>  > 

Bedrijven in de wijk Venlo-Centrum in Venlo

Bekijk alle bedrijven gevonden in de wijk Venlo-Centrum in de gemeente Venlo.

De vennootschap onder firma Enter is gevestigd op Schoolstraat 7 te VENLO en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Chantal van Kessel is gevestigd op Havenkade 40 te VENLO en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Natuurlijk Mooi! Huidverbetering & Visagie is gevestigd op Kwietheuvel 24 te VENLO en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Vieten Consultancy is gevestigd op Mgr Boermansstraat 34A te VENLO en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Mieke Jakobs is gevestigd op Grote Beekstraat 19 te VENLO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Pieter Coffee Wine & Good Food is gevestigd op Bartelsplaats 13 te VENLO en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Straetus Venlo is gevestigd op Kolenstraat 37 te VENLO en is actief in de branche Kredietinformatie- en incassobureaus. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Teeuwen Event Support is gevestigd op Hogeweg 36 te VENLO en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De besloten vennootschap BEASY B.V. is gevestigd op Spoorstraat 42-52 K110 te VENLO en is actief in de branche Uitzendbureaus. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.
De onderneming Eetcaf? Ararat is gevestigd op Straelseweg 66-68 te VENLO en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in juli 2016.

Alle wijken in Venlo

Buurten in Venlo-Centrum

Wist je dat...?
Almere de meeste bedrijfsvoertuigen heeft?
33.495 bedrijfswagens
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158