Camping Prinsenburg te Den Dolder

Soestdijkerweg 8A, 3734MH Den Dolder

De onderneming Camping Prinsenburg is gevestigd op Soestdijkerweg 8A te Den Dolder en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 32108339 en is gelegen in Soestdijkerweg en omgeving in de gemeente Zeist. Bij Camping Prinsenburg zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 2 ondernemingen in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen in deze omgeving.

Adres en contactgegevens Camping Prinsenburg

Bezoekadres:
Soestdijkerweg 8A
Postcode / plaats:
3734MH Den Dolder
Provincie:
Utrecht

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Camping Prinsenburg
Branche:
Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen; jeugdherbergen en vakantiekampen
Kvk nummer:
32108339
Vestigingsnummer:
000004192613
Soort inschrijving:
Nevenvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Timmerbedrijf Gerdo Kuenen is gevestigd op Soestdijkerweg 8A te Den Dolder en is actief in de branche interieurbouw en verv. bedrijfsmeubelen.
De onderneming Bouwbedrijf Jan Kuenen is gevestigd op Soestdijkerweg 8A te Den Dolder en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
Op 26 december 2016 om 13:02 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Soestdijkerweg 10 te Den Dolder.
De besloten vennootschap Ludens Opleidingen B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 12A te DEN DOLDER en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.
Voorontwerpbestemmingsplan “Soestdijkerweg 2, Den Dolder”
Op 23 april 2015 om 12:04 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Soestdijkerweg 10 te Den Dolder.
Op 23 april 2015 om 11:34 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Soestdijkerweg 10 te Den Dolder.
Op 28 april 2014 om 09:28 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Soestdijkerweg 10 te Den Dolder.
De onderneming Christelijk Jongeren Verbond-Young Men's Christian Association Zuid-Holland is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche ov. belangen-/ideële organ. / hobbyclubs.
De onderneming Vereniging YMCA-Nederland is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De besloten vennootschap Qforce B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 12D te Den Dolder en is actief in de branche overig onderwijs n.e.g..
De besloten vennootschap Terra Management Search B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 12 te Den Dolder en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Arlande ProjectPartners B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 12D te Den Dolder en is actief in de branche ov. dienstv. act. ohgv informatietechn..
De besloten vennootschap Ernst Sillem Hoeve B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche hotels e.d..
De besloten vennootschap Nautilus Exploitatiemaatschappij B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche bolderwagenverhuur.
De besloten vennootschap De Hoorneboeg B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche aan- en verkoop van onroerend goed (geen verhuur).
De besloten vennootschap YMCA Management B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 10B te Den Dolder en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap Xanta B.V. is gevestigd op Soestdijkerweg 10 te Den Dolder en is actief in de branche aardappelen (poot-).
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Soestdijkerweg en omgeving.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158