>  >  > 

Omgevingsvergunning Ratelaar Hengelo

Dinsdag 10 januari 2017
Ratelaar 8, 7559EN Hengelo

Verleend omgevingsvergunning reguliere procedure Ratelaar 8

Ratelaar 8, 7559 en, hebben uitweg (04-01-2017) inzien en bezwaar u kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling vergunningen in het stadskantoor aan de hazenweg 121. tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van b en w. kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep. De betreffende lokatie ligt in de wijk Slangenbeek in de buurt Het Broek. De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Hengelo Ov. en is gevestigd op Burgemeester Jansenplein 1 te Hengelo Ov.

Omgeving

Provincie:
Overijssel
Gemeente:
Buurt:

Adres(sen) waar omgevingsvergunning betrekking op heeft

Ratelaar 8
7559EN
Hengelo

Overheidsinstantie betrokken bij Omgevingsvergunning

Naam:
Gemeente Hengelo Ov.
Contact e-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
E-mail adres:
gemeente@hengelo.nl
Telefoon:
(074)2459876
Bezoekadres:
Burgemeester Jansenplein 1
Postcode:
7551 EC
Plaats:
HENGELO OV
Postadres:
Postbus 18
Postcode:
7550 AA
Plaats:
HENGELO OV
ICTU code:
00164

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Ratelaar 8 , 7559 EN, oprichten woonhuis (2-onder-1 kap) (19-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 6, 7559 EN, hebben uitweg (04-01-2017) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 6, 7559 EN, hebben uitweg (13-11-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 8, 7559 EN, hebben uitweg (14-11-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 2 en 4, 7559 EN, plaatsen erfafscheiding (05-08-2016) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar 6 , 7559 EN, oprichten woonhuis (2-onder-1 kap) (19-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 1, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 4, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap links) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie opwww.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 2, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap rechts) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Ratelaar 3, 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg (05-01-2016) Inzien en bezwaar U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121. Tegen deze besluiten kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van deze besluiten, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van B en W. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel II-0), 7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap links) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel II-0,  7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1kap rechts) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel I-3), 7559 EN, oprichten  geschakeld woonhuis (2-onder-1 kap) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Kruisspin nabij 2 (Ratelaar kavel I-2),  7559 EN, oprichten geschakeld woonhuis (2-onder-1kap) en hebben uitweg De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar (nabij Kruisspin 2), 7559 EN, 1 woning (2-onder-1 kap rechterkant) (27-10-2015) De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Ratelaar (nabij Kruisspin 2), 7559 EN, oprichten 1 woning (2-onder-1 kap linkerkant) 27-10-2015 De publicatie van bovenstaande aanvragen is bedoeld om u tijdig te informeren over aanvragen die bij het college van B en W zijn binnengekomen. In dit stadium is het niet mogelijk om bezwaar te maken. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u wel zienswijzen indienen.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Het Broek.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158