Bedrijven in Berkum

Wil je weten welke bedrijven er in Berkum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Berkum.

In Berkum zoek ik een:

  Boostlogix Zwolle B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Boostlogix Zwolle B.V. is gevestigd op Dr v Lookeren Campagnewg 11 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  8025BXZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Praktijk JaNatuurlijk
  augustus 2017

  De onderneming Praktijk JaNatuurlijk is gevestigd op Eykmanlaan 17 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8024EGZwolleBerkumBerkum
  De Ijzertijd
  augustus 2017

  De onderneming De Ijzertijd is gevestigd op Ceintuurbaan 18 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8024AAZwolleBerkumBedrijventerrein de Vrolijkheid
  Kolos-Agro B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Kolos-Agro B.V. is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 14 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten en oliehoudende grondstoffen.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Stichting Administratiekantoor Kolos-Agro
  augustus 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor Kolos-Agro is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 14 te Zwolle en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  FunForFit
  juli 2017

  De onderneming FunForFit is gevestigd op Grotiuslaan 23 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8024XMZwolleBerkumBerkum
  S.A.N.G. B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap S.A.N.G. B.V. is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Imeko Vastgoed B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Imeko Vastgoed B.V. is gevestigd op Dokter van Deenweg 44 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8025BBZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Stichting Aandelenbeheer Global Services NL
  juli 2017

  De stichting Stichting Aandelenbeheer Global Services NL is gevestigd op Dokter van Deenweg 13 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8025BPZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Newrise B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Newrise B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 23 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8003CCZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  De Gids (Gemeente in de school)
  mei 2017

  De stichting De Gids (Gemeente in de school) is gevestigd op Assendorperdijk 55 te Zwolle en is actief in de branche Religieuze organisaties.

  8024BRZwolleBerkumBerkum
  inhealth-ICT B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap inhealth-ICT B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 96 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8025AZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Businesscares Beheer B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Businesscares Beheer B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 72 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8025AZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Olieslim B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Olieslim B.V. is gevestigd op Schrevenweg 1--16 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  8001BMZwolleBerkumBerkum
  Olieslim Beheer B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Olieslim Beheer B.V. is gevestigd op Schrevenweg 1--16 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8001BMZwolleBerkumBerkum
  Goed Opruimen Esther Koskamp
  april 2017

  De onderneming Goed Opruimen Esther Koskamp is gevestigd op Larixlaan 10 te Zwolle en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8024ZBZwolleBerkumBerkum
  Mathijs Auto's
  april 2017

  De onderneming Mathijs Auto's is gevestigd op Kranenburgweg 10A te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8024ACZwolleBerkumBerkum
  Stichting Beheer MSB Isala
  april 2017

  De stichting Stichting Beheer MSB Isala is gevestigd op Dokter van Heesweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  8025ABZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  EASport
  april 2017

  De onderneming EASport is gevestigd op Hessenweg 21 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8028PBZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
  Bertrand Praktijk B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap Bertrand Praktijk B.V. is gevestigd op Eikenlaan 33 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  8024CAZwolleBerkumBerkum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Berkum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk