Lita's Naaiatelier te Spijkenisse

J. Kluitstraat 14, 3201KW Spijkenisse

De onderneming Lita's Naaiatelier is gevestigd op J. Kluitstraat 14 te Spijkenisse en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57505357 en is gelegen in Vierambachten in de gemeente Spijkenisse. Bij Lita's Naaiatelier is 1 persoon werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Lita's Naaiatelier

Bezoekadres:
J. Kluitstraat 14
Postcode / plaats:
3201KW Spijkenisse
Provincie:
Zuid-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Lita's Naaiatelier
Branche:
Reparatie van overige consumentenartikelen
Kvk nummer:
57505357
Vestigingsnummer:
000026942658
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Lia Sch?fer is gevestigd op J. Kluitstraat 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Scheppende kunst en documentaire schrijvers.
De vennootschap onder firma Van der Pluijm & Schafer V.O.F. is gevestigd op J. Kluitstraat 4 te Spijkenisse en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming W.C.M. Guldenaar is gevestigd op J. Kluitstraat 12 te Spijkenisse en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De onderneming J.P. van der Est Guest is gevestigd op J. Kluitstraat 12 te Spijkenisse en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming P. van Appeldoorn E & I is gevestigd op J. Kluitstraat 16 te Spijkenisse en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De vennootschap onder firma Tandtechnisch Laboratorium Spijkenisse V.O.F. is gevestigd op J. Kluitstraat 28 te Spijkenisse en is actief in de branche verv. medische instr./hulpmiddelen.
De onderneming Baby Echo Bureau is gevestigd op J. Kluitstraat 26 te Spijkenisse en is actief in de branche reproductie van opgenomen media.
De onderneming CreaFleur Consultancy is gevestigd op J. de Baanlaan 153 te Spijkenisse en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01