Zwagerman Cranes International B.V. te Nederhorst den Berg

Middenweg 81, 1394AE Nederhorst den Berg

De besloten vennootschap Zwagerman Cranes International B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 32058695 en is gelegen in Horstermeer in de gemeente Wijdemeren. Bij Zwagerman Cranes International B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Horstermeer en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Zwagerman Cranes International B.V.

Bezoekadres:
Middenweg 81
Postcode / plaats:
1394AE Nederhorst den Berg
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Zwagerman Cranes International B.V.
Branche:
Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
32058695
Vestigingsnummer:
000019473737
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
1 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Administratiekantoor A. Siewertsen B.V. is gevestigd op Middenweg 81G te Nederhorst den Berg en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap Zwagerman Materieel B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Zwagerman Verhuur, Materieel en Transport B.V. is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche bouwkraanverhuur (zonder bedienend personeel).
De onderneming Zwagerman Direktie is gevestigd op Middenweg 81a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap B.V. Barnhoorn & Zwagerman is gevestigd op Middenweg 81 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche asfalteermachines.
De besloten vennootschap Barnhoorn Nederhorst B.V. is gevestigd op Middenweg 81EN 81A te Nederhorst den Berg en is actief in de branche airconditioninginstallaties.
De onderneming DUBB4 Music Production is gevestigd op Middenweg 99A te Nederhorst den Berg en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap Techniserv B.V. is gevestigd op Middenweg 99d te Nederhorst den Berg en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De onderneming Goof de Koning is gevestigd op Middenweg 93 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche facilitaire activ. voor film-/tv-prod..
De besloten vennootschap Slovpack International B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap MHB International B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gh farmac.prod./med.instr./orthoped.art..
De onderneming Autoclassica Rubbio (A.C.R.) is gevestigd op Middenweg 101B te Nederhorst den Berg en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De onderneming Autobedrijf K. Honing is gevestigd op Middenweg 97 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Garage Barmentloo is gevestigd op Middenweg 77 te Nederhorst den Berg en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Fred Butter Soundstudio B.V. is gevestigd op Middenweg 99a te Nederhorst den Berg en is actief in de branche adviesbureaus voor aan- en verkoop van bedrijven.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01