>  >  > 

Kapsalon Filiz te Zwolle

Thomas à Kempisstraat 50, 8021BD Zwolle

De onderneming Kapsalon Filiz is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57522847 en is gelegen in Bagijneweide in de gemeente Zwolle. Bij Kapsalon Filiz zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 23 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bagijneweide en omgeving

Adres en contactgegevens Kapsalon Filiz

Bezoekadres:
Thomas à Kempisstraat 50
Postcode / plaats:
8021BD Zwolle
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Kapsalon Filiz
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
57522847
Vestigingsnummer:
000025929097
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming van Limbeek advies & consultancy is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 502 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De vennootschap onder firma Spath Filippinska Trading is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 64 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.
De besloten vennootschap Spath Filippinska Trading B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 64 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.
De onderneming Bahadori is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 58 te ZWOLLE en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
De onderneming Zorbas is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Chin.Ind. Rest. "Lin Shing" is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 60 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Qinn Womenswear is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 48 te Zwolle en is actief in de branche kledingwinkels.
De onderneming Csaba Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.
De onderneming Tellemele Joru Enterprise is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 66 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in parfums en cosmetica.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bagijneweide.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158