Oscar's Catering te Zaandam

Gerrit Bolkade 64, 1507BR Zaandam

De onderneming Oscar's Catering is gevestigd op Gerrit Bolkade 64 te Zaandam en is actief in de branche Eventcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 34183927 en is gelegen in Zuiderhout in de gemeente Zaanstad. Bij Oscar's Catering zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 5 ondernemingen in de branche Eventcatering in deze omgeving.

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Oscar's Catering

Bezoekadres:
Gerrit Bolkade 64
Postcode / plaats:
1507BR Zaandam
Provincie:
Noord-Holland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Oscar's Catering
Branche:
Eventcatering
Kvk nummer:
34183927
Vestigingsnummer:
000013959263
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
6-10 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Ster Expres B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 64f te Zaandam en is actief in de branche afhaal- en besteldiensten (geen koeriersdiensten).
De onderneming Akik Afbouwbedrijf is gevestigd op Gerrit Bolkade 64e te Zaandam en is actief in de branche aftimmerbedrijven.
De vennootschap onder firma Scholten Projects V.O.F. is gevestigd op Gerrit Bolkade 64g te Zaandam en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Op 19 juli 2013 om 10:07 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Gerrit Bolkade 79 te Zaandam.
Op 4 mei 2013 om 09:12 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Gerrit Bolkade 43 te Zaandam.
De onderneming Fabel Industrial Design is gevestigd op Gerrit Bolkade 28 te Zaandam en is actief in de branche architectenbureaus (binnenhuis).
De onderneming B.B. Dekorateurs is gevestigd op Gerrit Bolkade 7B te Zaandam en is actief in de branche reclamebureaus.
De besloten vennootschap Mulder Beheer Zaandam B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 9 te Zaandam en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De besloten vennootschap Bruins Veem B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 43-45 te Zaandam en is actief in de branche opslag.
De onderneming Cat-Studio's is gevestigd op Gerrit Bolkade 42 te Zaandam en is actief in de branche maken en uitgeven van geluidsopnamen.
De besloten vennootschap BJ Yachting B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 9A te Zaandam en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De onderneming Autohandel Helmerich is gevestigd op Gerrit Bolkade 13 te Zaandam en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming D & D Garage en Classics is gevestigd op Gerrit Bolkade 62A te Zaandam en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De onderneming Handelsonderneming E. Walgreen is gevestigd op Gerrit Bolkade 62A te Zaandam en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap Klaas Mulder Jachtbouw B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 9 te Zaandam en is actief in de branche reparatie en onderhoud van schepen.
De onderneming Het IJzerhuis is gevestigd op Gerrit Bolkade 41 te Zaandam en is actief in de branche boormachines (gereedschapswerktuigen).
De besloten vennootschap Oterap B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 10 te Zaandam en is actief in de branche gh voedings-/genotmiddelen algemeen ass..
De onderneming Elektra Klussenbedrijf is gevestigd op Gerrit Bolkade 62 te Zaandam en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De besloten vennootschap Kalfsvel Metaalcoating B.V. is gevestigd op Gerrit Bolkade 3 te Zaandam en is actief in de branche assen (gesmede).
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01