Bedrijven in Overvecht

Wil je weten welke bedrijven er in Overvecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Overvecht.

In Overvecht zoek ik een:

  Artiestenbureau Sowieso
  juli 2017

  De onderneming Artiestenbureau Sowieso is gevestigd op Rapenburchdreef 50 te Utrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  3562HBUtrechtOvervechtNeckardreef en omgeving
  Berrens Consultancy
  juli 2017

  De onderneming Berrens Consultancy is gevestigd op Aidadreef 99 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  3561GEUtrechtOvervechtWolga- en Donaudreef en omgeving
  Slagerij Bladi
  juli 2017

  De vennootschap onder firma Slagerij Bladi is gevestigd op Zambesidreef 41 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

  3564CAUtrechtOvervechtZambesidreef en omgeving
  WWR-BOUW
  juli 2017

  De onderneming WWR-BOUW is gevestigd op Seinedreef 60 te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  3562KSUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  S.M.A. Sprint
  juli 2017

  De vennootschap onder firma S.M.A. Sprint is gevestigd op Cantondreef 47 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  3564JLUtrechtOvervechtTigrisdreef en omgeving
  Wolfraam Lichttechniek
  juli 2017

  De onderneming Wolfraam Lichttechniek is gevestigd op Rhodosdreef 116 te Utrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  3562TJUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  Axxent Verhuur B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Axxent Verhuur B.V. is gevestigd op Faustdreef 415 te Utrecht en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

  3561LNUtrechtOvervechtTaag- en Rubicondreef en omgeving
  Axxent Investment B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Axxent Investment B.V. is gevestigd op Faustdreef 415 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

  3561LNUtrechtOvervechtTaag- en Rubicondreef en omgeving
  Netwerktrainer B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Netwerktrainer B.V. is gevestigd op Pallas-Athenedreef 10 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  3561PEUtrechtOvervechtWolga- en Donaudreef en omgeving
  Stichting Madjoe Dua Utrecht
  juni 2017

  De stichting Stichting Madjoe Dua Utrecht is gevestigd op Koeweitdreef 30 te Utrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  3564HCUtrechtOvervechtTigrisdreef en omgeving
  Mondzorg Hoshmand
  juni 2017

  De onderneming Mondzorg Hoshmand is gevestigd op Dorbeendreef 30 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  3561KCUtrechtOvervechtTaag- en Rubicondreef en omgeving
  AHR Beleggingen B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap AHR Beleggingen B.V. is gevestigd op Californiedreef 4 te Utrecht en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  3565BLUtrechtOvervechtBedrijventerrein en omgeving
  AHR Facility B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap AHR Facility B.V. is gevestigd op Californiedreef 4 te Utrecht en is actief in de branche Facility management.

  3565BLUtrechtOvervechtBedrijventerrein en omgeving
  AHR Uitzenden B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap AHR Uitzenden B.V. is gevestigd op Californiedreef 4 te Utrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  3565BLUtrechtOvervechtBedrijventerrein en omgeving
  Y?-SER Home Decoration Overvecht B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Y?-SER Home Decoration Overvecht B.V. is gevestigd op Roelantdreef 261--262 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in huishoudtextiel.

  3562KKUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  Rijschool Utrechter
  juni 2017

  De onderneming Rijschool Utrechter is gevestigd op Kasaidreef 91 te Utrecht en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  3564ATUtrechtOvervechtZambesidreef en omgeving
  Ons Eethuis
  juni 2017

  De vennootschap onder firma Ons Eethuis is gevestigd op Japuradreef 2 te Utrecht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  3563EDUtrechtOvervechtVechtzoom-noord, Klopvaart
  Dowco
  juni 2017

  De onderneming Dowco is gevestigd op Androsdreef 78 te Utrecht en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  3562XCUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  Red Ninja Media
  juni 2017

  De onderneming Red Ninja Media is gevestigd op Korfoedreef 123 te Utrecht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  3562SHUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  packr ICT
  juni 2017

  De vennootschap onder firma packr ICT is gevestigd op Patagoniedreef 116 te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  3563BDUtrechtOvervechtVechtzoom-zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Overvecht

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk