>  > 

Bedrijven in de wijk Overvecht in Utrecht

Bekijk alle bedrijven gevonden in de wijk Overvecht in de gemeente Utrecht.

De onderneming Bloemenmeisje manon is gevestigd op Mexicodreef 141 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De besloten vennootschap Optimus Total Services B.V. is gevestigd op Jacoba van Beierendreef 97 te UTRECHT en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De vennootschap onder firma Urumchi is gevestigd op Tafelbergdreef 18 te UTRECHT en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De maatschap Mutual Interest is gevestigd op F de Soet-Ten Boschdr 10 te UTRECHT en is actief in de branche Vervoer per taxi. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming De Kippenhut is gevestigd op Gambiadreef 229 te UTRECHT en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De vennootschap onder firma Mr Sushi & Miss Wok Breda v.o.f. is gevestigd op Fortunadreef 81 te UTRECHT en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Nien & Fien Fotografie is gevestigd op Dommeringdreef 115 te UTRECHT en is actief in de branche Fotografie. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Optic Notion is gevestigd op Gloriantdreef 4A te UTRECHT en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Taxi Rag is gevestigd op Falklanddreef 130 te UTRECHT en is actief in de branche Vervoer per taxi. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Uvents is gevestigd op Jaap Edendreef 120 te UTRECHT en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158