>  > 

Bedrijven in de wijk Venlo-Centrum in Venlo

Er zijn 790 bedrijven gevonden in de wijk Venlo-Centrum in de gemeente Venlo. In de afgelopen maand zijn er 11 nieuwe bedrijven toegevoegd.

De besloten vennootschap John Doe Venlo B.V. is gevestigd op Houtstraat 8 te VENLO en is actief in de branche cafés. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming CoFactory Co?peratie U.A. is gevestigd op Noord Buitensingel 59 te VENLO en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De besloten vennootschap beaconCity B.V. is gevestigd op Wilhelminapark 1 te VENLO en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De vennootschap onder firma Kefee Pollux is gevestigd op Parade 68C te VENLO en is actief in de branche cafés. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Apartment Venlo is gevestigd op Jan de Verwerstraat 11 te VENLO en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Karin Mode en Theaterkostuums is gevestigd op van Cleefstraat 9 te VENLO en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De onderneming Signori is gevestigd op Parade 78A te VENLO en is actief in de branche Reisorganisatie. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De onderneming Mazzl is gevestigd op Peperstraat 6 te VENLO en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De onderneming Klussenbedrijf Kurstak is gevestigd op Straelseweg 73 te VENLO en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De onderneming PSC Management is gevestigd op Helbeek 139 te VENLO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158