>  >  > 

Omgevingsvergunning Ratelaar Hengelo

Dinsdag 10 januari 2017
Ratelaar 8, 7559EN Hengelo

Verleend omgevingsvergunning reguliere procedure Ratelaar 8

Ratelaar 8, 7559 en, hebben uitweg (04-01-2017) inzien en bezwaar u kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling vergunningen in het stadskantoor aan de hazenweg 121. tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van b en w. kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep. De betreffende lokatie ligt in de wijk Slangenbeek in de buurt Het Broek. De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Hengelo Ov. en is gevestigd op Burgemeester Jansenplein 1 te Hengelo Ov.

Omgeving

Provincie:
Overijssel
Gemeente:
Buurt:

Adres(sen) waar omgevingsvergunning betrekking op heeft

Ratelaar 8
7559EN
Hengelo

Overheidsinstantie betrokken bij Omgevingsvergunning

Naam:
Gemeente Hengelo Ov.
Contact e-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
E-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
Telefoon:
(074)2459876
Bezoekadres:
Burgemeester Jansenplein 1
Postcode:
7551 EC
Plaats:
HENGELO OV
Postadres:
Postbus 18
Postcode:
7550 AA
Plaats:
HENGELO OV
ICTU code:
00164

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Ratelaar 8 , 7559 EN, oprichten woonhuis (2-onder-1 kap) (19-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 6, 7559 EN, hebben uitweg (04-01-2017) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 6, 7559 EN, hebben uitweg (13-11-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 8, 7559 EN, hebben uitweg (14-11-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 2 en 4, 7559 EN, plaatsen erfafscheiding (05-08-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 6 , 7559 EN, oprichten woonhuis (2-onder-1 kap) (19-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 1, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 4, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap links) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie opwww.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 2, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap rechts) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 3, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel II-0), 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap links) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel II-0,  7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1kap rechts) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel I-3), 7559 EN, oprichten  geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel I-2),  7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1kap) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar (nabij Kruisspin 2), 7559 EN, 1 woning (2-onder-1 kap rechterkant) (27-10-2015) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar (nabij Kruisspin 2), 7559 EN, oprichten 1 woning (2-onder-1 kap linkerkant) 27-10-2015 De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Het Broek.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158