>  >  > 

Omgevingsvergunning Sherwood Rangers Hengelo

Dinsdag 10 januari 2017
Sherwood Rangers 5, 7551KW Hengelo

Verleend omgevingsvergunning reguliere procedure Sherwood Rangers 5

Sherwood rangers 5, 7551 kw, aanpassen entree, vervangen fietsenstalling, plaatsen containeropslag en plaatsen gevelkozijnen (04-01-2017) inzien en bezwaar u kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling vergunningen in het stadskantoor aan de hazenweg 121. tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van b en w. kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep. De betreffende lokatie ligt in de wijk Hengelose Es in de buurt Tichelwerk. De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Hengelo Ov. en is gevestigd op Burgemeester Jansenplein 1 te Hengelo Ov.

Omgeving

Provincie:
Overijssel
Gemeente:

Adres(sen) waar omgevingsvergunning betrekking op heeft

Sherwood Rangers 5
7551KW
Hengelo

Overheidsinstantie betrokken bij Omgevingsvergunning

Naam:
Gemeente Hengelo Ov.
Contact e-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
E-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
Telefoon:
(074)2459876
Bezoekadres:
Burgemeester Jansenplein 1
Postcode:
7551 EC
Plaats:
HENGELO OV
Postadres:
Postbus 18
Postcode:
7550 AA
Plaats:
HENGELO OV
ICTU code:
00164

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Plegt-Vos is gevestigd op Sherwood Rangers 5 te Hengelo en is actief in de branche aannemersbedrijven van burgerlijke en utiliteitsbo.
De onderneming Plegt-Vos is gevestigd op Sherwood Rangers 5 te Hengelo en is actief in de branche onroerend goed projectontwikkeling.
Sherwood Rangers 5, 7551 KW, aanpassen entree, vervangen fietsenstalling, plaatsen containeropslag en plaatsen gevelkozijnen (07-11-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
De besloten vennootschap Plegt-Vos Huisvestingen 6 B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Plegt-Vos Huisvestingen 7 B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Plegt-Vos Huisvestingen 5 B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Projectontwikkeling.
De besloten vennootschap Plegt-Vos Huisvestingen 4 B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap PV Concepts B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap Plegt-Vos Huisvestingen 3 B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.
De besloten vennootschap Glow B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Projectontwikkeling.
De besloten vennootschap IZI B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 1 te HENGELO en is actief in de branche Projectontwikkeling.
De besloten vennootschap Xablu Cross B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 31 te HENGELO OV en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.
De besloten vennootschap Xablu B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 31 te HENGELO en is actief in de branche Uitzendbureaus.
verleend: omgevingsvergunning reguliere procedure, Sherwood Rangers 1 Publicatiedatum: 12-02-2013 Omschrijving bekendmaking:  plaatsen reclame (06-02-2013) Verleende omgevingsvergunning: De besluiten met de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen. Als u stukken wilt inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 074-2459894. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep Aangevraagde vergunning: Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Nadat het collega van B en W over deze aanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u wanneer u belanghebbende bent, eventueel een bezwaarschrift indienen. Dit kunt u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
De besloten vennootschap Schreuders Bouwtechniek B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 21 te Hengelo en is actief in de branche ingenieurs/overig techn. ontwerp/advies.
De besloten vennootschap Perrit B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 29-31 te Hengelo Ov en is actief in de branche ov. dienstv. act. ohgv informatietechn..
De besloten vennootschap Pagelink B.V. is gevestigd op Sherwood Rangers 2931 te Hengelo Ov en is actief in de branche ontwikkelen/produceren/uitgeven software.
aangevraagd: omgevingsvergunning reguliere aanvraag, Sherwood Rangers 1 Publicatiedatum: 02-01-2013 Omschrijving bekendmaking: plaatsen reclame (17-12-2012) Verleende omgevingsvergunning: De besluiten met de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen. Als u stukken wilt inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 074-2459894. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep Aangevraagde vergunning: Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Nadat het collega van B en W over deze aanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u wanneer u belanghebbende bent, eventueel een bezwaarschrift indienen. Dit kunt u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. Kijk voor meer informatie op http://www.hengelo.nl/bezwaar-beroep
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tichelwerk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158