Kapsalon Filiz te Zwolle

Thomas a Kempisstraat 50, 8021BD Zwolle

De onderneming Kapsalon Filiz is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57522847 en is gelegen in Bagijneweide in de gemeente Zwolle. Bij Kapsalon Filiz zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bedrijven in dezelfde branche in deze omgeving

Bekijk hier alle 23 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bagijneweide en omgeving

Is dit uw onderneming? Klik dan om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Adres en contactgegevens Kapsalon Filiz

Bezoekadres:
Thomas a Kempisstraat 50
Postcode / plaats:
8021BD Zwolle
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Kapsalon Filiz
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
57522847
Vestigingsnummer:
000025929097
Soort inschrijving:
Nevenvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers


Andere meldingen voor Thomas a Kempisstraat en postcodegebied 8021BK

De onderneming Mexican Food Service is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 79 te ZWOLLE en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
Het adres van deze woning is Thomas a Kempisstraat 107 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 227m² en heeft 4 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 209.000.
Het adres van deze woning is Thomas a Kempisstraat 151 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 85m² en een perceeloppervlakte van 72m² en heeft 5 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 169.500.
Het adres van deze woning is Thomas a Kempisstraat 114 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 90m² en een perceeloppervlakte van 176m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 125.000.
Het adres van deze woning is Thomas a Kempisstraat 74 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 94m² en een perceeloppervlakte van 122m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 129.000.
De onderneming Beauty Point Pedimani is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 81 te Zwolle en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Kristel de Lange tevens handelend onder de naam Op & Top Thuiskappers is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 130 te Zwolle en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming The Corner Store Creatives is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 75 te Zwolle en is actief in de branche reclamebureaus.
De onderneming Moby Dick is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Zorbas is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Cafetaria Oud is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 63 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Mexican Food Service is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 79 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming De Blauwe Lotus is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 4 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Chin.Ind. Rest. "Lin Shing" is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 60 te Zwolle en is actief in de branche restaurants/cafetaria's e.d./ijssalons.
De onderneming Pals Brillen & Contactlenzen is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming AFROCHA is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 53 te Zwolle en is actief in de branche winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming ZorgComfort Zwolle is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 11 te Zwolle en is actief in de branche winkels drogisterij-/medische artikelen.
De onderneming Qinn Womenswear is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 48 te Zwolle en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De onderneming Douma Mannenmode is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 41 te Zwolle en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
Op 20 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Facta Vastgoed Bv. Het insolventienummer is F.08/12/350. Facta Vastgoed Bv is gevestigd in Epe.
De onderneming Side Out Indoorsports is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche winkels (brom)fietsen/sport-/kampeerart..
De onderneming Comfort Slapen Zwolle is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 100 te Zwolle en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De onderneming Genemuider Tapijtcentrale is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 9 te Zwolle en is actief in de branche winkels in vloerbedekking en gordijnen.
De besloten vennootschap Van Rossum IJzerhandel B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 29 te Zwolle en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Van Rossum IJzerhandel is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 31 te Zwolle en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De besloten vennootschap L.M. van Rossum Holding B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 29 te Zwolle en is actief in de branche winkels in doe-het-zelfartikelen.
De onderneming Özen Food Market is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 25 te Zwolle en is actief in de branche gespec. winkels in ov. voedings-/genotm..
De onderneming Technicomp Installatietechniek is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 76 te Zwolle en is actief in de branche loodgieters- en fitterswerk; installatie.
De onderneming Fakkert Scheepselectro is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 132 te Zwolle en is actief in de branche elektrotechnische bouwinstallatie.
De onderneming Seuters Schoenmakerij-Lederwaren-Schoeisel is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 18 te Zwolle en is actief in de branche hakkenbars.
De onderneming Organisatieburo Rudolph Exhibition Enterprises (R.E.E.) is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 19A te Zwolle en is actief in de branche beheer van markthallen.
De onderneming Kledingreparatiebedrijf Baronn is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche aanpassen van invalidenwagens.
De onderneming Csaba Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche gebouwenreiniging (exterieur).
De onderneming Movieland Zwolle is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 14 te Zwolle en is actief in de branche dvd verhuur.
De besloten vennootschap Isparo Management B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming BoertjesHorst makelaardij is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 9 te Zwolle en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De onderneming Apotheek Diezerpoort is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 37 te Zwolle en is actief in de branche apotheken.
De onderneming Tellemele Joru Enterprise is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 66 te Zwolle en is actief in de branche cosmetica.
De onderneming M-T Mobile-Today is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 33 te Zwolle en is actief in de branche autotelefoons.
De onderneming Easy Call Telecom Centre is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 36 te Zwolle en is actief in de branche autotelefoons.
De onderneming Tinq Zwolle is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 140 te Zwolle en is actief in de branche benzinelaadstations (met winkelactiviteit).
De vennootschap onder firma V.O.F. Tabakshop Thomas A Kempis is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche aanstekers (rokersbenodigdheden).
De onderneming Café-Slijterij Stroomberg is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche alcoholhoudende dranken.
De onderneming Shabelle Shop is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 101 te Zwolle en is actief in de branche avondwinkels.
De onderneming Kringkoop is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 103 te Zwolle en is actief in de branche goederen algemeen assortiment.
De besloten vennootschap Goudprijs B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 90 te Zwolle en is actief in de branche bronsgieterijen (geen klokkengieterijen).
De onderneming Banketbakkerij De Kruyter is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 23A te Zwolle en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
De onderneming Özen Bakkerij is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 27 te Zwolle en is actief in de branche bakkerijen (brood-; verkoop aan detailhandel, hore.
Op 7 augustus 2012 is het faillissement uitgesproken van Quist Schoenen Bv. Het insolventienummer is F.07/12/479. Quist Schoenen Bv is gevestigd in Zwolle.
Op 7 augustus 2012 is het faillissement uitgesproken van Quist Schoenen Bv. Het insolventienummer is F.02/12/778. Quist Schoenen Bv is gevestigd in Zwolle.
Op 9 augustus 2012 is het faillissement uitgesproken van Quist Schoenen Bv. Het insolventienummer is F.12/12/79. Quist Schoenen Bv is gevestigd in Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01