Kapsalon Joukje te Eastermar

Elte Martens Beimastr 31, 9261VG Eastermar

De onderneming Kapsalon Joukje is gevestigd op Elte Martens Beimastr 31 te Eastermar en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01066065 en is gelegen in Eastermar in de gemeente Tytsjerksteradiel. Bij Kapsalon Joukje zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 3 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Kapsalon Joukje

Bezoekadres:
Elte Martens Beimastr 31
Postcode / plaats:
9261VG Eastermar
Provincie:
Friesland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Kapsalon Joukje
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
01066065
Vestigingsnummer:
000012939323
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Aanvraag straatfestival op 30 augustus 2014 te Eastermar
Ontvangen melding Wet Milieubeheer E M Beimastrjitte 8 Eastermar.
Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning,  Elte Martens Beimastr 7 te Eastermar
Aanvraag Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf te Eastermar
Aanvraag exploiteren horecaberdrijf te Eastermar
De onderneming Schoonheidssalon Aurora is gevestigd op Elte Martens Beimastr 57 te Eastermar en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Coöperatie Christelijk Basisonderwijs Fryslân UA is gevestigd op Elte Martens Beimastr 11A te Eastermar en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De onderneming G.P. Koopmans, kunstschilder is gevestigd op Elte Martens Beimastr 18 te Eastermar en is actief in de branche schrijven en overige scheppende kunst.
De onderneming Ada Roelants Verandermanagement is gevestigd op Elte Martens Beimastr 8 te Eastermar en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Eetcafé 't Breed is gevestigd op Elte Martens Beimastr 40 te Eastermar en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Meerzigt is gevestigd op Elte Martens Beimastr 8 te Eastermar en is actief in de branche hotels e.d..
De onderneming Herbergh "De Parel fân Eastermar" is gevestigd op E M Beimastrjitte 15 te Eastermar en is actief in de branche hotels e.d..
De onderneming De Zandloper is gevestigd op Elte Martens Beimastr 7 te Eastermar en is actief in de branche hotels e.d..
De onderneming Greideroas is gevestigd op Elte Martens Beimastr 30 te Eastermar en is actief in de branche audio- en video-apparaten.
De onderneming Lars Hoekstra Webdesign is gevestigd op Elte Martens Beimastr 68 te Eastermar en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De onderneming Rijwielhandel van der Valle is gevestigd op Elte Martens Beimastr 44 te Eastermar en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De onderneming "It quilters hûske" is gevestigd op Elte Martens Beimastr 50 te Eastermar en is actief in de branche winkels kledingst./huish.textiel/fourn..
De onderneming Alles ûnder ien Dak is gevestigd op Elte Martens Beimastr 33 te Eastermar en is actief in de branche winkels brood/banket/chocolade/suikerw..
De onderneming Uitgeverij Simon is gevestigd op Elte Martens Beimastr 26 te Eastermar en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming Apotheekhoudende huisartspraktijk Wiersema is gevestigd op Elte Martens Beimastr 46 te Eastermar en is actief in de branche acupuncturisten (artsenpraktijken).
De onderneming Oare Wei is gevestigd op Elte Martens Beimastr 2 te Eastermar en is actief in de branche licenties (exploitatie van).
De onderneming J. Hamstra's Groenten en Fruit is gevestigd op Elte Martens Beimastr 53 te Eastermar en is actief in de branche aardappelen, groenten en fruit.
De onderneming Rietdekkersbedrijf Harry van der Woude is gevestigd op Elte Martens Beimastr 24 te Eastermar en is actief in de branche aannemersbedrijven van dakdekkerswerk.
De onderneming Klussenbedrijf Zeilstra is gevestigd op Elte Martens Beimastr 67 te Eastermar en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01