Anton van Dijk Milieutechniek B.V. te Woerden

Klompenmakersweg 5, 3449JB Woerden

De besloten vennootschap Anton van Dijk Milieutechniek B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 5 te Woerden en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 30195029 en is gelegen in Bedrijventerrein Barwoutsw in de gemeente Woerden. Bij Anton van Dijk Milieutechniek B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Anton van Dijk Milieutechniek B.V.

Bezoekadres:
Klompenmakersweg 5
Postcode / plaats:
3449JB Woerden
Provincie:
Utrecht

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Anton van Dijk Milieutechniek B.V.
Branche:
Sanering en overig afvalbeheer
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
30195029
Vestigingsnummer:
000017218934
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
11-20 werknemers


Andere meldingen op het adres Klompenmakersweg 5

Naast informatie over dit bedrijf zijn er nog meer gegevens gevonden over het adres Klompenmakersweg 5 in Woerden.

De besloten vennootschap Anton van Dijk Betonboor- en Zaagtechniek B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 5 te Woerden en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap Anton van Dijk Sloopwerken B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 5 te Woerden en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap Anton van Dijk Beheer B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 5 te Woerden en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).


Andere meldingen voor Klompenmakersweg en postcodegebied 3449JB

Op 2 november 2013 om 08:20 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Klompenmakersweg 2 te Woerden.
Op 2 november 2013 om 08:06 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Klompenmakersweg 2 te Woerden.
Aanvraag rioolvergunning - Klompenmakersweg 5A Woerden
Vergunning gemeente Woerden
Vergunning gemeente Woerden
De besloten vennootschap Kapsalon Carpe Diem B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2 te Woerden en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De besloten vennootschap Met John Detachering B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2a te Woerden en is actief in de branche uitzend-/uitleenbureaus en banenpools.
De onderneming K2 Infra - Consultants is gevestigd op Klompenmakersweg 2 te Woerden en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Optimistic Solutions B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2 te Woerden en is actief in de branche advisering ohgv informatietechnologie.
De besloten vennootschap Frames Separation Technologies B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 9A te Woerden en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Frames Separation Technologies International B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 9A te Woerden en is actief in de branche gh ov.machines/app.voor industrie/handel.
De besloten vennootschap Bandenservice Woerden B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 1 te Woerden en is actief in de branche gespecialiseerde reparatie van auto's.
De besloten vennootschap Met John Materieel B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2a te Woerden en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap B.V. Aannemingsmaatschappij "De Lange en Vlug" is gevestigd op Klompenmakersweg 14 te Woerden en is actief in de branche overige gespec. werkzaamheden in de bouw.
De besloten vennootschap De Lange Holding B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 14 te Woerden en is actief in de branche administratiekantoren voor onroerend goed (beheer.
De besloten vennootschap Vink Woerden B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 1 te Woerden en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap H.M. de Jonge en Zoon B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2a te Woerden en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Met John Logistiek B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2a te Woerden en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De besloten vennootschap Met John Cargo B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 2a te Woerden en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De onderneming Stouthart Binnengroen is gevestigd op Klompenmakersweg 1 te Woerden en is actief in de branche aarde (tuin-).
De besloten vennootschap Revicon B.V. is gevestigd op Klompenmakersweg 9 te Woerden en is actief in de branche aanlijmmachines.
Op 19 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Nefra Voertuigtechniek Bv. Het insolventienummer is F.16/13/283. Nefra Voertuigtechniek Bv is gevestigd in Woerden.
Op 31 juli 2012 is het faillissement uitgesproken van Aspekt Bouwkundig Onderhoud Bv. Het insolventienummer is F.16/12/464. Aspekt Bouwkundig Onderhoud Bv is gevestigd in Woerden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01