Bedrijven in de wijk Venlo-Centrum in Venlo

Er zijn 634 bedrijven gevonden in de wijk Venlo-Centrum in de gemeente Venlo.
De onderneming brocantesjiek is gevestigd op Noord Binnensingel 9-B te VENLO en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming C.E.T. is gevestigd op Spoorstraat 42 te VENLO en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming Friture de Hoegewaeg is gevestigd op Hogeweg 6 te VENLO en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in augustus 2014.
De onderneming Bespaarlinq is gevestigd op Helbeek 82 te VENLO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in juli 2014.
De besloten vennootschap IP Pharmacy Nederland B.V. is gevestigd op Puteanusstraat 33 te VENLO en is actief in de branche Groothandel in farmaceutische producten. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De vereniging Venlose Kegel Club is gevestigd op Prinsenhofstraat 6 te VENLO en is actief in de branche Bowlen, kegelen, biljarten e.d.. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De onderneming Logopediepraktijk E. Thijssen-Helmes is gevestigd op Deken van Oppensingel 61a te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in maart 2014.
De onderneming Katoo's Cupcakes is gevestigd op Havenkade 37 te VENLO en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Bespaarlinq is gevestigd op Wilhelminastraat 16-A te VENLO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Kingz Wear is gevestigd op Lomstraat 39-A te VENLO en is actief in de branche Winkels in herenkleding. Deze onderneming is opgericht in januari 2014.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01