>  >  > 

Kapsalon Filiz te Zwolle

Thomas à Kempisstraat 50, 8021BD Zwolle

De onderneming Kapsalon Filiz is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57522847 en is gelegen in Bagijneweide in de gemeente Zwolle. Bij Kapsalon Filiz zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.

Bekijk hier alle 23 ondernemingen in de branche Haar- en schoonheidsverzorging in deze omgeving.

Gerelateerde rubrieken in Bagijneweide en omgeving

Adres en contactgegevens Kapsalon Filiz

Bezoekadres:
Thomas à Kempisstraat 50
Postcode / plaats:
8021BD Zwolle
Provincie:
Overijssel

Gegevens onderneming

Bedrijfsnaam:
Kapsalon Filiz
Branche:
Haar- en schoonheidsverzorging
Kvk nummer:
57522847
Vestigingsnummer:
000025929097
Soort inschrijving:
Hoofdvestiging
Werkzame personen:
2-5 werknemers

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Spath Filippinska Trading B.V. is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 64 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.
De onderneming Bahadori is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 58 te ZWOLLE en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..
De onderneming Zorbas is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Chin.Ind. Rest. "Lin Shing" is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 60 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Qinn Womenswear is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 48 te Zwolle en is actief in de branche kledingwinkels.
De onderneming Csaba Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.
De onderneming Tellemele Joru Enterprise is gevestigd op Thomas à Kempisstraat 66 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in parfums en cosmetica.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bagijneweide.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158