Zwagerman Materieel B.V. te Nederhorst den Berg

Middenweg 81, 1394AE Nederhorst den Berg

De besloten vennootschap Zwagerman Materieel B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 32040437 en is gelegen in Horstermeer in de gemeente Wijdemeren. Bij Zwagerman Materieel B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 14 ondernemingen in de branche garagebedrijven in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Horstermeer en omgeving

Adres en contactgegevens Zwagerman Materieel B.V.

Bezoekadres:
Middenweg 81
Postcode / plaats:
1394AE Nederhorst den Berg
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Zwagerman Materieel B.V.
Branche:
Garagebedrijven
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
32040437
Vestigingsnummer:
000019039271
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Administratiekantoor A. Siewertsen B.V. is gevestigd op Middenweg 81G te Nederhorst den Berg en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Zwagerman Cranes International B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Zwagerman Verhuur, Materieel en Transport B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche bouwkraanverhuur (zonder bedienend personeel).
De onderneming Zwagerman Direktie is gevestigd op Middenweg 81a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap B.V. Barnhoorn & Zwagerman is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche asfalteermachines.
De besloten vennootschap Barnhoorn Nederhorst B.V. is gevestigd op Middenweg 81EN 81A te Nederhorst den Berg en is actief in de branche airconditioninginstallaties.
Op 30 maart 2016 om 10:17 is de politie met grote spoed uitgereden naar Middenweg 83 te Nederhorst den Berg.
De onderneming Luyben-Art is gevestigd op Middenweg 99d te NEDERHORST DEN BERG en is actief in de branche Winkels in schilderijen, lijsten, prenten, kunstvoorwerpen en religieuze artikelen.
De onderneming DUBB4 Music Production is gevestigd op Middenweg 99A te Nederhorst den Berg en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap Techniserv B.V. is gevestigd op Middenweg 99d te Nederhorst den Berg en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Goof de Koning is gevestigd op Middenweg 93 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche facilitaire activ. voor film-/tv-prod..
De besloten vennootschap Slovpack International B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap MHB International B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Autoclassica Rubbio (A.C.R.) is gevestigd op Middenweg 101B te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Autobedrijf K. Honing is gevestigd op Middenweg 97 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Garage Barmentloo is gevestigd op Middenweg 77 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Fred Butter Soundstudio B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche adviesbureaus voor aan- en verkoop van bedrijven.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Horstermeer.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158