Cafés in de buurt Centrum Almere-Buiten in Almere

Een overzicht van alle Cafés in de buurt Centrum Almere-Buiten in de gemeente Almere. In de branche Cafés vallen ook de subbranches verhuur van zalen (horeca inbegrepen), zalenverhuur (horecaverstrekking inbegrepen), buffetexploitatie in clubhuizen (geen buffetexploi, exploitatie van buffetten in bioscopen, schouwburg, bodega's (cafe-, bar-) en theaterbuffetexploitatie

De besloten vennootschap Dolce Vita MP B.V. is gevestigd op Baltimoreplein 27 te ALMERE en is actief in de branche cafés. Deze onderneming is opgericht in augustus 2014.
De besloten vennootschap Grandcaf? Seventies Eighties B.V. is gevestigd op Baltimoreplein 106 te ALMERE en is actief in de branche cafés. Deze onderneming is opgericht in februari 2014.
De onderneming Café Het Steegje is gevestigd op Baltimoreplein 108 te Almere en is actief in de branche Cafés.
De onderneming Grandcafé Seventies Eighties is gevestigd op Baltimoreplein 106 te Almere en is actief in de branche Cafés.
De besloten vennootschap Grand Café Almere B.V. is gevestigd op Detroitpad 1 te Almere en is actief in de branche Cafés.
De besloten vennootschap Grand Café Hilversum B.V. is gevestigd op Detroitpad 1 te Almere en is actief in de branche Cafés.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01