>  > 

Bedrijven in de wijk Venlo-Centrum in Venlo

Er zijn 818 bedrijven gevonden in de wijk Venlo-Centrum in de gemeente Venlo.

De onderneming Old Frames New Pictures is gevestigd op Noord Binnensingel 13A te VENLO en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Deze onderneming is opgericht in juni 2016.
De besloten vennootschap MooiLogisch Beheer B.V. is gevestigd op Rozenkransstraat 7 te VENLO en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Koekje erbij? Nederlands als tweede taal is gevestigd op Helbeek 125 te VENLO en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Edith Scheffer is gevestigd op Jacob van Deventerstraat 6 te VENLO en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g.. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Tom Horecadienstverlening is gevestigd op Noord Binnensingel 9B te VENLO en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens). Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming N. van Dijk hodn Burgers & Beers is gevestigd op Steenstraat 6 te VENLO en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Warslo is gevestigd op Straelseweg 29 te VENLO en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in mei 2016.
De onderneming Studio Hele Hoge Bomen is gevestigd op Aan Cedron 3 te VENLO en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Deze onderneming is opgericht in april 2016.
De onderneming Mark Driessen t.h.o.d.n. Run2Day Venlo is gevestigd op Kwartelenmarkt 9 te VENLO en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport). Deze onderneming is opgericht in april 2016.
De besloten vennootschap TMN Fashion B.V. is gevestigd op Klaasstraat 18 te VENLO en is actief in de branche Financiële holdings. Deze onderneming is opgericht in april 2016.

Alle wijken in Venlo

Buurten in Venlo-Centrum

Wist je dat...?
de buurt Rijen in de gemeente Gilze en Rijen de meeste motoren en andere motortweewielers heeft?
755 motortweewielers
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158