Xtreem Bulktransport B.V. te Son en Breugel

Ekkersrijt 3133, 5692CD Son en Breugel

De besloten vennootschap Xtreem Bulktransport B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 18087343 en is gelegen in Industrieterrein Ekkersrijt in de gemeente Son en Breugel. Bij Xtreem Bulktransport B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 16 ondernemingen in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen) in deze omgeving.

Op 1 oktober 2013 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Bulktransport Bv. Het insolventienummer is F.01/13/945. Xtreem Bulktransport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Bulktransport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.

Lees hier alles over het faillissement van Xtreem Bulktransport B.V..

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Xtreem Bulktransport B.V.

Bezoekadres:
Ekkersrijt 3133
Postcode / plaats:
5692CD Son en Breugel
Provincie:
Noord-Brabant

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Xtreem Bulktransport B.V.
Branche:
Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
18087343
Vestigingsnummer:
000005509564
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers

Laatste 100 meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 18 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Transport Bv. Het insolventienummer is F.01/14/207. Xtreem Transport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Transport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.
Op 1 oktober 2013 is het faillissement uitgesproken van Xtreem Bulktransport Bv. Het insolventienummer is F.01/13/945. Xtreem Bulktransport Bv is gevestigd in Son en Breugel. Xtreem Bulktransport Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.
De besloten vennootschap Xtreem Trading en Verhuur B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De besloten vennootschap Xtreem Transport B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 3133 te Son en Breugel en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Lumosa LED B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1323 te SON EN BREUGEL en is actief in de branche Groothandel in verlichtingsartikelen.
Op 4 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van Video Participaties Bv. Het insolventienummer is F.01/14/116. Video Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Op 7 februari 2014 is het faillissement uitgesproken van Videoland Participaties Bv. Het insolventienummer is F.09/14/88. Videoland Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel.
Gemeenteblad 5, jan. 2014 - Ontwerpbestemmingsplan 'Son Midden; Europalaan 2A'
Op 17 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movies Twenty 4U Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1194. Movies Twenty 4U Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movies Twenty 4U Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.
Op 20 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movies Twenty 4U Bv. Het insolventienummer is F.09/13/1094. Movies Twenty 4U Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movies Twenty 4U Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.
Op 4 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movie Max Finance Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1139. Movie Max Finance Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movie Max Finance Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
Op 4 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Movie Max Participaties Bv. Het insolventienummer is F.01/13/1138. Movie Max Participaties Bv is gevestigd in Son en Breugel. Movie Max Participaties Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
De besloten vennootschap Saturn Eindhoven Ekkersrijt B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4086 te Son en Breugel en is actief in de branche Winkels in elektrische huishoudelijke apparatuur en onderdelen daarvoor.
De besloten vennootschap Schellens Retail B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2025-2027 te Son En Breugel en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.
Evenementen - Evenementenvergunning Jaarmarkt
Evenementen - Evenementenvergunning Towerfestival
Evenementen - Vergunning evenement “Oktoberfest”
Op 7 mei 2013 is het faillissement uitgesproken van Uzs Brabant Bv. Het insolventienummer is F.01/13/456. Uzs Brabant Bv is gevestigd in Son en Breugel.
De onderneming FleuraMetz Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 7419 te Son en Breugel en is actief in de branche aarde (tuin-).
De onderneming Meubelstoffeerderij P. Swinkels is gevestigd op Ekkersrijt 4425 te Son en Breugel en is actief in de branche reparatie en stoffering van meubels.
De onderneming Quiero is gevestigd op Ekkersrijt 4502 te Son en Breugel en is actief in de branche overige recreatie n.e.g..
De besloten vennootschap Body-Care Verbeek B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4206 te Son en Breugel en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De besloten vennootschap 24/7 Chauffeursdiensten B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4415 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap DeGraaf Technisch Personeel B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2029 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap 1ToDrive B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4409 te Son en Breugel en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De besloten vennootschap Brouwers Reklame B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1337 te Son en Breugel en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Markand Media is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Aroen Autoservice & APK is gevestigd op Ekkersrijt 3004 te Son en Breugel en is actief in de branche keuring en controle.
De besloten vennootschap B.V. Van Hemert A.L.M. is gevestigd op Ekkersrijt 2056 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Knaapen Facilities B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 6036 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Inpijn-Blokpoel Son Milieu B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Mat-Tech B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4605 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Sonar Geotechnical Engineering B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2058 te Son en Breugel en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Jonker Advies Corporate Finance B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4502a te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Koop Beheer B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2005b te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Conformiso B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4419 te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Syndeks is gevestigd op Ekkersrijt 4504 te Son en Breugel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Videoland Digitaal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4090 te Son en Breugel en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De onderneming Dinkelberg & Kuipers Accountants-Adviseurs is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Midion is gevestigd op Ekkersrijt 4134 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming Midion Outsourcing is gevestigd op Ekkersrijt 4134 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De vennootschap onder firma Bernards Belastingadvies VOF is gevestigd op Ekkersrijt 4502 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap 365 Payroll en Salarisadministratie B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4415 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Van der Velden Advies B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4609 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Van Tits Advies B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2046 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming I-Co is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Ferenda B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4204 te Son en Breugel en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De besloten vennootschap Decor Pensioen en Management B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1214 te Son en Breugel en is actief in de branche pensioenfondsen.
De besloten vennootschap F. van Dooren Holding B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2010 te Son en Breugel en is actief in de branche administratiekantoren voor aandelen e.d..
De besloten vennootschap Kaban B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4404 te Son en Breugel en is actief in de branche expediteurs/cargadoors/bevrachters e.d..
De besloten vennootschap Lekkerland Vending Services B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7601 te Son en Breugel en is actief in de branche colportage, straathandel en detailhandel.
De besloten vennootschap De Rooy Warehousing B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2037 te Son en Breugel en is actief in de branche laad-, los- en overslagactiviteiten.
De besloten vennootschap Distributiecentrum Van den Anker B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7604 te Son en Breugel en is actief in de branche opslag.
De vennootschap onder firma Initi V.O.F. is gevestigd op Ekkersrijt 2004 te Son en Breugel en is actief in de branche audio- en video-apparaten.
De onderneming Van Hemert Geotechniek is gevestigd op Ekkersrijt 1402 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Liemar Automatiseringen B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4502a te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Max My Site is gevestigd op Ekkersrijt 7308 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Alletha B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4429 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Publik reclamebureau is gevestigd op Ekkersrijt 4406 te Son en Breugel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Burger King Restaurant EKKERSRIJT is gevestigd op Ekkersrijt 4019 te Son en Breugel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap Van Kemenade Tuincentrum B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1509 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Vijvercentrum Ekkersrijt is gevestigd op Ekkersrijt 7418 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Prenatal is gevestigd op Ekkersrijt 4155 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Tapijtcentrum Nederland is gevestigd op Ekkersrijt 4014 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Sanders Meubelstad Son is gevestigd op Ekkersrijt 4121 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Sijben Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4119 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Trendhopper Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4101 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Leolux is gevestigd op Ekkersrijt 4040 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Van der Vlist Valhal B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4115 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Van den Heuvel Verlichting/Kleinmeubel B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4026 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Leef is gevestigd op Ekkersrijt 4123 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Natuzzi by Donjon is gevestigd op Ekkersrijt 4007 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Rofra Meubelen Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4015 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Morgana Slaapkamers is gevestigd op Ekkersrijt 4115A te Son en Breugel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Carpetright is gevestigd op Ekkersrijt 4109 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De onderneming Gamma Ekkersrijt is gevestigd op Ekkersrijt 4030 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Bruynzeel Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 4020 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Brugman Keukens & Badkamers Son is gevestigd op Ekkersrijt 4024 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Køkken B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4147 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Sanidirect Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4016 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Tulp Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 4022 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Keukenconcurrent Eindhoven is gevestigd op Ekkersrijt 4032 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Keukenkampioen Son is gevestigd op Ekkersrijt 4139 te Son En Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Grando Eindhoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4084 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap De Brug Timmerfabriek Son B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 2015 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming van den Boom Keukens is gevestigd op Ekkersrijt 2004 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Houthandel H. Maas B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7108 te Son en Breugel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Kwantum Nederland B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4011 te Son en Breugel en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De besloten vennootschap Cartera B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7318 te Son en Breugel en is actief in de branche niet-gespecialiseerde groothandel.
De besloten vennootschap Handelsonderneming Frijters B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1509 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in afval en schroot.
De besloten vennootschap Quaron B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1301 te Son en Breugel en is actief in de branche groothandel in chemische producten.
De besloten vennootschap Jase Packaging B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7410 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De onderneming Holt/Waterloo International is gevestigd op Ekkersrijt 4304 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Metafa Holland B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1311 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Metafa Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1311 te Son en Breugel en is actief in de branche gh ijzer-/metaalwaren/verwarmingsapp..
De besloten vennootschap Decor Handelsmaatschappij B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1214 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Econox B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 1007 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Belihoven B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 4309 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
De besloten vennootschap Canam Sales B.V. is gevestigd op Ekkersrijt 7208 te Son en Breugel en is actief in de branche gh hout/sanitair/overige bouwmaterialen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01