Moolenaar Development en Consultancy (MDC) B.V. te Zaltbommel

Gamerschestraat 34, 5301AS Zaltbommel

De besloten vennootschap Moolenaar Development en Consultancy (MDC) B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 34 te Zaltbommel en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 11029212 en is gelegen in Zaltbommel Binnenstad in de gemeente Zaltbommel. Bij Moolenaar Development en Consultancy (MDC) B.V. zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 9 ondernemingen in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Zaltbommel Binnenstad en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Moolenaar Development en Consultancy (MDC) B.V.

Bezoekadres:
Gamerschestraat 34
Postcode / plaats:
5301AS Zaltbommel
Provincie:
Gelderland

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Moolenaar Development en Consultancy (MDC) B.V.
Branche:
Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel
Rechtsvorm:
Besloten Vennootschap (BV)
Kvk nummer:
11029212
Vestigingsnummer:
000016567099
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
6-10 werknemer

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Nrs Benelux is gevestigd op Gamerschestraat 34 te Zaltbommel en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
De besloten vennootschap Booqi Media Solutions B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 34 te Zaltbommel en is actief in de branche gh overige consumentenart. (non-food).
De onderneming Moolenaar Makelaardij is gevestigd op Gamerschestraat 34 te Zaltbommel en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De besloten vennootschap Jomo Beheer B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 34 te Zaltbommel en is actief in de branche adviesbureaus (beleggings-).
Op 25 maart 2014 om 12:24 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Gamerschestraat 36 te Zaltbommel.
Vestigen diagnostisch centrum Datum verzending (ontwerp-omgevingsvergunning): 07-03-2014 Zaaknummer: 021415852
Tijdelijk wijzigen functie pand Aangevraagd (ontvangen): 10-02-2014 Zaaknummer: 021414601
Op 6 februari 2014 om 10:37 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Gamerschestraat 31 te Zaltbommel.
Op 9 november 2013 om 17:07 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Gamerschestraat 53 te Zaltbommel.
Op 30 oktober 2013 om 11:43 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Gamerschestraat te Zaltbommel.
Besluit: 29-10-2013. Op 16 november 2013 wordt de zaterdagmarkt verplaatst naar de Gamerschestraat in verband met de intocht van Sinterklaas.
Op 18 augustus 2013 om 15:07 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Gamerschestraat 16 te Zaltbommel.
De onderneming Claimstichting-C is gevestigd op Gamerschestraat 39 te Zaltbommel en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De onderneming Studio 7 is gevestigd op Gamerschestraat 37 te Zaltbommel en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Galerie Hans Heijman is gevestigd op Gamerschestraat 25 te Zaltbommel en is actief in de branche musea/kunstgalerieën/-expositieruimten.
De onderneming Mees Heijman is gevestigd op Gamerschestraat 25 te Zaltbommel en is actief in de branche cultureel onderwijs.
De besloten vennootschap PLANBUILDING B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 39a te Zaltbommel en is actief in de branche overige zakelijke dienstverlening n.e.g..
De besloten vennootschap Nehem Consultants B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 39a te Zaltbommel en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
Het adres van deze woning is Gamerschestraat 41 te Zaltbommel. Het pand heeft een oppervlakte van 304m² en een perceeloppervlakte van 280m² en heeft 8 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 549.000.
De onderneming Geneste & Van Namen is gevestigd op Gamerschestraat 47 te Zaltbommel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De besloten vennootschap GVN Adviseurs B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 47 te Zaltbommel en is actief in de branche accountancy/belastingadv./administratie.
De onderneming SNS Bank is gevestigd op Gamerschestraat 32 te Zaltbommel en is actief in de branche overige geldscheppende financiële inst..
De besloten vennootschap Croissanterie Tres Bon B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 15 te Zaltbommel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap Van Loon & Van Loon Actuarissen B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 2 te Zaltbommel en is actief in de branche ov. dienstv. ohgv verz./pensioenfondsen.
De onderneming Cafetaria Marktzicht is gevestigd op Gamerschestraat 5 te Zaltbommel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap Fotolux Beheer B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 20 te Zaltbommel en is actief in de branche administratiekantoren voor aandelen e.d..
De onderneming Happy Garden is gevestigd op Gamerschestraat 7 te Zaltbommel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Tiesimo is gevestigd op Gamerschestraat 46 te Zaltbommel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Restaurant la Provence is gevestigd op Gamerschestraat 81 te Zaltbommel en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De besloten vennootschap Fotolux B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 20 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Orangerie is gevestigd op Gamerschestraat 55 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in planten/tuinben./huisdieren.
De onderneming Mood for Shoes is gevestigd op Gamerschestraat 30a te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in schoenen en lederwaren.
De besloten vennootschap Family Shop B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 26 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Stehmann Sport is gevestigd op Gamerschestraat 12 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De onderneming H.L.M. Stehmann-Tillmanns is gevestigd op Gamerschestraat 30 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De naamloze vennootschap Jantje, kleren voor hippe kids is gevestigd op Gamerschestraat 27 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De besloten vennootschap Kohun Zaltbommel B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 3638 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De naamloze vennootschap Glas en Verf van Maastrigt is gevestigd op Gamerschestraat 16 te Zaltbommel en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap Xenos B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 8 te Zaltbommel en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De onderneming Vereniging Wereldwinkel Zaltbommel is gevestigd op Gamerschestraat 46a te Zaltbommel en is actief in de branche warenhuizen e.d. winkels alg. non-f.ass..
De besloten vennootschap B.I.N. Bedrijfswageninrichtingen Nederland B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 39a te Zaltbommel en is actief in de branche handel/rep.zw.bedr.auto's/aanh./caravans.
De besloten vennootschap Van Horssen OJE Service B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 33 te Zaltbommel en is actief in de branche overige drukkerijen.
De onderneming Schoenmakerij De Gamersche Poort is gevestigd op Gamerschestraat 66 te Zaltbommel en is actief in de branche hakkenbars.
De besloten vennootschap Paul C. van der Wal Beheer B.V. is gevestigd op Gamerschestraat 14 te Zaltbommel en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming Hofstede Makelaardij Zalbommel is gevestigd op Gamerschestraat 49 te Zaltbommel en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming Makelaardij Nieuwdorp o.g. is gevestigd op Gamerschestraat 35 te Zaltbommel en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming Irisgerits is gevestigd op Gamerschestraat 52 te Zaltbommel en is actief in de branche computerspellen.
De onderneming Delicatessen Belweder is gevestigd op Gamerschestraat 39 te Zaltbommel en is actief in de branche avondwinkels.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01