolventienummer is F.01/12/133. Moviebank Sales En DiStributie Bv is gevestigd in Son en Breugel.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01