>  > 

Bedrijven in de wijk Venlo-Centrum in Venlo

Er zijn 779 bedrijven gevonden in de wijk Venlo-Centrum in de gemeente Venlo. In de afgelopen maand zijn er 8 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De onderneming Huijbregts Arbeidsdeskundig Advies is gevestigd op Herungerstraat 61 te VENLO en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De onderneming Listig Advertising is gevestigd op Bolwaterstraat 11 te VENLO en is actief in de branche Reclamebureaus. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Annalise Rietveld is gevestigd op Helbeek 123 te VENLO en is actief in de branche Overige administratiekantoren. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Paul Bax is gevestigd op Deken van Oppensingel 61A te VENLO en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming SL Klus is gevestigd op Sint Martinusstraat 21 te VENLO en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming DinnerTime! Catering en Maaltijdservice is gevestigd op Wilhelminastraat 7B te VENLO en is actief in de branche Eventcatering. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Simone Rayer is gevestigd op Lichtenberg 4 te VENLO en is actief in de branche Public relationsbureaus. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Perfection 61 Lunchroom is gevestigd op Kleine Kerkstraat 16 te VENLO en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming Mejuffrouw Spinozium is gevestigd op Bolwaterstraat 26 te VENLO en is actief in de branche Winkels in tweedehands goederen (geen kleding). Deze onderneming is opgericht in september 2015.
De onderneming FLORES nano brewery is gevestigd op Dominicanenplein 35 te VENLO en is actief in de branche cafés. Deze onderneming is opgericht in september 2015.

Alle wijken in Venlo

Buurten in Venlo-Centrum

Wist je dat...?
de buurt Calveen in de gemeente Amersfoort de meeste bedrijfsvoertuigen heeft?
4.510 bedrijfswagens
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158